ZOHO Vervolg

Ik ben erg onder de indruk van de ZOHO Online Office Suite. Gisteren hebben we ZOHO Sheets and Writer uitgecheckt. Vandaag gaan we dieper in op de andere toepassingen.

Laten we eerst eens kijken naar ZOHO Show 2.0 … Dit is een PowerPoint-kloon waarmee u uw bestaande PowerPoint-presentaties direct kunt importeren of een nieuwe kunt maken.

zoho-vervolg foto 1Net als bij Spreadsheets en Writer kon ik gemakkelijk een PowerPoint-presentatie importeren in ZOHO Show 2.0 … Ook zijn er verschillende objecten, waaronder Clip Art, inbegrepen bij Show 2.0 … ZOHO slaat periodiek automatisch elk document op waaraan u werkt, wat ook erg leuk is.

zoho-vervolg foto 3

Net als bij ZOHO Writer en Spreadsheets zijn de bedieningselementen gemakkelijk toegankelijk en de lay-out maakt het werken in deze Suite zeer intuïtief.

Deze eerste dia is precies wat ik van mijn lokale machine naar ZOHO heb geïmporteerd.

zoho-vervolg foto 5

Voor deze volgende dia heb ik de originele PowerPoint-dia gebruikt en wat ZOHO Clip Art toegevoegd.

zoho-vervolg foto 6

Natuurlijk zal de Microsoft Office Suite veel meer opties hebben … echter … als u snel een mooie presentatie wilt maken en wilt samenwerken met andere personen, dan is ZOHO een goede keuze. Ik heb wel een reactie teruggekregen van een ZOHO-vertegenwoordiger en zij hebben wel medegedeeld dat Microsoft Office 2007-toepassingen binnenkort zullen worden ondersteund. Ik moet Google Docs nog proberen, maar tot nu toe ben ik erg onder de indruk van ZOHO. Alles waar ik het ooit voor nodig zou hebben, is zeer effectief. Bovendien zijn er veel extra functies. De komende dagen ga ik dieper in op die features.

Meer verhalen

XP: pas schermflikkering op CRT-monitoren aan

Laten we eerlijk zijn ... CRT-monitoren zijn er nog steeds in de kantooromgeving. Waar ik werk, zijn we ze langzaam aan het uitfaseren als ons budget het toelaat. Onlangs was ik bezig met het oplossen van een probleem met een oudere computer met een CRT-monitor en toen ik ernaar keek, werd ik bijna ziek van het flikkerende

Vouw het dialoogvenster Bladwijzer toevoegen standaard in Firefox uit

Als je dit artikel leest, ben je waarschijnlijk geïrriteerd dat elke keer dat je een bladwijzer in Firefox toevoegt, je op de uitvouwknop moet klikken om de mappenlijst weer te geven voordat je de map kunt vinden om de bladwijzer in te plaatsen.

Maak een snelkoppelingspictogram om de schermbeveiliging in of uit te schakelen

Hoe vaak heb je een lange video op je computer bekeken en ging de screensaver aan? Vervolgens speel je het spel waarbij je probeert de muis om de paar minuten heen en weer te bewegen om ervoor te zorgen dat het niet nog een keer gebeurt ... het lijkt alsof het gemakkelijker zou zijn om een ​​heel snelle manier te hebben om de

WINAMP 10-jarig jubileumeditie

Nadat een vriend van mij me genoeg had lastiggevallen met Winamp, besloot ik uiteindelijk om de 10th Anniversary Edition uit te proberen. Eerdere versies van Winamp hebben nooit veel indruk op me gemaakt. Ik haat het om tonnen waardeloze functies in een speler te moeten configureren. Ik heb ook nooit graag opdringerig uitgenodigd

Bedien iemands bureaublad op een gemakkelijke manier

We hebben allemaal het telefoontje gekregen van een familielid met de vraag waarom hun computer niet goed werkt. Na een uur telefonische probleemoplossing of proberen om hulp op afstand te krijgen, hebben we besloten dat we de volgende familiereünie overslaan om te voorkomen dat we om hulp worden gevraagd ...

Vista Style Drive-pictogrammen downloaden in Windows XP

Een van de leuke kleine functies in Windows Vista waar u niet aan denkt, is de grafiek van de schijfruimte voor uw schijfpictogrammen, zodat u in één oogopslag visueel kunt zien hoeveel ruimte er wordt gebruikt. Er is geen reden om voor deze functie te upgraden, vooral omdat sommige programmeurs een klein hulpprogramma voor XP hebben gemaakt

Thema's toepassen op uw Windows Vista-zijbalk

Het uiterlijk van de Windows Vista Sidebar is een beetje saai en er is geen manier om het aan te passen met de standaardhulpmiddelen in Vista. Gelukkig zijn externe ontwikkelaars op het bord gestapt en hebben ze een applicatie gemaakt waarmee je de zijbalk een nieuw thema kunt geven.

Maak pictogrammen om de screensaver te starten op Windows 7 of Vista

Lezer Jeffrey schreef met de vraag hoe je een pictogram kunt maken om de screensaver in Windows Vista op te starten. Deze vraag komt zo vaak voor dat ik dacht dat ik het antwoord voor iedereen zou opschrijven, evenals een downloadbare set snelkoppelingen naar alle standaard screensavers (voor Vista-gebruikers).

Forceer Outlook 2007 om volledige IMAP-items te downloaden

Nadat ik heb geschreven over het instellen van Gmail IMAP in Outlook, heb ik veel feedback gekregen van gebruikers die zich afvroegen hoe Outlook het hele bericht kan laten downloaden in plaats van alleen de koppen. Je zult door een ingewikkelde reeks menu's moeten navigeren, maar het is echt vrij eenvoudig.

Zoeken naar rijen met speciale tekens in SQL Server

Toen ik vandaag een programmeerprobleem oploste, merkte ik dat je geen LIKE-zoekopdracht kunt gebruiken voor stringkolommen met speciale tekens zoals % of _ zonder een speciale syntaxis te gebruiken. Het oplossen van het probleem kostte maar een paar minuten, maar het onthouden van de syntaxis is altijd gemakkelijker als je erover schrijft.