Pas de Windows 7-taakbalk aan met 7 Taskbar Tweaker

De nieuwe taakbalk in Windows 7 heeft veel coole functies, maar is misschien niet alles wat je wilt. Vandaag bekijken we een gratis hulpprogramma waarmee u de taakbalk van Windows 7 kunt aanpassen en het standaardgedrag ervan kunt wijzigen.

7 Taakbalk Tweaker

Dit kleine lichtgewicht hulpprogramma vereist geen installatie en doet precies wat de naam zegt. Na het starten van de app kun je de verschillende tweaks die het te bieden heeft doorlopen en toepassen.pas-the-windows-7-taskbar-met-7-taskbar-tweaker foto 1

Stel Klik met de rechtermuisknop in op het standaardvenstermenu en in plaats van een Jumplist te krijgen wanneer u met de rechtermuisknop op een pictogram klikt, heeft u het standaardmenu.

pas-the-windows-7-taskbar-met-7-taskbar-tweaker foto 3

Wijzig Dropping in Open With ... waarmee u een bestand naar een toepassing kunt slepen en openen in plaats van de standaard Pin to-optie te krijgen.

pas-the-windows-7-taskbar-met-7-taskbar-tweaker foto 4

pas-the-windows-7-taskbar-met-7-taskbar-tweaker foto 5

U kunt de miniatuurweergave ook uitschakelen wanneer u de muisaanwijzer op een toepassingspictogram op de taakbalk houdt.

pas-the-windows-7-taskbar-met-7-taskbar-tweaker foto 6

pas-de-windows-7-taakbalk-met-7-taakbalk-tweaker foto 7

Klik op Instellingen om het gedrag van 7 Taskbar Tweaker bij het opstarten te wijzigen, verberg het hoofdvenster. of verborgen pictogram in het systeemvak.

pas-de-windows-7-taakbalk-met-7-taakbalk-tweaker foto 8

Andere aanpassingen

  • Groepering op applicatie-ID uitschakelen
  • Stel de middelste muisklik in om een ​​venster of focus te sluiten in plaats van een nieuwe instantie te openen
  • Stel de linkermuisklik in om door vensters te bladeren in plaats van een miniatuurvoorbeeld te openen

Als u op zoek bent naar een manier om het standaard taakbalkgedrag in Windows 7 aan te passen, wilt u dit gratis hulpprogramma misschien eens proberen. Het is beschikbaar voor 32- en 64-bits versies van Windows 7.

7 Taakbalk Tweaker downloaden

Meer verhalen

Voorgestelde sites uitschakelen en verwijderen uit Internet Explorer 8

Als je een gebruiker bent van Internet Explorer 8, hetzij uit vrije wil of vanwege werkvereisten, ben je misschien moe van het zien van de vervelende functie Suggested Sites in de favorietenbalk. Vandaag laten we u zien hoe u Voorgestelde sites kunt uitschakelen en verwijderen van de Toolbar.

Schijfopruiming in Server 2008, deel 2: een opruiming plannen

Uw servers overzichtelijk houden is eenvoudig met Schijfopruiming, en het plannen van een opruiming maakt het moeiteloos.

Apps toevoegen aan of verwijderen uit de Microsoft Office 2007 of 2010 Suite

Toen u MS Office 2007 of 2010 installeerde en geen aangepaste installatie uitvoerde, kan het zijn dat er enkele apps in de suite zijn die u niet nodig hebt of gebruikt. Hier bekijken we hoe u die toepassingen op uw computer kunt toevoegen of verwijderen.

Digitale media delen en streamen tussen Windows 7-machines op uw thuisnetwerk

Een van de coole nieuwe functies in Windows 7 is de mogelijkheid om digitale media naar verschillende computers in uw huis te streamen. Hier laten we u zien hoe u Windows Media Player in Windows 7 kunt instellen om video's, muziek en andere digitale media te delen en te streamen naar Windows 7-machines.

Beheer uw e-mail in Google Chrome op de gemakkelijke manier

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe e-mails en om uw account te openen/beheren? Dan wil je zeker eens kijken naar de Google Mail Checker Plus extensie.

Schijfopruiming toevoegen in Server 2008

Uw harde schijf opgeruimd houden is essentieel voor een goed draaiende server. De tool om dit te bereiken is Schijfopruiming, maar het ontbreekt opvallend in Server 2008... of toch niet?

Hoe u Internet Security 2010 en andere frauduleuze/nep-antivirusmalware kunt verwijderen?

Als je een pc hebt die is geïnfecteerd met Internet Security 2010, lees je waarschijnlijk dit artikel, zodat je begrijpt hoe je er vanaf kunt komen. Gelukkig hebben we de instructies om je te helpen van dit vreselijke ding af te komen.

Deel tekst en afbeeldingen op de gemakkelijke manier met JustPaste.it

Wilt u een eenvoudige manier om tekst, afbeeldingen en ingesloten video's met andere mensen te delen via een eenvoudige link? Doe dan met ons mee als we een kijkje nemen op JustPaste.it.

Gebruik de gestroomlijnde afdrukfuncties in Office 2010

In eerdere versies van Office kon het afdrukken door veel verschillende instellingenschermen soms een hele klus worden. Vandaag bekijken we de gestroomlijnde afdrukopties die beschikbaar zijn in Office 2010 Backstage.

Windows 7 leren: foto's beheren met Live Photo Gallery

Als je overstapt van Vista naar Windows 7, vraag je je misschien af ​​wat er met Windows Photo Gallery is gebeurd, of in XP heb je misschien een andere fotomanager gebruikt. Vandaag bekijken we het gebruik van Windows Live Photo Gallery vanuit de Windows Live Essentials-suite.