Ylmf OS is een Linux-systeem in Windows XP-stijl

Heb je een familielid of vriend die terughoudend is om Linux te proberen omdat het zo anders is dan Windows? Nu kun je ze helpen die angsten en twijfels te overwinnen met Ylmf OS, een Linux-systeem dat zo is opgezet dat het sterk lijkt op de stijl en lay-out van Windows XP.

Ylmf OS 3.0 is gebaseerd op Ubuntu 10.04, heeft een klassieke gebruikersinterface met Windows XP-thema, kan Windows-apps met Wine uitvoeren en wordt geleverd met Firefox als de hoofdbrowser, OpenOffice-suite 3.2 voor uw documentwerk, SMPlayer en Audacious-muziekspeler voor uw mediabehoeften.Ylmf OS-startpagina en download [via tweaken met Vishal]

Volledige lijst met Ylmf OS-functies

Meer verhalen

Vraag How-To Geek: het Office-lint leren, opstarten naar USB met een oud BIOS en Windows snappen

U heeft vragen en wij hebben antwoorden. Vandaag benadrukken we hoe u de nieuwe Office-interface onder de knie kunt krijgen, een computer met een verouderd BIOS opstart via USB en vensters op vooraf ingestelde locaties kunt vastzetten.

Nog een keer tot de overtreding - Facebook-apps hebben nu toegang tot uw adres en telefoonnummer

Net op het moment dat je dacht dat het misschien wat rustiger zou zijn, heeft Facebook opnieuw een stap gezet die meer van je persoonlijke gegevens in gevaar zou kunnen brengen. In de toekomst zullen app-ontwikkelaars van derden nu de mogelijkheid hebben om...

Dial Zero versnelt u door vervelende klantenservicemenu's

Dial Zero is een handige Android-applicatie die je de snelste route laat zien vanaf het begin van je klantenservicegesprek naar een echt mens.

Voltooi Dropquest 2011 en ontvang gratis Dropbox-opslag

Als je een fan bent van Dropbox, de cloudgebaseerde opslagservice en puzzels, dan is Dropquest 2011 een perfecte uitdaging voor jou. Los alle puzzels op en ontvang gratis Dropbox-opslag.

De kinderen hebben geen idee wat oude technologie is [Video]

Als je je maandag oud wilt voelen, bekijk dan deze video van schoolkinderen die proberen uit te vinden wat ze moeten doen met de technologie van weleer.

Wat is logisch volumebeheer en hoe schakel je het in Ubuntu in?

Logical Volume Manager zorgt voor een abstractielaag tussen uw besturingssysteem en de schijven/partities die het gebruikt. Bij traditioneel schijfbeheer zoekt uw besturingssysteem naar welke schijven beschikbaar zijn (/dev/sda, /dev/sdb, enz.) en kijkt vervolgens welke partities beschikbaar zijn op die schijven

Gebruik het geheime debug-menu van Evernote om het zoeken te optimaliseren en te versnellen

Als je Evernote-installatie traag is geworden na het toevoegen van duizenden notities, kun je het misschien een beetje versnellen met deze geweldige tip van Matthew's TechInch-blog die een geheim debug-menu onthult in de nieuwste Windows-client.

Week in Geek: IPv6-compatibele smartphones compromitteren gebruikersprivacyeditie

Deze week hebben we geleerd hoe je een schijf kunt klonen, het formaat van statische vensters kunt wijzigen en snelkoppelingen voor systeemfuncties kunt maken, 45 verschillende services, sites en apps kunt gebruiken om favoriete sites te lezen, MP3-ondersteuning kunt toevoegen aan Audacity (voor opslaan in MP3-formaat), een Wii game loader voor gemakkelijke back-ups en snelle laadtijden,

Desktop Fun: Triple Monitor Wallpaper Collection Series 1

Drievoudige monitoropstellingen bieden ruime hoeveelheden schermvastgoed, maar kunnen zeer frustrerend zijn om goede achtergronden voor te vinden. Vandaag presenteren we de eerste in een reeks behangcollecties om uw drievoudige monitoropstelling te versieren met veel behanggoedheid.

IBM's Jeopardy Playing Computer Watson laat de pro's zien hoe het moet [Video]

Eerder deze week nam IBM hun Jeopardy spelende supercomputer Watson mee om een ​​oefenronde te spelen met twee menselijke (en ervaren) gevaarlijke spelers. Watson scheurt de poort uit en houdt de afranselingen maar net op.