Zoek rechtstreeks vanuit de adresbalk van Firefox met behulp van snelkoppelingen voor snel zoeken

Wilt u een snelle manier om zoekopdrachten in de adresbalk van Firefox uit te voeren met uw favoriete zoekmachines? Kijk dan hoe gemakkelijk het kan zijn om te zoeken met deze geweldige set snelkoppelingen met de Instantfox-extensie.

Om te beginnen typt u gewoon de letter die bij uw zoekmachinekeuze hoort (zie onderstaande lijst), drukt u op de spatiebalk en typt u uw zoekterm in. Instantfox zal de resultaten verfijnen terwijl u typt. Zoals je hier kunt zien, hadden we nog maar één letter over om te typen voor Ubuntu en we konden onze zoektocht beëindigen door gewoon op de Wikipedia-link te klikken zonder verder te typen.Instantfox is ook geweldig voor weersvoorspellingen... typ gewoon f en uw locatie.

Dit zijn de snelle zoekopdrachten die momenteel beschikbaar zijn voor de extensie:

 • g >> Google
 • ik >> Google Afbeeldingen
 • m >> Google Maps
 • e >> eBay
 • een >> Amazone
 • en >> Youtube
 • t >> Twitter
 • b >> Bing
 • yh >> Yahoo
 • in >> Wikipedia
 • wa >> WolframAlpha
 • c >> Rekenmachine (d.w.z. c 1+2)
 • f >> Weersvoorspelling

Opmerking: in toekomstige releases van extensies zullen meer snelle zoekopdrachten worden toegevoegd.

Download de Instantfox-extensie (Mozilla-add-ons) [via MakeTechEasier]
Instantfox-startpagina

Meer verhalen

Slow Down-app houdt je veilig door je deuntjes aan te passen wanneer je versnelt

Slow Down is een ontzettend slimme iOS-applicatie die je rijsnelheid koppelt aan de afspeelsnelheid van je muziek. Hoe sneller je rijdt, hoe langzamer de muziek wordt, waardoor je een geluidsherinnering krijgt om te vertragen.

Craft DIY Circuit Board Lampenkappen om je Geek Cave te misleiden

Geek-grotten zijn niet de plek om subtiel te zijn. Dit doe-het-zelf-project verandert lege printplaten in geometrische lampenkappen voor niet-zo-subtiele verlichting.

10 veelvoorkomende Photoshop-frustraties (en hoe u ze in vijf minuten kunt oplossen)

Photoshop is niet altijd de meest gebruiksvriendelijke programma. Soms heeft het frustrerende problemen en is de oplossing niet altijd duidelijk. Hier is een lijst met 10 vervelende problemen die u met Photoshop kunt hebben, en eenvoudige oplossingen om ze op te lossen.

Wat is het verschil tussen 32-bits en 64-bits Windows?

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe computer of een oude upgradet, je bent waarschijnlijk de 64-bits aanduiding tegengekomen en vroeg je af wat het betekende. Lees verder terwijl we uitleggen wat Windows 7 64-bit is en waarom je een stukje van die 64-bits taart wilt.

Firefox 4 eindelijk uitgebracht en het lijkt op Opera [Screenshot Tour]

Firefox 4 is eindelijk uitgebracht, en hoewel het erg veel op Opera lijkt, lijdt het geen twijfel dat het sneller, beter en een geweldige upgrade van 3.6 is. Hier zijn een paar hoogtepunten.

Vintage opengewerkte tekeningen bieden een kijkje in kernreactoren van weleer

Benieuwd naar de geschiedenis van kernreactoren na alle aandacht die ze in het nieuws hebben gekregen? Neem een ​​kijkje in de geschiedenis van reactoren met deze prachtige opengewerkte tekeningen van vintage kerncentrales.

Hoe Ubuntu Linux eruit te laten zien als Windows 7

Ubuntu heeft een redelijk goed themasysteem, visuele effecten en eye-candy-dingen, maar je zult misschien dol zijn op de elegantie van Windows 7 Aero-klasse, transparantie of het Startmenu. Vandaag laten we u zien hoe u Ubuntu kunt transformeren om eruit te zien als Windows 7.

Hack een iPad van de eerste generatie voor de iPad 2 Smart Cover

Als je niet van plan bent om je iPad binnenkort te upgraden, maar je wilt wel wat van die slimme omslagactie, dan kan deze eenvoudige doe-het-zelf-hack helpen.

Een geschiedenis van de wereld in 100 seconden [Video]

Als je een sukkel bent voor interessante datakaarten (en dat zijn we zeker), dan wil je deze wereldkaartanimatie bekijken die is gemaakt door duizenden historische datums te geolokaliseren.

Desktop Fun: Handschriftstijl Fonts Collection Series 1

De normale lettertypen op uw computer zijn meestal perfect voor uw document- en afbeeldingswerk, maar af en toe heeft u in plaats daarvan iets unieks nodig met een beetje stijl. Handgeschreven lettertypen kunnen een elegante, casual of leuke touch toevoegen om die persoonlijke brieven, kaarten, uitnodigingen en afbeeldingen te maken