Zorg dat Microsoft Word altijd platte tekst gebruikt voor geplakte tekst

Ben je het zat om tekst in Word te plakken, maar ontdek je dat de geplakte tekst kleuren, opmaak, links en meer uit de oorspronkelijke bron bevat? Hier leest u hoe u kunt voorkomen dat geplakte tekst uw documenten verpest.

Standaard behoudt Word de opmaak van tekst en andere inhoud die u in een document hebt geplakt, inclusief koppelingen, kleuren, grootte, lettertype en meer. Dit kan op zijn best vervelend zijn en in het slechtste geval de andere opmaak in uw document verknoeien.

maak-microsoft-word-altijd-gebruik-platte-tekst-voor-geplakte-tekst fotoAls je een grote hoeveelheid tekst of afbeeldingen van een site hebt gekopieerd, of als je internetverbinding traag is, kan Word zelfs tijdelijk vastlopen tijdens het ophalen en plakken van de inhoud. Dat is niet leuk.

maak-microsoft-word-altijd-gebruik-platte-tekst-voor-geplakte-tekst foto 3

Word heeft één opslagfunctie: u kunt op de kleine pop-up onder geplakte tekst klikken en Platte tekst selecteren om alleen de tekst en geen van de opmaak te krijgen. Dat zijn echter 2 extra klikken. Als u alleen de tekst wilt plakken en niets anders, moet u de standaardinstelling wijzigen. Gelukkig is het gemakkelijk. Als u zojuist tekst hebt geplakt, klikt u op de pop-up en selecteert u Standaard plakken instellen.

maak-microsoft-word-altijd-gebruik-platte-tekst-voor-geplakte-tekst foto 4

U kunt ook het deelvenster Opties in Word handmatig openen vanuit het backstage-menu Bestand of de Office-bol in Word 2007.

maak-microsoft-word-altijd-gebruik-platte-tekst-voor-geplakte-tekst foto 5

Selecteer het tabblad Geavanceerd en scrol omlaag naar het gedeelte Instellingen voor knippen, kopiëren en plakken.

maak-microsoft-word-altijd-gebruik-platte-tekst-voor-geplakte-tekst foto 6

Hier kunt u een groot aantal plakopties wijzigen. Als u standaard alleen tekst wilt plakken, selecteert u Alleen tekst behouden in de vervolgkeuzemenu's. U kunt de instellingen voor alle opties wijzigen of alleen de gewenste wijzigen. We willen vaak de opmaak behouden als we in hetzelfde document plakken, dus hebben we de eerste optie standaard gelaten en vervolgens alle andere overgeschakeld naar Alleen tekst behouden.

maak-microsoft-word-altijd-gebruik-platte-tekst-voor-geplakte-tekst foto 7

Nadat je de instellingen hebt gewijzigd, kun je wat tekst plakken om te controleren of het goed werkt. Nu zou het gewoon de tekst moeten plakken, zelfs als je plak een afbeelding, link of andere tekstopmaak bevat. Dit is geweldig voor de standaardinstelling en maakt alles veel sneller.

maak-microsoft-word-altijd-gebruik-platte-tekst-voor-geplakte-tekst foto 8

Of, als u besluit dat u de opmaak, koppelingen of andere inhoud uit de plak wilt opnemen, klikt u op de pop-up en selecteert u Opmaak van bron behouden. Zo hoef je alleen nog maar extra te klikken als je de extra content nodig hebt.

maak-microsoft-word-altijd-gebruik-platte-tekst-voor-geplakte-tekst foto

Nu kunt u tijd besparen en alleen de gewenste tekst van websites, andere programma's en meer krijgen zonder te wachten op een grote plak en de tijd te nemen om deze aan te passen.

Meer verhalen

Slimme objecten van Photoshop gebruiken om bewerking van meerdere objecten te automatiseren

Heb je ooit een pagina met meerdere visitekaartjes (of een ander project) opgemaakt om af te drukken, om vervolgens terug te komen om tientallen vervelende bewerkingen uit te voeren? Photoshop Smart Objects kan dit proces automatiseren en tientallen vervelende stappen in een paar eenvoudige stappen veranderen.

Ubuntu 10.10 verbetert uw Linux-desktopervaring [Screenshot Tour]

Ubuntu 10.10 is de eerste versie van Ubuntu die wordt geleverd met de Ubuntu-lettertypefamilie en gebruikt deze standaard voor veel elementen van de gebruikersinterface.

Week in Geek: The Stuxnet Facts Edition

Deze week hebben we geleerd hoe je nooit meer minuten te kort kunt komen door gratis VoIP-gesprekken te voeren op Android-telefoons, Windows-onderhoudstaken te automatiseren om een ​​pc als nieuw te laten werken, een Windows-wachtwoord te kraken met behulp van een videogids, te weten waarom applicatie-installaties je willen herstart en sluit andere apps, weet je

Vandaag is het 10/10/10 - het antwoord op het leven, het universum en alles

Het is vandaag 10/10/10, maar het is zelfs meer dan dat. Vandaag is het antwoord op het leven, het universum en alles. Hoe? Blijf lezen.

Gebruik uw iPhone of iPod Touch als documentscanner

Weet je nog de dagen dat je voor het scannen van een document een groot, lelijk, ruimteverslindend apparaat nodig had dat op je computer was aangesloten? Vandaag bekijken we een gratis app die van onze iPhone of iPod Touch (met camera) een handige documentscanner maakt.

Webpagina's opmaken om alleen af ​​te drukken wat u nodig hebt in Chrome

Raak je gefrustreerd door al het overtollige afval op webpagina's wanneer je ze gaat afdrukken? Met de Printee-extensie kun je het terugbrengen tot precies de items die je nodig hebt en voorkomen dat je inkt en papier verspild worden.

Hoe de Linux-console gebruiksvriendelijker te maken voor Linux-beginners

Foto door rore

Vorige versies van het register herstellen in Windows 7

In plaats van de registersleutel te laden met behulp van de GUI en al die sleutels toe te voegen aan uw huidige register, kunt u de RegFileExport-tool van Nirsoft gebruiken om de gegevens rechtstreeks uit de back-upbestanden te openen en te extraheren - u hoeft alleen de exacte sleutel te weten die je zoekt

Geek-deals: 25-inch breedbeeld 1080P LCD-monitor voor $ 189?

Ik was van plan om mijn desktop-setup voor thuis te upgraden met een paar nieuwe, grotere monitoren, en ik kwam deze deal tegen op Newegg, wat een heel goede deal lijkt - en ik dacht dat ik het met jullie, de lezers, zou delen om krijg je mening.

Hoe u uw Wii kunt hacken voor homebrew-games en dvd-weergave

Wil je geëmuleerde games op je Wii spelen? Hoe zit het met het afspelen van dvd's? Hier leest u hoe u de SmashStack-exploit kunt gebruiken om uw Wii te hacken met het nieuwste systeemmenu en dat alles en meer mogelijk te maken!