Verbeter het bekijken van YouTube-video's in Google Chrome

Wilt u een betere manier om YouTube-video's en de omliggende secties in Google Chrome te bekijken? Nu kunt u uw video altijd in het zicht hebben terwijl u door de rest van de webpagina bladert met de VidzBigger-extensie.

Voordat

Als u een video op YouTube bekijkt, kunt u normaal gesproken niet alle opmerkingen bekijken of sommige delen van de webpagina bekijken zonder de video zelf uit het oog te verliezen. Soms is dat oké en soms ook niet. Als je ook liever de HD-versie bekijkt, kun je opnieuw tijdelijke frustratie ervaren door deze elke keer handmatig te moeten selecteren. Maar er is een eenvoudige manier om dat allemaal op te lossen.verbeter-youtube-video-viewing-in-google-chrome foto 1

VidzGroter in actie

Zodra de extensie is geïnstalleerd, zal er een merkbaar verschil zijn in de lay-out van de webpagina en de nieuwe standaardgrootte van de video (HD-versie). Alle secties die oorspronkelijk de video aan de rechterkant en eronder omringden, worden gecombineerd tot schuifbare gebieden aan de rechterkant. Je video blijft in het zicht, ongeacht of je door de gerelateerde video's bladert, de opmerkingen bekijkt die zijn toegevoegd, enz.

De dingen zien er ook net zo mooi uit in de modus Volledig scherm.

Hier is een nadere blik op hoe dingen zijn herschikt aan de rechterkant van uw browservenster. Elk van de secties heeft zijn eigen schuifbalk naast de schuifbalk voor uw browser. Let op het vervolgkeuzemenu Kwaliteit en downloadfuncties dat nu aanwezig is ...

verbeter-youtube-video-viewing-in-google-chrome foto 4

Opties

Er zijn verschillende manieren waarop u VidzBigger kunt aanpassen om het uiterlijk van de video's te bepalen. Toegang tot de opties is beschikbaar in de rechterbovenhoek van de webpagina wanneer u een video bekijkt.

verbeter-youtube-video-viewing-in-google-chrome foto 5

Conclusie

Als je een betere weergave-indeling wilt tijdens het browsen op YouTube, moet je deze extensie echt eens proberen. Dit is absoluut een onmisbare extensie voor iedereen die van YouTube houdt.

Links

Download de VidzBigger-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Vrijdagpret: Uphill Rush

Nog een vrijdag en nog maar een paar uurtjes tot weekend vrijheid! In plaats van naar de klok te staren en je af te vragen hoe de tijd langzaam gaat, kun je een leuk flash-spel spelen om de uren door te komen. Vandaag bekijken we Uphill Rush, een leuk racespel waarin je op verschillende voertuigen kunt racen.

Bekijk kaarten van adreslocaties op de gemakkelijke manier

Heeft u tijdens het browsen het adres gevonden van een plaats die u graag zou willen bezoeken, maar is er geen kaart beschikbaar op de website? Nu kunt u de kaart en een luchtfoto bekijken met behulp van de Bookmaplet Bookmarklet.

Maak op eenvoudige wijze verkorte goo.gl-URL's in Google Chrome

Ben je enthousiast geworden om de nieuwe URL-verkortingsservice van Google uit te proberen en toe te voegen aan Chrome? Nu kunt u beide heel gemakkelijk doen met de goo.gl-verkorter-extensie.

Toegangsgegevens delen met Excel in Office 2010

Het is gemakkelijker om Access-gegevens te delen met andere toepassingen in Office 2010. Vandaag bekijken we hoe gemakkelijk het is om gegevens uit een Access 2010-database te delen naar een Excel-spreadsheet en meer.

Verplaats de taakbalk naar verschillende locaties in Windows

De meesten van jullie zijn er waarschijnlijk aan gewend dat de taakbalk altijd onder aan het scherm staat en hebben er nooit aan gedacht deze te verplaatsen. Hier laten we u zien hoe u het naar een van de vier hoeken van het bureaublad in XP, Vista en Windows 7 kunt verplaatsen.

Bekijk uw GReader RSS-feeds op de gemakkelijke manier in Firefox

Wilt u een gemakkelijke manier om uw RSS-feeds de hele dag door te bekijken terwijl u aan het werk bent? Doe dan met ons mee terwijl we de GReader Popup-extensie voor Firefox bekijken.

Aanpassen en verbeteren hoe uw tabbladen werken in Firefox

Wilt u een gemakkelijke manier om de functionaliteit van uw tabbladen aan te passen en te verbeteren? Dan wil je zeker eens kijken naar de Tabberwocky extensie voor Firefox.

Open verschillende Outlook-functies in afzonderlijke Windows om de productiviteit te verbeteren

Als u een groot deel van de werkdag in Outlook werkt, vindt u het misschien vervelend om van de e-mailweergave naar de agenda te moeten navigeren en vervolgens naar Contacten... enz. Vandaag laten we je een coole snelle tip zien waarmee je elke functie in een nieuw venster kunt openen.

Een machine loskoppelen van een thuisgroep

De Homegroup-functie in Windows 7 is geweldig voor het delen van bestanden tussen machines. Soms vindt u het misschien nodig om een ​​thuisgroep te verlaten omdat u geen toegang tot de bestanden of printer nodig hebt. Hier laten we u de stappen zien om de verbinding met een thuisgroep te verbreken.

Windows 7 leren: maak een thuisgroep en sluit u daarbij aan bij een nieuwe computer

Een van de coole nieuwe functies in Windows 7 is de Homegroup-functie waarmee bestanden eenvoudig tussen machines kunnen worden gedeeld. Vandaag bekijken we hoe u een nieuwe Windows 7-machine aan een bestaande thuisgroep kunt toevoegen.