Schakel Flash op de gemakkelijke manier in of uit in Internet Explorer

Als u vaak door Flash-zware websites bladert met Internet Explorer en u wilt Flash kunnen uitschakelen en alleen inschakelen wanneer u dat echt wilt, dan is er een eenvoudige manier om dit te bereiken met een kleine applicatie die toepasselijk Toggle Flash wordt genoemd.

Toggle Flash gebruiken

Als u de nieuwe knop niet op de werkbalk ziet nadat u de installatie hebt doorlopen, klikt u met de rechtermuisknop op de knoppen en schakelt u het item Vergrendel de werkbalken uit.zet-flits-aan-of-uit-in-internet-verkenner-op-de-eenvoudige-manier foto 1

Vervolgens kunt u de stippellijn slepen zodat u meer van de knoppen kunt zien, en u ziet het nieuwe Toggle Flash-pictogram aan de rechterkant van de werkbalk.

zet-flits-aan-of-uit-in-internet-verkenner-op-de-gemakkelijke-manier foto 2

Het is natuurlijk veel gemakkelijker om gewoon onder Aanpassen in hetzelfde menu te kijken en Werkbalk aanpassen te kiezen en vervolgens de knop omhoog in de lijst te verplaatsen, zodat deze verder naar links staat.

zet-flits-aan-of-uit-in-internet-verkenner-op-de-gemakkelijke-manier foto 3

Nu hoeft u alleen nog maar op het pictogram Flits wisselen te klikken en de pagina opnieuw te laden.

zet-flits-aan-of-uit-in-internet-verkenner-op-de-gemakkelijke-manier foto 4

De eerste keer dat u het pictogram gebruikt, wordt u gevraagd omdat de toepassing niet digitaal is ondertekend, maar u kunt de fout laten verdwijnen door te klikken op Laat me de waarschuwing voor dit programma niet meer zien en vervolgens op Toestaan.

zet-flits-aan-of-uit-in-internet-explorer-the-easy-way foto 5

Als je Flash hebt uitgeschakeld, kun je nog steeds door elke pagina met Flash bladeren, maar de Flash-inhoud wordt gewoon niet weergegeven.

zet-flits-aan-of-uit-in-internet-explorer-the-easy-way foto 6

Dit kan een erg handig hulpmiddel zijn, vooral op een oudere computer of via verbindingen met een lage bandbreedte.

Download Toggle Flash van flash.melameth.com

Meer verhalen

Reset uw vergeten wachtwoord op de gemakkelijke manier met behulp van de ultieme opstart-cd voor Windows

We hebben eerder geschreven over hoe u uw eigen Ultimate Boot-cd voor Windows kunt maken, die is gebaseerd op XP, maar die nog steeds kan worden gebruikt voor het repareren van Vista-computers. Vandaag laten we u zien hoe u uw wachtwoord eenvoudig opnieuw kunt instellen met die cd.

Familieplezier: foto's delen met Photo Gallery en Windows Live Spaces

Dus je hebt een geweldige zomervakantie gehad met je familie en nu wil je die foto's delen met vrienden en familie. Als u Windows Vista gebruikt, kunt u die herinneringen beheren en delen met anderen met behulp van Vista's Photo Gallery en Windows Live Spaces.

Secure Computing: Detecteer en verwijder malware met Windows Defender

Hoewel we alle gratis antispywaretoepassingen behandelen, is het niet meer dan eerlijk om te praten over de volledig gratis Windows Defender-tool die is ingebouwd in Windows Vista en beschikbaar is als gratis download van Microsoft voor XP-gebruikers.

Reset uw Ubuntu-wachtwoord eenvoudig vanaf de Live-cd

Ons laatste artikel over hoe je je Ubuntu-wachtwoord eenvoudig kunt resetten via het grub-menu was behoorlijk populair, dus ik heb besloten een serie te maken over alle verschillende manieren om je wachtwoord opnieuw in te stellen op Linux of Windows ... de les van vandaag is hoe je de Live-cd om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Verbeter de look & feel van Windows XP op een gemakkelijke manier

Dit is een gastartikel van Ghaus Iftikhar Nakodari van AddictiveTips.

Veilig computergebruik: blokkeer en voorkom schadelijke software met SpywareBlaster

Een van de gemakkelijkste instellingen voor anti-spywareprogramma's is JavaCool's SpywareBlaster. In plaats van te wachten met het scannen en verwijderen van spyware nadat de pc al is geïnfecteerd, wordt voorkomen dat spyware ooit uw computer infecteert.

Veilig computergebruik: maak geplande scans met Spybot Search & Destroy

Zoals ik in een eerdere post heb aangegeven, is Spybot Search & Destroy geenszins achterhaald, zoals sommigen in de branche je willen doen geloven. Ik schreef dat artikel meer dan een jaar geleden en sindsdien is Spybot alleen maar beter geworden.

Veilig computergebruik: help schadelijke software te identificeren en te elimineren met Ad-Aware

Als het gaat om kwaadaardige software (malware), worden verschillende termen zoals adware, spyware, malware, enz. gegeven op basis van de actie die ze ondernemen. Elk van deze ongewenste stukjes software doet verschillende dingen, maar het komt erop neer dat u er niets van op uw pc wilt hebben.

Reset uw vergeten Ubuntu-wachtwoord in 2 minuten of minder

Als je ooit je wachtwoord bent vergeten, ben je niet de enige... het is waarschijnlijk een van de meest voorkomende problemen met technische ondersteuning die ik in de loop der jaren ben tegengekomen. Gelukkig, als je Ubuntu gebruikt, hebben ze het ongelooflijk eenvoudig gemaakt om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Weekendplezier: televisie kijken op uw pc met TVUPlayer

We hebben veel plezier gehad met onze serie die je alle verschillende manieren laat zien waarop je online tv kunt kijken ... te beginnen met de favoriet van de lezer Joost, dan AnyTV van vorige week, en vandaag kijken we naar TVUPlayer.