Zeg hallo tegen de nieuwe Moto E4

Met zijn nieuwe Moto E4 wil Motorola bewijzen dat je geen Google Pixel- of Samsung Galaxy S8-geld hoeft uit te geven om een ​​telefoon te krijgen met een quad-coreprocessor en de nieuwste versie van Android (Nougat 7.1).

De 5-inch Moto E4 gaat deze maand in de verkoop voor $ 129, vergezeld van zijn grotere neef, de 5,5-inch Moto E4 Plus van $ 179. Die prijzen zijn lager dan de activeringskosten voor veel nieuwe draadloze gezinsabonnementen, om nog maar te zwijgen van een groot deel van de budget- en midrange-concurrentie. Dus zoals je zou verwachten, hebben de telefoons een paar kanttekeningen.Ja, er is een quad-coreprocessor en een 4G-modem, meer dan genoeg om onderweg je e-mail te checken of te navigeren met Google Maps. Verwacht alleen geen geavanceerde functies zoals gigabit LTE of compatibiliteit met Motorola's Moto Mod-accessoires, en wees voorbereid op de occasionele trage app.

Verwant

  • De beste ontgrendelde telefoons van 2017 De beste ontgrendelde telefoons van 2017

De batterij van de Moto E4 Plus is een respectabele 5000 mAh, wat beter is dan de 3000 mAh-batterij die de concurrerende middenklasse Huawei Honor 8 van stroom voorziet. Motorola zegt dat hij in normale gebruiksscenario's tot twee dagen zou moeten meegaan zonder op te laden. De Moto E4 wordt echter geleverd met een 2800mAh-batterij, wat betekent dat je waarschijnlijk voor het einde van de dag een stekker moet vinden als je van plan bent om te profiteren van je onbeperkte data-abonnement om video's te streamen.

Een Snapdragon 425-processor drijft de Moto E4 aan, terwijl de Moto E4 Plus wordt geleverd met een Snapdragon 427. Beide processors werken op 1,6 GHz en zijn gekoppeld aan 2 GB geheugen en 16 GB interne opslag. Camera-opties omvatten een 8 MP camera aan de achterkant op de Moto E4, of een 13 MP op de Moto E4 Plus, die ook 720p-video kan opnemen. Beide modellen hebben 5MP camera's aan de voorkant.

Wat providers betreft, je hebt je keuze in de VS en in het buitenland dankzij ondersteuning voor zowel GSM- als CDMA-netwerken. De Moto E4 wordt geleverd in Licorice Black of Fine Gold, terwijl je voor de E4 Plus kunt kiezen uit Iron Grey of Fine Gold.

Aanbevolen verhalen

De Moto E4 Plus biedt een enorme batterij zonder een enorm prijskaartje

Wie zegt dat goedkope telefoons er goed uit moeten zien? Niet Motorola en Lenovo.

‘Wolfenstein’ keert terug met ‘The New Colossus’ op 27 oktober

Bethesda's volgende Wolfenstein-game, The New Colossus, komt op 27 oktober uit.

Amazon heeft een paar dingen te zeggen over Apple's HomePod

David Limp, SVP van Devices bij Amazon, reageert op de HomePod-aankondiging van Apple en praat over Alexa, Siri, Google Assistant en het AI-landschap.

Alaska Airlines: vaarwel 'Virgin America', hallo comfortabele vluchten

De naam van de geliefde luchtvaartmaatschappij wordt in 2019 geblindeerd.