Zelfs als je doelen onbereikbaar lijken, blijf gemotiveerd met deze 6 strategieën

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op 29 augustus 2014

Ik heb aan één project in het bijzonder gewerkt voor wat nu een eeuwigheid lijkt - en ik raak gefrustreerd. Ik heb niets om te laten zien voor mijn harde werk. Het project voelt alsof het tot stilstand is gekomen. Dag na dag verandert er niets, en ik vraag me af, hoe lang kan ik dit volhouden zonder op te geven?

Zelftwijfel is binnengeslopen. Ik weet dat weglopen niet het antwoord is, maar deze negatieve gevoelens beginnen mijn creativiteit te verteren.Gemotiveerd blijven is nog moeilijker als het gaat om uitdagende projecten die maar door lijken te slepen. Dat betekent echter niet dat we ze moeten schuwen. Gebruik deze tips en strategieën om gefocust en op schema te blijven.

Er zijn veel manieren om dit te doen. Professioneel vind ik dat de beste manier om mijn ziel te voeden, is om mezelf te omringen met mensen die positief zijn en die het beste met mij voor hebben. Ik heb alle steun nodig die ik kan opbrengen, en ze helpen me op te staan.

Als ik in een team werk, weet ik hoeveel ik er baat bij heb om op hen te vertrouwen. Ik blijf in contact. Ik brainstorm met ze. Ik vraag naar hun mening. Vaker wel dan niet, leidt het simpelweg vragen aan een collega of iemand die ik respecteer naar hun mening, me naar een oplossing voor een probleem dat me dwarszit. En het is zo gemakkelijk om te doen!

Waar gaat het eigenlijk over? Ben je vergeten? De meesten van ons doen dat, tot op zekere hoogte, omdat we ons concentreren op de dagelijkse sleur. Doe wat nodig is om je doel voor ogen te houden.

Schrijf het op een enorm plakbriefje en plak dat op je computer. Zoek een afbeelding die uw doel vertegenwoordigt en hang deze in uw gezichtsveld. Als ik eraan denk waarom ik zo hard werk, krijg ik altijd nieuwe energie!

Als iets niet werkt, stop dan en vraag je baas, manager of mentor om advies. Wacht niet te lang met vragen! Als ik merk dat ik vastzit, weet ik dat iemand met meer ervaring misschien enig licht op mijn probleem kan werpen. Luister, maar stel ook veel vragen.

Ik bel mijn mentor nog steeds als ik gestrest ben, omdat hij me altijd weer op het goede spoor helpt. Hij kan het grote geheel zien als ik het kwijt ben.

Als ik een oppepper nodig heb, lees ik The Magic of Thinking Big van David J. Schwartz. Het herinnert me er altijd aan waartoe ik in staat ben en hoe ik dit kan bereiken. Welke boeken of blogs inspireren jou?

Wat geeft jou vreugde buiten het werk? Als u problemen ondervindt bij het beantwoorden van deze vraag, heeft u mogelijk een probleem. Ik heb niet veel hobby's, maar ik heb er wel één: ik hou van tuinieren.

Mijn achtertuin is mijn domein. Ik ben niet afhankelijk van andere mensen om het te doen en het is altijd beschikbaar voor mij. Als ik me down of overweldigd voel, werk ik in het vuil. Ik vind het erg ontspannend. Dan ga ik wat luchtiger terug naar mijn bureau.

Stop even met zo geconcentreerd op jezelf en je bedrijf te focussen. Zoek een manier om iemand anders te helpen. Doneer uw tijd. Als ik mijn magie verlies, helpt dit zonder mankeren.

Gemotiveerd blijven is niet gemakkelijk, vooral als het doel waar je naar toe werkt onbereikbaar lijkt. Probeer niet te neerslachtig voor jezelf te zijn. Wees ook niet te opgewonden als het goed gaat! Succes heeft tijd nodig. Er zullen stops en starts zijn.

Je hebt dit eerder gehoord, maar ik zeg het nog een keer: je kunt maar beter proberen te genieten van de reis, want uit ervaring sprekend, zal het bereiken van de top niet zo geweldig voelen als je denkt.

Stephen Key

Stephen Key is een uitvinder, auteur, spreker en mede-oprichter van InventRight, LLC., een in Glenbrook, Nev. gevestigd bedrijf dat ondernemers leert hoe ze ideeën op de markt kunnen brengen.

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Waarom hebben Chrome-extensies al uw gegevens nodig op de websites die u bezoekt?

Veel extensies in de Chrome Web Store willen al je gegevens lezen en wijzigen op de websites die je bezoekt. Dat klinkt een beetje gevaarlijk - en dat kan het ook zijn - maar veel extensies hebben die toestemming gewoon nodig om hun werk te doen.

Wat gebeurt er als mijn Slimme Thermostaat niet meer werkt?

Veel mensen zijn misschien een beetje op hun hoede om een ​​slimme thermostaat in hun huis te installeren, als je bedenkt hoe vaak moderne technologie het verprutst. Maar maak je geen zorgen, daar hebben fabrikanten aan gedacht: dit is wat er gebeurt als je slimme thermostaat ooit stopt met werken.

Een kaart toevoegen aan de iPhone Wallet-app, zelfs als deze niet door Apple wordt ondersteund

Met de Wallet-app op de iPhone kunt u al uw klantenkaarten, instapkaarten, bioscoopkaartjes en meer rechtstreeks op uw apparaat opslaan. Helaas ondersteunt het officieel slechts een handvol winkels en merken. Gelukkig is er een manier om iets met een streepjescode aan deze apps toe te voegen, of het nu is

Doelen in kaart brengen om een ​​routekaart naar uw succes te maken

Stelt u zich uw werkleven in de komende maanden en jaren voor? Kies onderweg directe en tussenliggende checkpoints om je einddoel te bereiken.

HTC's Vive Deluxe Audio Strap maakt zijn VR-headset comfortabeler De SteamVR-headset heeft nu een ingebouwde hoofdtelefoon en een comfortabelere hoofdmontage. Vergeleken met Playstation VR en de Oculus Rift is HTC's Vive virtual reality-headset een beetje een face-hugger. Het biedt een venster naar prachtige virtuele rijken en biedt bewegingsregistratie op kamerschaal, maar het is gewoon niet erg comfortabel. Binnenkort kan dat veranderen. HTC heeft zojuist aangekondigd dat het een Vive Deluxe Audio Strap maakt om de elastische hoofdband van de headset te vervangen. De nieuwe riem ziet er niet alleen een stuk ergonomischer uit, maar hij sluit ook aan op een van de handigste functies van de Oculus Rift: een ingebouwde hoofdtelefoon. In één oogopslag ziet de nieuwe Vive-hoofdbevestiging eruit als een kruising tussen het geribbelde riemsysteem van de Rift en de verstelbare plastic band van PlayStation VR. Het reikt over de bovenkant van het hoofd van de gebruiker, zoals de bestaande zachte banden van de Rift en de Vive, maar heeft nog steeds een verstelbare maatknop om de band strakker te maken. Dat zou een duidelijke verbetering moeten zijn ten opzichte van de klittenbandverstellers die bij de standaardband worden geleverd. HTC zei niet veel over de meegeleverde hoofdtelefoons van de hoofdband, maar ze lijken een verwijderbare on-ear-oplossing te zijn, niet anders dan wat wordt geleverd met de Oculus Rift. Met andere woorden, je kunt nog steeds je eigen koptelefoon gebruiken als de ingebouwde audio niet naar wens is. Uiteindelijk blijft de HTC Vive hierdoor nog steeds een zwaardere VR-headset dan zijn concurrenten, maar het zou een heel eind kunnen komen om de grootste tekortkoming van de Vive te verhelpen. Hoeveel die reparatie je gaat kosten, hangt nog in de lucht: HTC zegt dat het nieuwe hoofddeksel ergens in het tweede kwartaal zal worden verzonden, maar is nog niet bereid om het prijskaartje te delen.

De SteamVR-headset heeft nu een ingebouwde hoofdtelefoon en een comfortabelere hoofdmontage.