Zoek websites vanaf uw bureaublad in Windows 7 met zoekconnectoren

De nieuwe Windows 7 Search is sterk verbeterd ten opzichte van eerdere versies en stelt u in staat om naar gegevens te zoeken op lokale en netwerkcomputers. Vandaag gaan we nog een stap verder en laten we u zien hoe u de zoekmogelijkheden kunt uitbreiden naar sites op internet.

Met deze nieuwe zoekfunctie in Windows 7 kunt u inhoud zoeken op externe locaties direct in Windows Verkenner. Nu kunt u vanaf de desktop verschillende websites doorzoeken zonder dat u een nieuwe browsersessie hoeft te openen. Deze functie stelt IT-beheerders ook in staat om te zoeken via de SharePoint-site van het bedrijf.

Zoekconnectoren gebruikenNa het downloaden van een zoekconnector dubbelklikt u gewoon op het OSDX-bestand om het te installeren.

zoek-websites-van-uw-desktop-in-windows-7-met-zoek-connectors foto 1

U krijgt een Windows-bericht met de vraag of u zeker weet dat u de connector wilt installeren.

zoek-websites-van-uw-desktop-in-windows-7-met-zoek-connectors foto 2

De connectoren verschijnen in Windows Verkenner aan de linkerkant onder favorieten. Selecteer degene die u wilt gebruiken en typ vervolgens wat u zoekt in het zoekvak.

zoek-websites-van-uw-desktop-in-windows-7-met-zoek-connectors foto 3

Resultaten worden weergegeven terwijl u typt wat u zoekt.

zoek-websites-van-uw-desktop-in-windows-7-met-zoek-connectors foto 4

Als u het voorbeeldvenster activeert, krijgt u een overzicht van de pagina.

Hier is een voorbeeld van het gebruik van de TechNet Search Connector.

Zoekconnectoren werken alleen in Windows 7, dus als u een early adopter bent, kunt u deze nieuwe functie uitproberen. Er zijn een heleboel zoekconnectoren online die u alleen maar hoeft te zoeken, en u kunt ze zelfs zelf maken. Download om u op weg te helpen onze zoekconnector voor deze site.

Download de How-To Geek Search Connector

Meer verhalen

Bereid uw Word-document voor op massadistributie

Dit gastartikel is geschreven door Askar, de nerd achter de technische site van DemoGeek.

Een systeemherstelpunt maken in Windows 7

Toen Systeemherstel in Windows ME werd geïntroduceerd, hielp het een aantal grote computerproblemen voor veel gebruikers te redden. De functie is nog steeds opgenomen in Windows 7, 8 en 10 en is een handig hulpmiddel voor het oplossen van talloze problemen.

Nodig een andere gebruiker uit om problemen met uw Windows 7-machine op te lossen met hulp op afstand

Tijdens uw opwinding om Windows 7 uit te proberen, kunt u vastlopen en de hulp van een vriend of collega nodig hebben. Hier zullen we kijken naar het gebruik van Windows Hulp op afstand om iemand die u vertrouwt verbinding te laten maken met uw computer en te helpen bij het oplossen van het probleem.

Verdrink die vervelende collega (zonder je oren te beschadigen)

Dus je zit aan je bureau en werkt aan je TPS-rapporten, maar hoe moet je het voorblad onthouden met je vervelende collega die maar niet wil zwijgen? Crediteuren Nina aan het woord, een momentje! Hou je mond!

Migreer XP naar Windows 7 met Easy Transfer en een USB-stick

Als je XP gebruikt en de Vista-update hebt overgeslagen en een goede manier nodig hebt om bestanden en instellingen over te zetten, bekijken we vandaag het gebruik van Windows Easy Transfer en een externe USB-drive om de taak gemakkelijk te voltooien.

Eufony Free Audio Player – Resource Gentle Audio Player

Op zoek naar een eenvoudige lichtgewicht audiospeler voor uw computer die een groot aantal bestandsformaten kan afspelen? Geniet van goed geluid met Eufony Free Audio Player.

Migreer XP naar Windows 7 met Easy Transfer via het netwerk

Als u een nieuwe computer met Windows 7 aanschaft en uw huidige computer draait op XP, kan de gedachte aan het overzetten van uw bestanden en instellingen behoorlijk ontmoedigend zijn. Microsoft heeft een programma gemaakt met de naam Windows Easy Transfer dat al is opgenomen in Vista en kan worden gedownload voor XP en 2000. Hier hebben we:

Avant Window Navigator voor Ubuntu Linux

Avant Window Navigator (AWN) is een applicatiestarter en -dock die je Linux-ervaring opnieuw zou definiëren. Het goede deel is dat het in hoge mate aanpasbaar is en daarom perfect past bij je Ubuntu-thema. Laten we eens kijken hoe u AWN op uw Ubuntu-machine kunt installeren en aanpassen.

Brand elk type videobestand om op een dvd-speler af te spelen

In plaats van videobestanden op je pc te bekijken, is het fijn om een ​​schijf te hebben die je in elke speler kunt stoppen om vanaf andere locaties te bekijken. Vandaag bekijken we DVD Flick ... een gratis en open source dvd-authoringtool die wordt gebruikt om een ​​afspeelbare dvd te maken van verschillende videobestandsindelingen.

Digitale media delen met andere computers op een thuisnetwerk met Windows 7

Met Windows Media Player 12, dat bij Windows 7 wordt geleverd, kunt u uw machine eenvoudig veranderen in een mediaserver om muziek, films en foto's naar andere computers en apparaten in uw thuisnetwerk te streamen. Vandaag laten we u zien hoe u streaming instelt en gebruikt.