Zeven geheimen van zelfgemaakte multimiljonairs

In een speciale webcast op 28 april 2015, 17.00 uur. EST, Grant Cardone laat u zien hoe u met de telefoon miljoenen dollars kunt verdienen voor uw bedrijf. Schrijf u nu in voor deze webcast en u kunt cadeaus verdienen door deel te nemen.

Begrijp eerst dat je niet langer alleen maar miljonair wilt zijn. Je wilt multimiljonair worden.

Hoewel je misschien denkt dat een miljoen dollar je financiële zekerheid zal geven, is dat niet zo. Gezien de volatiliteit in economieën, regeringen en financiële markten over de hele wereld, is het niet langer veilig om aan te nemen dat een miljoen dollar u en uw gezin echte veiligheid zal bieden. Uit een onderzoek van Fidelity Investments onder miljonairs vorig jaar bleek zelfs dat 42 procent van hen zich niet rijk voelt en dat ze $7,5 miljoen aan belegbaar vermogen nodig hebben om zich rijk te voelen.Dit is geen how-to over de accumulatie van rijkdom door een leven lang sparen en knijpen. Dit gaat over het genereren van rijkdom van miljoenen dollars en ervan genieten tijdens het creatieproces. Overweeg om te beginnen deze zeven geheimen van multimiljonairs.

Je moet eerst beslissen of je een selfmade miljonair wilt worden. Ik ging van niets - geen geld, alleen ideeën en veel hard werken - om een ​​vermogen te creëren dat waarschijnlijk niet tijdens mijn leven kan worden vernietigd. De eerste stap was het nemen van een besluit en het stellen van een doel. Jarenlang schreef ik elke dag deze verklaring op: 'Ik ben meer dan $ 100.000.000 waard!'

Er is geen tekort aan geld op planeet Aarde, alleen een tekort aan mensen die er correct over denken. Om van de grond af miljonair te worden, moet je een einde maken aan het armoededenken. Ik weet het omdat het moest. Ik werd opgevoed door een alleenstaande moeder die er alles aan deed om drie jongens naar school te laten gaan en de eindjes aan elkaar te knopen. Veel van de lessen die ze me leerde, wakkerden een gevoel van schaarste en angst aan: 'Eet al je voedsel op; er zijn mensen die verhongeren', 'Verspil niets,' 'Geld groeit niet aan bomen.' Echte rijkdom en overvloed worden niet gecreëerd op basis van dergelijk denken.

Self-made multimiljonairs worden niet alleen gemotiveerd door geld, maar ook door de behoefte van de markt om hun bijdragen te valideren. Hoewel ik altijd rijkdom heb gewild, werd ik meer gedreven door mijn behoefte om bij te dragen in overeenstemming met mijn potentieel. Multimiljonairs verlagen hun doelen niet als het moeilijk wordt. In plaats daarvan wekken ze verwachtingen voor zichzelf omdat ze het verschil zien dat ze kunnen maken met hun familie, bedrijf, gemeenschap en liefdadigheidsinstellingen.

Ik bestudeer rijke mensen sinds ik 10 jaar oud was. Ik lees hun verhalen en kijk wat ze hebben meegemaakt. Dit zijn mijn mentoren en leraren die mij inspireren. Je kunt niet leren hoe je geld kunt verdienen van iemand die niet veel heeft. Wie zegt: 'Geld maakt niet gelukkig'? Mensen zonder geld. Wie zegt: 'Alle rijke mensen zijn hebzuchtig'? Mensen die niet rijk zijn. Rijke mensen praten niet zo. Je moet weten wat mensen doen om rijkdom te creëren en hun voorbeeld volgen: wat lezen ze? Hoe investeren ze? Wat drijft hen? Hoe blijven ze gemotiveerd en enthousiast?

Rijke mensen gaan anders met tijd om. Zij kopen het, terwijl arme mensen het verkopen. De rijken weten dat tijd waardevoller is dan geld zelf, dus huren ze mensen in voor dingen waar ze niet goed in zijn of die hun tijd niet productief besteden, zoals huishoudelijke taken. Maar houd jezelf niet voor de gek dat degenen die het groots slaan niet hard werken. Financieel succesvolle mensen worden verteerd door hun jacht op succes en werken tot het punt dat ze het gevoel hebben dat ze aan het winnen zijn en niet alleen maar werken.

De rijken geven geen geld uit; zij investeren. Ze weten dat de Amerikaanse belastingwetten de voorkeur geven aan investeren boven uitgeven. Je koopt een huis en kunt het niet afschrijven. De rijken daarentegen kopen een flatgebouw dat jaar na jaar cashflow genereert, waardeert en afschrijvingen aanbiedt. U koopt auto's voor comfort en stijl. De rijken kopen auto's voor hun bedrijf die aftrekbaar zijn omdat ze worden gebruikt om inkomsten te genereren.

De echt rijken zijn nooit afhankelijk van één inkomstenstroom, maar creëren in plaats daarvan een aantal inkomstenstromen. Mijn eerste bedrijf genereerde al jaren een inkomen van zeven cijfers toen ik begon te investeren in onroerend goed voor meerdere gezinnen. Toen mijn onroerend goed en mijn adviesbedrijf aan het draaien waren, ging ik naar een derde bedrijf om software te ontwikkelen om retailers te helpen de klantervaring te verbeteren.

Ten slotte zal het je misschien verbazen te horen dat rijke mensen zouden willen dat jij ook rijk was. Het is hun een raadsel waarom anderen niet rijk worden. Ze weten dat ze niet speciaal zijn en dat rijkdom beschikbaar is voor iedereen die zich wil concentreren en volharden. Rijke mensen willen om twee redenen dat anderen rijk zijn: ten eerste, zodat je hun producten en diensten kunt kopen, en ten tweede omdat ze met andere rijke mensen willen omgaan. Rijk worden -- het is Amerikaans.

Grant Cardone

Grant Cardone is een internationale verkoopexpert, bestsellerauteur van de New York Times en presentator van de radioshow The Cardone Zone. Hij heeft drie bedrijven opgericht: Cardone Enterprises, Cardone Real Estate Holdings en de Cardone Group. Hij heeft sch...

Lees verder

Ontspan zeven geheimen van zelfgemaakte multimiljonairs-verhalen

Hoe onroerend goed te kopen zonder geld te besparen

Eigenlijk kun je dat niet, maar je kunt het wel doen met andermans geld.

12 ondernemers delen de boeken die ze altijd aanbevelen

Net op tijd voor de feestdagen vertellen ondernemers ons de boeken die ze anderen altijd vertellen om te lezen.

Hoe deze ex-gevangene uit het niets begon om een ​​bedrijf met zeven cijfers op te bouwen

Tien jaar achter de tralies was een odyssee van toewijding en doorzettingsvermogen, studie en geloof. Het leven daarna was net zo uitdagend.

Hoe ik geobsedeerd raakte door persoonlijke ontwikkeling en waarom jij dat ook zou moeten doen

We kunnen allemaal profiteren van het beoefenen van dagelijkse persoonlijke ontwikkeling. De beloningen zijn enorm voor degenen die de tijd investeren om mentaal te groeien.

Relaties zijn wat hard werken tot succes maakt

Het opbouwen van een goede band met klanten en medewerkers is belangrijk voor de groei van een bedrijf.

6 gewoonten die dromen in realiteit veranderen

Het geheim om wishful thinking om te zetten in een leven van actie en prestatie.

10 tips om van je brein een ideeënfabriek te maken

Onze creativiteit kan verschillen in stijl, maar nooit in kwaliteit.

De manier om snel 'rijk' te worden is niet wat je denkt

Hier zijn negen manieren om je rijk te voelen.

4 eenvoudige strategieën om de welgestelden te beïnvloeden

De zeer rijken zijn zeer beschut. Aan hen verkopen is buitengewoon moeilijk totdat je leert hoe je voor hen kunt komen.

Hoe word je miljonair op 30-jarige leeftijd?

Tien stappen om rijk te worden en te blijven in de vroegste fase van je carrière.

9 tekenen dat u (misschien) nu uw baan moet opzeggen

Zit je vast met nadenken: 'Moet ik mijn huidige functie verlaten of gewoon volhouden?' Overweeg deze belangrijke signalen.

14 Verbazingwekkend gratis stockfotowebsites

Op zoek naar de perfecte afbeelding voor uw volgende project? Probeer enkele van deze gratis online bronnen.

10 succesvolle ondernemers onthullen de boeken die hun leven hebben veranderd

Deze oprichters vertellen over de boeken die hun manier van denken over leven en werk hebben beïnvloed.