Windows 8 ondersteunt native ISO-beeldmontage

windows-8-will-support-native-iso-image-mounting foto 1Een van de meest populaire zoekopdrachten voor Windows 7 op deze site is hoe je een ISO-image in Windows kunt mounten, en nu heeft Microsoft aangekondigd dat het een native mogelijkheid zal zijn in Windows 8.

Dus hoe werkt dit in Windows 8? Het is vrij eenvoudig: koppel gewoon het ISO-bestand (u kunt mount selecteren in het verbeterde Explorer-lint of dubbelklikken of met de rechtermuisknop op het bestand klikken), en er verschijnt een nieuwe stationsletter, die aangeeft dat de inhoud nu gemakkelijk toegankelijk is. Onder de covers maakt Windows naadloos een virtueel cd-rom- of dvd-station voor u, zodat u direct bij uw gegevens kunt.

Toegang tot gegevens in ISO- en VHD-bestanden [MSDN]Meer verhalen

Wat je zei: wat is je favoriete brainstormtool?

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete brainstormtools en -technieken te delen; je hebt gereageerd en nu zijn we terug om je tips te delen.

Google+ introduceert sociaal gamen

Ter ondersteuning van het idee dat het geen sociaal netwerk zou zijn zonder sociale games, heeft Google+ zojuist hun sociale gaming-systeem geactiveerd. Game op Google+, binnen en buiten je kringen.

Vrijdagpret: Station V3

Nu die glorieuze vrijdag eindelijk is aangebroken, is het tijd om wat plezier binnen te sluipen terwijl je wacht om te ontsnappen aan het werk. In het spel van deze week moet je de verschillen tussen twee bijna identieke strips vinden en tegelijkertijd genieten van het lezen ervan.

Wat is Wake-on-LAN en hoe schakel ik het in?

Technologie levert vaak belachelijke gemakken op, zoals de mogelijkheid om je computer van kilometers ver aan te zetten zonder op de aan/uit-knop te drukken. Wake-on-LAN bestaat al een tijdje, dus laten we eens kijken hoe het werkt en hoe we het kunnen inschakelen.

Uit de doos met tips: Android-audioprofielen beheren, Google-bladwijzers op Android en kabelbinders

Het is donderdagmiddag en weer die tip-tijd van de week. Deze week kijken we naar het beheren van audioprofielen op Android-telefoons, toegang tot Google Bookmarks op Android en vintage-organisatie met Cable Lacing.

ChimpFeedr combineert meerdere RSS-feeds in een enkele hoofdfeed

RSS-feeds zijn een geweldige manier om op de hoogte te blijven van nieuws en nieuwe artikelen van uw favoriete sites. Wat als u meerdere feeds in één moet combineren om te gebruiken met een widget, RSS-naar-e-mail of andere single-feed tool? ChimpFeedr kan helpen.

Een postuum noodplan voor wachtwoorden instellen

Als je vandaag dood zou neervallen, hoe erg zou het dan zijn voor je familie/landgoed om toegang te krijgen tot je computer en virtuele accounts? Maak een plan om ervoor te zorgen dat uw digitale leven geen hoofdpijn voor hen is.

De HTG-gids voor toegang op afstand met uw Android-apparaat

Hoewel mobiele apparaten een grote bijdrage leveren om u verbonden te houden, heeft u soms gewoon toegang tot uw pc thuis nodig. Laten we eens kijken naar de beste Android-apps die u helpen verbonden te blijven met uw thuisnetwerk.

SuperCopier is een razendsnelle alternatieve Windows-bestandskopieermachine

Als u op zoek bent naar een alternatief voor de native Windows-bestandskopieermachine, SuperCopier is razendsnel, aanpasbaar en bevat functies zoals bestandsprioritering.

Mijn foto's zien er anders uit op internet! Hoe kan ik ze repareren?

Heb je ooit lang aan een foto gewerkt, om hem vervolgens te uploaden en erachter te komen dat hij er in je browser heel anders uitziet? Laat How To Geek uitleggen waarom en hoe u het probleem eenvoudig kunt oplossen met Photoshop of GIMP.