Yahoo begint vandaag met het verzenden van meldingen over 'verlanglijst met gebruikersnamen'

yahoo-om-start-met-het-versturen-van-meldingen-over--en-8216;gebruikersnaam-verlanglijstjes-en-8217;-vandaag foto 1

Ben jij een van de mensen die zich vorige maand heeft aangemeld voor Yahoo's gebruikersnaamverlanglijstje? Dan zul je blij zijn te horen dat Yahoo is begonnen met het versturen van meldingen naar mensen met betrekking tot de gebruikersnamen waarvoor ze zich hebben aangemeld!

Als je nog geen bericht hebt ontvangen, blijf dan je inbox in de gaten houden voor het 'hopelijk goede' nieuws over de gebruikersnamen die je wilde hebben.Er was een sterke concurrentie voor bepaalde namen en Yahoo heeft de topverzoeken in hun blogpost vermeld. Er waren ook enkele 'interessante' naamverzoeken!

De verlanglijst is ook geëvolueerd naar een nieuwe volglijst, dus als je nu niet de gebruikersnaam hebt gekregen die je wilde, is er nog hoop voor de toekomst.

U kunt alle details over de gebruikersnaammeldingen lezen, samen met Yahoo's benadering van beveiliging met betrekking tot de gerecycleerde namen door de onderstaande links te bezoeken.

Een stap dichter bij de Yahoo! Gebruikersnaam waarop je hebt gewacht [Yahoo! Tumblr-blog]

Yahoo! Gebruikersnamen op een veilige manier: Require-Recipient-Geldig-Since [Yahoo! Ontwikkelaarsnetwerkblog]

[via het volgende web]

Meer verhalen

Geek Trivia: Wat is het enige insect waarvan bekend is dat het met sterren navigeert?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een blogbericht maken met Microsoft Word 2013

Microsoft Word is sinds Office 2007 in staat om inhoud op blogplatforms te publiceren. De functie is nog steeds beschikbaar en is uitgegroeid tot een punt waarop het Windows Live Writer een run voor zijn geld geeft. Hier leest u hoe u zich kunt instellen.

Hoe kan ik voorkomen dat apps worden uitgevoerd bij opstarten op Android OS?

Is het nodig om uw lijst met startende en draaiende apps slank en gemeen te houden op Android OS, en zo ja, hoe kunt u een zware start van een toepassing afremmen?

Geek Trivia: de interventie van wat leidde tot een totale herstructurering van de Britse radio in de jaren zestig?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Met Windows 98 in 2013 met moderne apps en internet

Heb je ooit van die momenten waarop nieuwsgierigheid voor de lol je te pakken krijgt? Misschien wordt die nieuwsgierigheid gefocust op computergerelateerde wat als, zoals hoe goed een heel oud besturingssysteem zou doen als het zou worden gebruikt met de moderne apps en internet van vandaag? Nazmus Shakib Khandaker besloot uit te zoeken hoe

Geek Trivia: de laatste versie van Windows om FAT te gebruiken zoals het standaardbestandssysteem was?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Kunt u de betrouwbaarheid van een harde schijf vergroten door minder van de totale capaciteit te gebruiken?

Uw computer heeft een enorme harde schijf die u aanzienlijk te weinig gebruikt. Zou het verkleinen van de primaire partitie de levensduur van de schijf verlengen?

Download gratis PowerShell Quick Reference Guides van Microsoft

Ben je net begonnen met het leren van PowerShell of ben je het zat om minder vaak gebruikte commando's op te zoeken? Dan is deze geweldige set PowerShell Quick Reference Guides van Microsoft precies wat je nodig hebt!

Send-to-Facebook-functionaliteit toevoegen aan Picasa

U gebruikt Picasa om uw foto's te beheren en u deelt de meeste foto's met vrienden op Facebook. Zou het niet geweldig zijn als ze samen zouden spelen? Lees verder terwijl we uw workflow voor delen stroomlijnen, zodat foto's die zijn geordend, bewerkt, getagd en geannoteerd in Picasa rechtstreeks naar Facebook worden gesprongen.

Geek Trivia: In computers is slappe ruimte een bijproduct van wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!