WOT-ranglijsten, de How-To Geek-nieuwsbrief en u

De afgelopen dagen hebben een aantal lezers ons een e-mail gestuurd met de klacht dat WOT (Web of Trust) de How-To Geek-nieuwsbrief beoordeelt met een waarschuwingsbericht. Maar het is een leugen! En we hebben het opgelost...

Waar heb je het over?

De Web of Trust (WOT) add-on voor Firefox en IE controleert links op de huidige pagina en waarschuwt je wanneer je op het punt staat iets verdachts te gaan doen - en helaas tagde het de links in de How-To Geek Newsletter verkeerd.wot-rankings-the-howto-geek-newsletter-and-you foto 1

Maar wij waren het niet!

Als je de How-To Geek scorecard-pagina bekijkt op Web of Trust, zul je zien dat we prachtige groene beoordelingen hebben, en zelfs een felicitatie... dus waar is de verwarring?

wot-rankings-the-howto-geek-newsletter-and-you foto 2

Het probleem

Het probleem hier is dat we een bedrijf met de naam Aweber gebruiken voor het verzenden van de dagelijkse e-mails - aangezien er elke dag meer dan 18.000 abonnees onze artikelen in hun inbox krijgen, kon onze server die belasting niet aan. Dus besteden we het uit.

En dat is waar het probleem ligt... clicks.aweber.com wordt beoordeeld als onbetrouwbaar op WOT, en we hadden kliktracking ingeschakeld in de dagelijkse e-mails - die ons vertelt op welke links in de nieuwsbrief daadwerkelijk wordt geklikt, en geeft ons een mooie peilen over wat voor soort inhoud jullie graag lezen.

Dus ik heb het bijhouden van klikken uit de e-mails verwijderd en vanaf de dagelijkse e-mail van morgen zou dit geen probleem meer moeten zijn.

wot-rankings-the-howto-geek-newsletter-and-you foto 3

Opmerking: ik heb contact opgenomen met Aweber over dit probleem en ze hebben me beloofd dat ze de situatie ook van hun kant zullen oplossen.

Een woord op het web van vertrouwen

Ik ben een grote fan van WOT als algemene gids voor de betrouwbaarheid van een site - het is handig om aanbevelingen van andere gebruikers te krijgen over het al dan niet bezoeken van een site. Helaas zijn er maar een paar rotte appels (of domme) nodig om het te verknallen. Sites onjuist beoordelen omdat spam de ervaring voor andere mensen verpest, en sommige mensen zijn gewoon kwaadaardig.

Voorbeeld: Aweber maakt gebruik van een double-opt-in systeem, dus je moet je niet alleen bewust aanmelden voor een e-mailnieuwsbrief, maar je moet ook je inschrijving opnieuw bevestigen om e-mails te kunnen ontvangen. Als je Twice eenmaal hebt bevestigd, nou, dan zou je het niet als spam moeten beoordelen, omdat je om die inhoud hebt gevraagd.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat er een verplichte afmeldlink onderaan elke door Aweber bediende nieuwsbrief staat. Stop met op de spamknop te drukken wanneer u zich in plaats daarvan kunt afmelden!

Meer verhalen

Maak het navigatiedeelvenster gemakkelijker te beheren in Windows 7

Windows 7 heeft veel verbeteringen aangebracht aan verschillende functies, maar Windows Verkenner kan een beetje vervelend zijn bij het organiseren van een grote verzameling bestanden en mappen. Vandaag laten we u een snelle tip zien om het beheersbaarder te maken.

Help het Blue Screen of Death oplossen met BlueScreenView

Voor Windows-gebruikers is het waarschijnlijk maar al te bekend om het Blue Screen of Death te zien, vooral in XP. Vandaag bekijken we BlueScreenView, een gratis hulpprogramma om de gegevens in de minidumpbestanden weer te geven en te interpreteren nadat de BSOD is opgetreden.

Verplaats het Live Messenger-pictogram naar het systeemvak in Windows 7

Als je de overstap naar Windows 7 hebt gemaakt en Windows Live Messenger gebruikt, is het je misschien opgevallen dat het pictogram in de nieuwe taakbalk blijft staan. Als je je hieraan ergert en het liever in het systeemvak (systeemvak) ziet, volg dan dit eenvoudige proces.

Voeg een Quick Restart-functie toe aan Firefox

Ben je gefrustreerd omdat je geen snelle en gemakkelijke manier hebt om Firefox opnieuw te starten na het wijzigen van de about:config-instellingen of een soortgelijke actie? Nu kan dat met een beetje extensiemagie.

We hebben 5 gratis exemplaren van de Excellent DisplayFusion Pro. Wil er een?

Wil je meer gratis spullen? Vandaag geven we 5 exemplaren weg die al 5 exemplaren van DisplayFusion Pro hebben weggegeven, een taakbalk met meerdere monitoren en een roterende applicatie voor bureaubladachtergronden waar we al heel lang fan van zijn. En het ondersteunt nu Windows 7!

Verander uw Windows 7-bibliotheekpictogrammen op de gemakkelijke manier

Heb je ooit de standaardpictogrammen van Windows willen vervangen door iets anders? De nieuwe Windows 7-bibliotheekpictogrammen kunnen met een hack worden gewijzigd in een tekstbestand, maar er is een eenvoudigere manier. We zullen beide uitleggen.

BitLocker gebruiken op schijven zonder TPM

BitLocker is een coderingsfunctie die beschikbaar is in Ultimate- en Enterprise-versies van Windows 7 en Vista, maar vereist een Trusted Platform Module (TPM) op het systeem. Niet alle systemen bevatten TPM en vandaag bekijken we hoe u dit kunt omzeilen, zodat u BitLocker kunt gebruiken.

Geef de adresbalk van Firefox een boost met CyberSearch

Op zoek naar een manier om de adresbalk van Firefox een boost te geven met gespecialiseerde (en aanpasbare) op trefwoorden gebaseerde zoekopdrachten? Dan moet je zeker eens goed kijken bij CyberSearch.

Week in Geek: de domme geektrucs om extra Windows-editie te verbergen

Een van mijn favoriete kleine functies in Windows 7 is de sneltoetscombinatie die alle geopende vensters verbergt, behalve het venster waaraan u werkt. Het is een geweldige manier om de extra rommel op het raam op te ruimen. Ook Wave nodigt uit.

Maak eenvoudig een back-up van uw Ubuntu-machine met SBackup

De gegevens van uw computer zijn erg belangrijk en het verlies ervan kan verschillende oorzaken hebben. Een volledige (of zelfs gedeeltelijke) back-up van uw systeem is altijd een goed idee. SBackup is een tool waarmee u met het grootste gemak een back-up kunt maken van gegevens op uw Ubuntu-machine en deze kunt herstellen.