Compatibiliteitsmodus voor Windows 7 of Vista gebruiken

Windows Vista of Windows 7 zullen problemen hebben met het uitvoeren van sommige oudere versies van applicaties, alleen maar omdat er zoveel is veranderd onder de motorkap sinds de dagen van Windows XP. Gelukkig is er een compatibiliteitsmodus die eenvoudig per applicatie kan worden ingesteld.

Om de compatibiliteitsmodus voor een toepassing te configureren, zoekt u gewoon de installatiemap en klikt u met de rechtermuisknop op de .exe, en selecteert u Eigenschappen in het menu.

Selecteer het tabblad Compatibiliteit:gebruik-windows-7-of-vista-compatibiliteitsmodus foto 1

U kunt ervoor kiezen om het programma uit te voeren in de compatibiliteitsmodus van Windows XP, of zelfs helemaal terug naar de compatibiliteit met Windows 95.

Waarschijnlijk de handigste instelling om mee te beginnen, is om de visuele thema's en bureaubladsamenstelling uit te schakelen, als je dingen niet kunt laten werken. Als u een videogame probeert uit te voeren, moet u vaak Dit programma uitvoeren als beheerder kiezen. Je zult ermee moeten spelen, maar hoogstwaarschijnlijk kun je je applicatie op deze manier laten werken.

Meer verhalen

Globale adreslijst van Exchange exporteren om toegang te krijgen

Outlook geeft u geen optie om de Exchange Global Address-lijst naar een willekeurig formaat te exporteren. Je hebt niet eens de mogelijkheid om te sorteren tijdens het zoeken, wat me gek maakt.. Als ik wil zien wie er op het kantoor in Houston werken, wil ik niet de hele lijst hoeven door te nemen.

Ontdek welke artikelen het populairst zijn op uw site met Google Analytics

Opmerking: dit artikel was voor de eerdere versie van Analytics

Ontdek welke zoekwoorden bezoekers naar uw site trekken met Google Analytics

Opmerking: dit artikel was voor de eerdere versie van Analytics

Een Windows 10-stijl startmenu krijgen in Windows 8.1

Op 21 januari kondigde Microsoft officieel de nieuwe functies aan die in Windows 10 zouden worden opgenomen. Hoewel je zult moeten wachten op de release om van de meeste nieuwe functies te genieten, kun je vandaag profiteren van het nieuwe Windows 10 Start-menu.

Digitaal rechtenbeheer (DRM)

Digital Rights Management (DRM) is een soort toegangscontroletechniek die wordt gebruikt door houders van auteursrechten, uitgevers en hardwarefabrikanten om het gebruik, de manipulatie en de distributie van digitale inhoud na de eerste verkoop van die inhoud te beperken.

Pandora's nieuwe streaming audio-desktoptoepassing (bèta)

Voor alle fans van Pandora heeft het bedrijf eindelijk een coole desktop-applicatie voor ons gemaakt! Natuurlijk hebben we nog steeds een internetverbinding nodig om Pandora te laten werken. Hier kunnen we het installatieproces bekijken en enkele functies van de applicatie laten zien. Houd er rekening mee dat dit project nog steeds in is

Hoe videobestanden naar MP3 te converteren met VLC

Soms wil je misschien een videobestand converteren naar een mp3 om mee te nemen op een iPod of om gewoon naar de audio te luisteren zonder de video. Vandaag bekijken we hoe u het gratis programma VLC kunt gebruiken om videoformaten naar een mp3 te converteren.

Een QuickNote-functie toevoegen aan Firefox

Wilt u een ingebouwd notitieblok voor uw Firefox-browser? Zie hoe nuttig QuickNote kan zijn voor uw dagelijkse browsen.

Vind de locatie van uw computer met Windows 7 en Geosense

Met GPS-compatibele smartphones kunt u gemakkelijk routebeschrijvingen, het weer en nog veel meer locatiegebaseerde services opvragen, omdat ze automatisch weten waar u zich bevindt. Met Geosense kunt u deze functionaliteit naar elke Windows 7-computer brengen, zelfs als deze geen GPS-chip heeft.

Houd je taken bij met toDoo

Een takenlijst kan handig zijn, maar meestal kunt u geen details voor die taken opnemen of moet u een online account hebben om dit te doen. Als je je takenlijst bij je wilt hebben op je computer of laptop en veel details wilt toevoegen, dan kun je misschien kijken naar toDoo.