Gemakkelijker door de browsegeschiedenis zoeken in Chrome en Iron

gemakkelijker-in-chroom-en-ijzer-foto-doorzoeken-door-browsen-geschiedenis 1

Bent u op zoek naar een eenvoudigere manier om uw browsegeschiedenis te doorzoeken? Dan wil je misschien eens kijken naar de History Calendar-extensie. Met Geschiedeniskalender kunt u items op datum zoeken en weergeven met behulp van de zwevende kalender die aan uw geschiedenispagina is toegevoegd.

Als je veel geschiedenisitems hebt, maar de exacte details van een website niet meer weet, dan kun je met deze geweldige kleine extensie snel de datum bepalen waarop je de site hebt bezocht. Van daaruit kunt u snel door de vermeldingen voor die dag bladeren om te vinden wat u zoekt.Installeer de geschiedeniskalender-extensie [via browserscène]

Meer verhalen

IE10 Platform Preview pronkt met next-generation CSS- en HTML-trucs

Hoewel de download zelf bedoeld is voor ontwikkelaars, kan elke nerd het leuk vinden om te zien wat toekomstige webbrowsers in petto hebben. Bekijk de video hierboven om enkele van de nieuwe functies te zien, zoals CSS-gradiënten, flexibel en effectief...

BatteryCalibration kalibreert de batterij van uw Android-telefoon opnieuw

Als de batterij van je Android-telefoon minder rits lijkt te hebben dan vroeger, moet deze mogelijk opnieuw worden gekalibreerd; BatteryCalibration revitaliseert de batterij op geroote Android-telefoons.

Online beveiliging: de anatomie van een phishing-e-mail doorbreken

Denk niet dat het alleen uw bankgegevens zijn die belangrijk zijn: als iemand de controle over uw accountaanmelding krijgt, kennen ze niet alleen de informatie op die rekening, maar de kans is groot dat dezelfde inloggegevens op verschillende andere rekeningen. En als ze compromissen sluiten?

Duizenden gratis e-boeken online vinden

Je hebt een e-boeklezer (of een laptop of netbook met software voor het lezen van e-boeken), nu heb je alleen wat gratis boeken nodig om er goed gebruik van te maken. Lees verder, want we laten u de beste plaatsen zien om online gratis boeken te scoren.

Fresh Feed is een lichtgewicht RSS-lezer voor de menubalk voor Macs

Als je een handvol RSS-feeds hebt die je de hele dag goed in de gaten wilt houden, is Fresh Feed een lichtgewicht RSS-lezer in de menubalk die zichzelf in de Mac-menubalk parkeert.

Inzicht in Wall Wart-voedingen [Elektronica]

Muurwratten, je gebruikt ze waarschijnlijk elke dag zonder er lang over na te denken. Wat gebeurt er precies in die dikke zwarte muuropladers die wisselstroom veranderen in een mooi gelijkstroom-stroompje voor je favoriete elektronica? Lees verder voor meer informatie.

Bureaubladplezier: Weeraanpassingsset

Soms, als je binnen vastzit, kan een kijkje in de buitenlucht naar het weer absoluut verfrissend zijn. Maar als je leven gewoon te hectisch is en je kunt niet naar het weer gaan, breng het weer dan naar je toe met onze Weather Desktop Customization-set.

Mac versus pc - Een vergelijkingstabel over wie er wint [Infographic]

De mensen van de iTOK Blog hebben een grafiek samengesteld waarin Macs en pc's worden vergeleken op basis van functies zoals stabiliteit, betaalbaarheid, snelheid, softwarecompatibiliteit en meer. Dit is je kans om mee te denken over de vraag...

Krachtige multitasking toevoegen aan uw Linux-terminal

Multitasking op de opdrachtregel kan erg verwarrend zijn voor beginners die Scherm gebruiken. Door Byobu te gebruiken, zijn een groot aantal systeemstatistieken in één oogopslag beschikbaar, terwijl nieuwelingen gemakkelijk kunnen werken zonder moeilijk te onthouden toetscombinaties te onthouden.

Laad eenvoudig uw digitale fotolijst en mp3-spelers met willekeurig gekozen mediabestanden

Is uw digitale foto- of muziekbibliotheek zo groot geworden dat u er moeilijk doorheen kunt bladeren om uw apparaten op te laden? Waarom zou u zelf doen wat uw computer voor u kan doen? Met een eenvoudig aanpasbaar script kun je Windows eenvoudig willekeurige bestanden uit één map laten kiezen en ze kopiëren naar