YouTube-app gaat naar Comcast X1

Let op, Comcast X1-klanten. Je hebt net toegang tot Netflix op het grote scherm in je woonkamer en nu komt er een andere streaming-app op je af: YouTube.

Comcast heeft maandag plannen aangekondigd om de YouTube-app later dit jaar op X1-boxen in het hele land te lanceren. Als het aankomt, kun je met de app door de hele YouTube-collectie van miljarden video's bladeren en deze bekijken, naast alle reguliere kabelkanalen en on-demand content op je tv.In een verklaring zei Comcast's Chief Business Development Officer dat de overstap naar een andere streamingoptie draait om het bieden van gemak aan klanten.

'We zijn verheugd om samen te werken met Google om YouTube naar X1 te brengen en onze klanten gemakkelijker toegang te bieden tot alle inhoud waar ze van houden op één plek', zei Schwartz. 'Door YouTube te integreren in de X1-ervaring, hebben kijkers eenvoudig en moeiteloos toegang tot video's over elk onderwerp, van koken tot schoonheid en fitness met alleen hun stem.'

Verwant

  • 13 YouTube-tips voor echte PowerYOU-gebruikers13 YouTube-tips voor echte PowerYOU-gebruikers

De app zal naast Netflix, Pandora, Facebook en Instagram leven in de secties Apps en Netwerken van X1. Het starten is net zo eenvoudig als 'YouTube' zeggen in de X1-spraakafstandsbediening. Je kunt naast andere On Demand-films en -shows ook door aanbevolen YouTube-content bladeren.

Als je op zoek bent naar iets specifieks, zeg dan gewoon 'Laat me Adam Levine-clips zien van 'The Voice' op YouTube' of 'YouTube, zoek de trailer van 'The LEGO Movie'.' De app is ook geschikt voor algemene vragen zoals 'YouTube, laat me recepten met kip zien' of 'Vind yogavideo's op YouTube'.

Je kunt je ook aanmelden bij je bestaande YouTube-account om toegang te krijgen tot je persoonlijke instellingen en abonnementen, zodat je nooit meer een video van je favoriete zender hoeft te missen en ze nu op een groter scherm kunt bekijken.

Aanbevolen verhalen

Akai brengt zijn iMPC-app voor muziekproductie naar Android-apparaten

Akai's iMPC-app is eindelijk op Android, maar alleen als je een Samsung Galaxy-telefoon of -tablet hebt.

Droomhuis gebouwd met behulp van YouTube-video's

Inkwell Manor is met liefde, uithoudingsvermogen en online video's gebouwd door een moeder en haar vier kinderen.

Lenovo onthult 'Legion' gaming-pc's, X1 Refresh

Lenovo lanceert het gaming-merk Legion, vernieuwt de X1-lijn en springt in op smart home-apparaten.

Hoe u uw Comcast-gegevensgebruik kunt controleren om te voorkomen dat u over de limiet van 1 TB gaat

In de meeste staten legt Comcast nu een datalimiet van 1 TB per maand op uw internetverbinding op. U wilt uw dataverbruikmeter in de gaten houden, vooral als u geen idee heeft hoeveel data u regelmatig per maand gebruikt.