Pas het Windows 7-aanmeldingsscherm aan

Vind je het leuk om de Windows-interface aan te passen en ben je het standaard inlogscherm in Windows 7 beu? Vandaag bekijken we Windows 7 Logon Background Changer, een gratis en open source-app waarmee u het aanmeldingsscherm eenvoudig kunt aanpassen.

Opmerking: de methode voor het wijzigen van de achtergrond van het aanmeldingsscherm is anders in Windows 10, dus als u in plaats daarvan Windows 10 gebruikt, moet u onze bijgewerkte zelfstudie volgen.

Achtergrondwisselaar voor aanmelden bij Windows 7Deze coole app is gratis, Open Source, en laat je de achtergrond wijzigen op het Windows 7-aanmeldingsscherm. Het vereist geen installatie en zal geen systeembestanden wijzigen. De download is een klein zip-bestand dat een uitvoerbaar bestand bevat dat u vanaf een flashstation kunt uitvoeren, en ook een installatieprogramma in de map Setup als u ervoor kiest om het te installeren.

pas-the-windows-7-logon-screen foto aan 1

Na het starten van Background changer, kunt u door de standaard Windows-achtergronden bladeren om een ​​idee te krijgen van hoe het eruit zal zien.

Als u de standaard Windows-achtergronden niet wilt gebruiken, kunt u uw eigen map met afbeeldingen toevoegen.

Nadat u de gewenste achtergrond heeft geselecteerd, klikt u op de knop Toepassen in de rechterbovenhoek.

Klik op Ja in het autorisatiescherm.

Klik op Ja bij Gebruikersaccountbeheer als het verschijnt.

pas-the-windows-7-logon-screen foto 6

Het wachten een beetje terwijl de achtergrond wordt toegepast.

Nu kunt u zich afmelden om te zien hoe de nieuwe achtergrond eruit zal zien wanneer u of een andere gebruiker zich aanmeldt.

Er zijn een aantal verschillende instellingen die u kunt selecteren, zoals terugzetten naar de standaard afbeeldingenmap, voorkomen dat andere gebruikers de achtergrond wijzigen en schaduwen aanpassen.

Conclusie

Er zijn verschillende apps die de aanmeldingsachtergrond aanpassen, maar deze van Julien Manici is een van de betere die ik heb gevonden. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een mooie hoeveelheid functies voor het aanpassen van de achtergrond. Als je je Windows 7-interface wilt aanpassen en aanpassen, wil je deze app zeker eens bekijken.

Download Windows 7 Logon Achtergrond Wisselaar

Windows 7 Logon Achtergrond Wisselaar Startpagina

Meer verhalen

Krijg een klassiek startmenu in aerostijl in Windows 7

Mist u het klassieke startmenu in uw nieuwe Windows 7-installatie? Nu kun je het terugkrijgen en ook genieten van de Aero-Glass-look.

Shutter is een State of Art Screenshot Tool voor Ubuntu

Shutter is een ultramoderne screenshot-opname voor Linux en het is meer dan alleen een tool voor het maken van screenshots. Het wordt geleverd met een editor en enkele basisscripts om de screenshots die je maakt te bewerken en te verfraaien.

Gedetailleerde directory-informatie afdrukken met Karen's Directory Printer

Bent u op zoek naar een manier om directory-informatie uit te printen of in tekst op te slaan met alleen de details die u nodig heeft? Nu kunt u zo specifiek zijn als u wilt met Karen's Directory Printer.

Beheer het dialoogvenster Bevestiging verwijderen in Windows 7

Het bevestigingsdialoogvenster dat verschijnt wanneer u een bestand of map wilt verwijderen, is bedoeld om te voorkomen dat gegevens per ongeluk worden verwijderd. Het kan in sommige situaties geweldig zijn en in andere erg vervelend. Laten we eens kijken hoe u de berichten kunt beheren en hoe u kunt voorkomen dat gebruikers dit uitschakelen.

WOT-ranglijsten, de How-To Geek-nieuwsbrief en u

De afgelopen dagen hebben een aantal lezers ons een e-mail gestuurd met de klacht dat WOT (Web of Trust) de How-To Geek-nieuwsbrief beoordeelt met een waarschuwingsbericht. Maar het is een leugen! En we hebben het opgelost...

Bespaar tijd bij het starten van systeemhulpprogramma's met Windows Access Panel

Wanneer u bepaalde hulpprogramma's wilt gebruiken en uw Windows-computer wilt aanpassen, is vaak wat u nodig hebt diep in het systeem verborgen. Vandaag bekijken we Windows Access Panel waarmee u snel toegang hebt tot systeeminstellingen en hulpprogramma's zonder dat u door het hele besturingssysteem hoeft te graven.

Verwijder kleuren en achtergrondafbeeldingen in webpagina's

Heeft u liever schone en vriendelijke webpagina's om naar te kijken wanneer u op internet surft? Nu kunt u eenvoudig wijzigen hoe websites eruitzien in Firefox met de No Color-extensie.

Vind de grootte van website-elementen op de gemakkelijke manier

Heb je ooit een website gevonden met een ontwerp of lay-out waarvan je denkt dat deze geweldig is, maar het vinden van de pixelgrootte voor individuele elementen is een gedoe? Nu kunt u die informatie gemakkelijk verkrijgen met myRuler.

Hoe de Shutdown Event Tracker in Windows Server 2008 te verwijderen?

De Shutdown Event Tracker is een geweldig hulpmiddel voor bedrijfsbeheerders om serveruitschakelingen bij te houden. Er is meer dan één ervaring geweest waarbij we problemen met een uitgevallen server hebben opgelost, en het zou buitengewoon nuttig zijn geweest om te weten wat er door de geest ging van de persoon die het uitschakelde.

Converteer vrijwel elk audioformaat met XRECODE II

Met de hoeveelheid verschillende draagbare audioapparaten en muzieksoftwaretoepassingen, is het soms moeilijk om de juiste formaten te krijgen. Vandaag bekijken we XRECODE II, dat vrijwel elk audiobestandsformaat naar een ander zal converteren.