Zorg ervoor dat Microsoft Security Essentials bijgewerkte definitiebestanden heeft

Als u een nieuwe gebruiker van Microsoft Security Essentials bent, is het misschien niet duidelijk hoe u definitiebestanden handmatig of automatisch kunt bijwerken. Hier laten we u enkele methoden zien die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat MSE altijd up-to-date is.

Als MSE moet worden bijgewerkt, wordt het in de taakbalk weergegeven als een oranje uitroepteken om aan te geven dat het aandacht nodig heeft.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 1Update MSE 1.0 en 2.0 Beta-definities handmatig

Er zijn een aantal manieren waarop u MSE 1.0 en de 2.0 bèta handmatig kunt bijwerken. Eerst kunt u het openen en naar het tabblad Bijwerken gaan en op de knop Bijwerken klikken.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 2

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 3

Een andere methode is om Windows Updates te gebruiken. Open Windows Update vanuit het Startmenu of vanuit de taakbalk als je het daar hebt vastgezet.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 4

Als u Windows Updates elke dag handmatig controleert, zal er hoogstwaarschijnlijk altijd een nieuwe definitie-update zijn.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 5

U kunt ook naar het Microsoft Malware Protection Center gaan en de nieuwste definitiebestanden downloaden en handmatig installeren.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 6

Voer vervolgens mpam-fe.exe uit als beheerder en u wordt bijgewerkt.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 7

Automatische updates voor MSE 1.0 en 2.0 Beta

Ga naar het tabblad Instellingen en vervolgens naar Geplande scan om ervoor te zorgen dat u het nieuwste malwaredefinitiebestand krijgt voordat u gaat scannen. Zorg ervoor dat Controleren op de nieuwste virus- en spywaredefinities voordat u een geplande scan uitvoert is geselecteerd.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 8

Dit zorgt ervoor dat MSE de nieuwste definities downloadt vóór een scan.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 9

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 10

Als je Windows Update hebt ingesteld om updates dagelijks automatisch te downloaden en te installeren, zorg er dan voor en vink Geef me aanbevolen updates aan op dezelfde manier waarop ik belangrijke updates ontvang. Op deze manier weet u zeker dat u elke dag de nieuwste definitiebestanden ontvangt.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 11

Hulpprogramma voor MSE-update

Als u de automatische installatie van Windows Updates niet wilt inschakelen, is er een toepassing van derden die u kan helpen, MSE Update Utility genaamd. Download en installeer het gewoon en accepteer de standaardinstellingen.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 12

Nadat het is geïnstalleerd, wordt het uitgevoerd in de taakbalk en zorgt u ervoor dat u over de nieuwste definitiebestanden beschikt, afhankelijk van hoe u het plant.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 13

Als u zeker wilt weten dat u altijd up-to-date bent, stelt u het update-interval in op Dagelijks en vinkt u Uitvoeren bij opstarten aan. Dit werkt met MSE V 1.0, maar werkt niet met de nieuwe MSE beta 2.0.

zorg-zeker-microsoft-security-essentials-heeft-definitiebestanden-bijgewerkt foto 15

Conclusie

Of u het nu handmatig of automatisch doet, als Microsoft Security Essentials nieuw voor u is, zullen deze snelle tips ervoor zorgen dat MSE altijd up-to-date is. Als je het nog niet hebt uitgeprobeerd, bekijk dan onze screenshot-tour van MSE 2.0 Beta.

Microsoft Security Essentials downloaden

Download MSE Update Utility [via AddictiveTips]

Microsoft Malware Protection Center

Meer verhalen

Lettertypen op uw pc installeren, beheren en verwijderen

Als je onlangs een aantal geweldige lettertypen hebt gevonden die je op je Windows-systeem wilt gebruiken, dan is het installeren ervan misschien niet iets waar je bekend mee bent. Vandaag laten we u zien hoe u deze lettertypen gemakkelijk kunt beheren.

Week in Geek: Scareware krijgt Live Support Edition

Deze week hebben we geleerd hoe u IM-gesprekken privé kunt houden, aan de slag kunt gaan met OneNote 2010, ontbrekende USB-drives in Windows 7 en Vista kunt vinden, aangepaste Ubuntu Live-cd's kunt maken, Google Android kunt testen op uw pc zonder een telefoon te kopen, en meer. Nu is het tijd om achterover te leunen en te genieten van de samenvatting van deze week

Desktop Fun: Bridges at Night Wallpaper Collection Series 1

Bruggen zijn er in alle soorten en maten over de hele wereld, maar als ze 's nachts worden bekeken, kunnen ze heel mooi zijn. Als je van combinaties van architectuur en verlichting houdt, kijk dan eens naar de eerste in onze serie Bridges at Night Wallpaper-collecties.

Een speciale virtuele webserver tweaken

Wanneer u een speciale virtuele server krijgt om uw website te laten draaien, is de kans groot dat deze voor iedereen is geconfigureerd en niet is aangepast om de prestaties voor het runnen van een website te maximaliseren.

Verplaats bestanden naar één map in Linux met Find

Als je alle bestanden van een bepaald bestandstype naar een enkele map wilt verplaatsen, kun je de opdracht find gebruiken om dit gemakkelijk in Linux te doen.

Automatische hyperlinks uitschakelen in Microsoft Word

Als je de automatische hyperlinking in Microsoft Word niet kunt uitstaan, kan het moeilijk zijn om de juiste plek te vinden om het in Office 2007 uit te schakelen, omdat alle instellingen zo goed verborgen zijn in vergelijking met eerdere versies.

Hoe op te lossen Waarschuwing: het opnieuw lezen van de partitietabel is mislukt met fout 22: ongeldig argument Fout op Linux

Als je de volgende foutmelding krijgt terwijl je probeert de standaard fat32-partitie op een nieuwe schijf te wijzigen in een ander linux-partitietype, heb ik misschien het antwoord voor je.

Automatische hoofdlettercorrectie uitschakelen in Microsoft Word

Als u niet van de automatische hoofdletters houdt, waarbij Microsoft Word fouten met hoofdletters corrigeert waarvan het denkt dat het fouten zijn, kunt u die functie volledig uitschakelen of aanpassen aan uw behoeften.

Lokale schijven gebruiken in verbindingen met extern bureaublad

Remote Desktop Connection is een handige functie in Windows waarmee u vanaf uw eigen computer kunt inloggen en het bureaublad van een andere computer kunt bekijken via uw internetverbinding. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw lokale schijven kunt gebruiken tijdens een Remote Desktop-sessie.

SSH-tunneling gebruiken

Dit artikel behandelt hoe je de port-forwarding-functie in SSH kunt gebruiken om tunneling van de ene machine naar de andere te bewerkstelligen.