Een zoekvak toevoegen aan de vervolgkeuzelijst met tabbladen in Firefox

Heeft u veel tabbladen open, ongeacht het tijdstip van de dag, en vindt u het frustrerend om de lijst met tabbladen te doorzoeken? Krijg dan weer controle met de List All Tabs Menu-extensie voor Firefox.

Voordat

Als u een groot aantal tabbladen hebt geopend, kan het gebruik van het menu met tabbladen een beetje onhandig worden.Je kunt de middelste knop van je muis gebruiken om door de lijst te bladeren of de kleine pijlknop onderaan, maar er moet een betere manier zijn om hiermee om te gaan.

voeg-een-zoekvak-aan-de-vervolgkeuzelijst-lijst-in-firefox-foto toe 2

Na

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, ziet u twee verschillen in het tabbladlijstmenu. Er zal een zoekvak beschikbaar zijn en een mooie schuifbalk voor die echt lange lijsten.

Een nadere blik op het zoekvak en de instellingen van de schuifbalk...

voeg-een-zoekvak-aan-de-vervolgkeuzelijst-lijst-in-firefox-foto toe 4

Afhankelijk van uw stijl kunt u de schuifbalk gebruiken om naar een bepaalde pagina te zoeken of een zoekterm in te voeren en die lijst uiterst beheersbaar te zien worden.

Een nadere blik op onze veel kortere lijst na het uitvoeren van een zoekopdracht. Absoluut niet moeilijk om te vinden wat we zochten.

voeg-een-zoekvak-aan-de-vervolgkeuzelijst-lijst-in-firefox-foto toe 6

Conclusie

Als u iemand bent die de hele dag door veel tabbladen tegelijk heeft geopend, is de Menu-extensie Lijst met alle tabbladen wellicht de perfecte tool om u te helpen bij het sorteren en beheren van die tabbladen.

Links

Download de menu-extensie Lijst met alle tabbladen (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Luister naar lokale FM-radio in Windows 7 Media Center

Als u een ondersteunde tunerkaart en aangesloten FM-antenne hebt, kunt u naar uw favoriete lokale over-the-air FM-zenders luisteren in Windows 7 Media Center.

Speel je favoriete DOS-games in XP, Vista en Windows 7

Wil je een trip down memory lane maken met old school DOS-games? Met D-Fend Reloaded kun je gemakkelijk je favoriete DOS-games rechtstreeks op XP, Vista en Windows 7 spelen.

Aangepaste herlaadtijden instellen voor afzonderlijke webpagina's in Chrome

Heeft u een webpagina die af en toe opnieuw moet worden geladen of heeft u meerdere webpagina's die elk hun eigen herlaadtijd nodig hebben? Nu kunt u het beste van beide hebben met de AutoReloader-extensie voor Google Chrome.

Verbeterde ballon-tooltips toevoegen aan Firefox

De standaardballon-tooltip in Firefox doet het soms goed, maar er zijn gevallen waarin iemand vindt dat meer informatie veel beter zou zijn. De Tooltip Plus-extensie voor Firefox geeft je browser die leuke extra informatieboost.

Luister naar meer dan 100.000 radiostations in Windows Media Center

Een leuke functie in Windows 7 Media Center is de mogelijkheid om naar lokale FM-radio te luisteren. Maar wat als je geen tunerkaart hebt die een aangesloten radioantenne ondersteunt? De RadioTime-plug-in lost het probleem op door toegang te verlenen tot duizenden online radiostations.

Mobiele websites bekijken in Windows met Safari 4 Developer Tools

Wilt u mobiele websites die zijn ontworpen voor de iPhone en andere mobiele apparaten op uw pc uitproberen? Met Safari 4 voor Windows kunt u dit eenvoudig doen met hun ontwikkelaarstools.

Verbeter uw Gmail-account in Chrome

Ben je het zat dat items zoals de chat- en uitnodigingsboxen je Gmail-account overvol maken? Doe dan met ons mee als we kijken naar de Better Gmail-extensie voor Google Chrome.

Vraag het de lezers: deel uw tips voor het verslaan van virussen en malware

We hebben in de loop der jaren enkele van onze beste tips voor het omgaan met malware gedeeld, en nu is het jouw beurt! Deel uw favoriete tips voor bescherming tegen of verwijdering van virussen en andere soorten schadelijke software.

Herstel uw pc vanaf Windows Home Server

Als uw computer crasht of als u een virusinfectie krijgt waardoor deze niet meer te herstellen is, kan een schone installatie lastig zijn, laat staan ​​uw gegevens terugkrijgen. Als u een back-up van uw computers maakt naar Windows Home Server, kunt u ze volledig herstellen naar de laatste succesvolle back-up.

Kaarten bekijken en routebeschrijvingen opvragen in Google Chrome

Om de zoveel tijd moeten we allemaal naar een kaart kijken voor referentiedoeleinden of om een ​​routebeschrijving te krijgen. Als u op zoek bent naar een geweldige app voor snelle referentie, sluit u dan bij ons aan terwijl we kijken naar de Mini Google Maps-extensie voor Google Chrome.