Boots de Eclipse 'Open Resource'-functie na in Visual Studio

Sinds mijn vriend Daniel me leerde over de geweldige Open Resource-functie in Eclipse, besloot ik dat ik dezelfde functie ook in Visual Studio nodig had. Na wat rondgekeken te hebben, vond ik eindelijk een vergelijkbare plug-in genaamd VSFileFinder die zal werken in Visual Studio. Het is niet zo goed, maar het is heel behoorlijk.

Voor degenen onder u die het nog niet hebben gezien, hier is hoe het Eclipse Open Resource-dialoogvenster eruit ziet.

nabootsen-de-eclips--en-quot;open-resource-en-quot;-functie-in-visual-studio foto 1En hier is een screenshot van VSFileFinder in actie. U zult merken dat het erg op elkaar lijkt, maar het toont niet eerst geopende bestanden.

nabootsen-de-eclips--en-quot;open-resource-en-quot;-functie-in-visual-studio foto 2

Het eerste dat u hoeft te doen, is het downloaden en installeren vanaf de CodeProject-site (registratie vereist).

Naast het instellen van een sneltoets ervoor, moet je Extra Opties openen en vervolgens naar beneden bladeren naar Omgeving Toetsenbord

nabootsen-de-eclips--en-quot;open-resource-en-quot;-functie-in-visual-studio foto 3

Nu kunt u dezelfde sneltoets instellen door vsfile in het vak Show commands te typen en op het item VSFileFinder.Connect.ShowVSFileFinder in de lijst te klikken.

nabootsen-de-eclips--en-quot;open-resource-en-quot;-functie-in-visual-studio foto 4

Voeg de gewenste sneltoets toe en klik op de knop Toewijzen.

Nu heb je een vergelijkbare functie gekoppeld aan een sneltoets. Persoonlijk heb ik het venster aan de zijkant gedokt en ingesteld op automatisch verbergen, zodat het op dezelfde manier werkt.

Meer verhalen

Sudo voor Windows Vista

Als een opdrachtregeljunkie doe ik uiteindelijk bijna alles vanaf een opdrachtprompt. Het probleem is dat Windows Vista geen ingebouwde opdracht heeft om een ​​toepassing in beheerdersmodus te starten.

Stop UltraEdit Foutbericht 'Bestand is waarschijnlijk niet in DOS-formaat'

Als je UltraEdit als je teksteditor gebruikt en veel Linux/Unix-bestanden bewerkt, ben je ongetwijfeld het bericht Bestand is waarschijnlijk niet in DOS-formaat tegengekomen elke keer dat je een bestand opent. Zo irritant...

Een film maken/bewerken met Windows Movie Maker in Windows Vista

In deze tutorial laat ik je zien hoe je Windows Movie Maker (een zeer videobewerkingssoftware in Windows Vista) kunt gebruiken om films te bewerken en te maken.

Unzip of Unrar veel bestanden tegelijk in Linux

Als je een map hebt met tientallen gecomprimeerde of rar'd-bestanden, kun je een enkele opdracht uitvoeren om ze allemaal in één stap uit te pakken, dankzij de kracht van de bash-shell.

Bekijk uw Google-agenda in Outlook 2007

Google Agenda is een fenomenale webtoepassing voor het beheren van uw agenda's, maar zovelen van ons zijn nog steeds gedwongen om Outlook op het werk te gebruiken. Het goede ding is dat je het beste van twee werelden kunt hebben door je vanuit Outlook te abonneren op je Google Agenda.

Tekst importeren in Excel 2007

Niets is gelijk aan Excel voor het kraken van getallen, maar wat als uw gegevens nog niet in een Excel-spreadsheet staan? Het is net zo eenvoudig als het gebruik van de wizard Tekst importeren.

Snel tekst vertalen naar een andere taal in Word 2007

Het onderzoeksvenster in Word 2007 kan u helpen om eenvoudig tekst in andere talen te vertalen, met behulp van tweetalige woordenboeken die worden aangedreven door WordLingo.com.

Volg MySQL-query's met mysqlsniffer op Ubuntu

U hebt een productiedatabaseserver en u kunt het loggen van query's niet inschakelen ... dus hoe ziet u de query's die worden uitgevoerd op de database?

.OGM-videobestanden afspelen in Windows Vista

Dus je hebt een heleboel .OGM-videobestanden en ze kunnen niet worden afgespeeld in Windows Vista... relax, je hoeft alleen maar de juiste codecs te installeren om ze af te spelen vanuit Windows Media Player.

Zorg ervoor dat de mini-opmaakwerkbalk stopt met opduiken in Word 2007

Een van de grootste nieuwe veranderingen in Office 2007 is de nieuwe mini-werkbalk die verschijnt wanneer u tekst markeert en ofwel met de rechtermuisknop klikt of uw muis omhoog beweegt.