Winamp voor Android uitgebracht, synchroniseert je muziek draadloos

winamp-voor-android-released-synchroniseert-uw-muziek-draadloos foto 1

Als je de standaard Muziek-applicatie voor je Android-telefoon beu bent, heb je nu een andere optie om al die MP3-bestanden af ​​te spelen - en dat is Winamp.

Deze release synchroniseert met de Winamp-applicatie op je desktop - en hier wordt het interessant: het synchroniseert draadloos. Er is ook een standaard USB-optie beschikbaar als je wilt, maar draadloze mediasynchronisatie is een geweldige functie.Hier is de lijst met functies, uit de aankondiging:

  • Mobiliseer uw bibliotheek - Een complete Android-oplossing voor mediabeheer, die naadloos synchroniseert met uw Winamp-desktopbibliotheek (USB of Wi-Fi).
  • Wireless Desktop Sync – U hoeft uw Android-telefoon niet vast te binden. Schakel Wi-Fi-synchronisatie in en laat uw kabel achter (Winamp 5.59 bèta vereist).
  • Aanhoudende spelerbediening – Pauzeer snel, verander van nummer, beheer je afspeelwachtrij, kijk wat er wordt afgespeeld en ga naar het startscherm van Winamp.
  • Afspeelwachtrijbeheer - De afspeelwachtrij is een tijdelijke tracklijst waarmee u eenvoudig tracks kunt selecteren en sorteren. En als je wilt, sla het op als een afspeellijst.
  • Widgetspelers en snelkoppelingen - Voeg snelkoppelingen voor afspeellijsten en de widgetspeler toe aan het Android-startscherm. Evenals het inschakelen van afspeelbediening vanaf het vergrendelscherm.
  • Nu aan het spelen - Geeft informatie over nummers, albumhoezen en meer weer. Houd de nummerinformatie ingedrukt om te communiceren met andere apps zoals Pandora, YouTube en de Amazon MP3 Store.
  • Scrobbling – Ondersteunt scrobbling met de Last.fm-app geïnstalleerd (op uw Android-apparaat). Al uw mobiele luistergeschiedenis in realtime vastleggen.

Winamp voor Android: nu in bèta

Meer verhalen

Een VPN (PPTP)-server instellen op Debian Linux

VPN-ing op uw server stelt u in staat om verbinding te maken met elke mogelijke service die erop draait, alsof u ernaast op hetzelfde netwerk zit, zonder elke poortcombinatie afzonderlijk door te sturen voor elke service die u op afstand wilt gebruiken.

Een Split Tunnel VPN (PPTP)-client instellen op Ubuntu 10.04

Soms moet je een VPN-verbinding gebruiken om toegang te verlenen tot externe netwerkbronnen en daarvoor gebruik je een VPN, maar als je niet wilt dat al je klantverkeer via de VPN-link gaat, moet je je VPN instellen om verbinding te maken in een split-tunnelmodus. Hier leest u hoe u het op Ubuntu doet.

Ubuntu 10.10 geeft netbooks een innovatief nieuw uiterlijk [Screenshot Tour]

Klaar om uw netbook nieuw leven in te blazen? Ubuntu Netbook Edition 10.10 bevat een innovatieve nieuwe look en feel en ondersteuning voor de meeste netbooks zonder enige extra configuratie. Laten we eens kijken naar de nieuwste functies.

Repetitive Strain Injury op de geeky manier voorkomen

Foto door Matt Hamm

Converteer dvd's, ISO's en AVI-video's om af te spelen op uw iOS-apparaat

Als u een iOS-apparaat bezit, weet u dat het standaard alleen bepaalde videoformaten afspeelt. Je hebt waarschijnlijk andere video-indelingen in je verzameling die je wilt toevoegen, en hier bekijken we hoe je ze kunt converteren om ze op je iOS-apparaat af te spelen.

Slimme objecten van Photoshop gebruiken om bewerking van meerdere objecten te automatiseren

Heb je ooit een pagina met meerdere visitekaartjes (of een ander project) opgemaakt om af te drukken, om vervolgens terug te komen om tientallen vervelende bewerkingen uit te voeren? Photoshop Smart Objects kan dit proces automatiseren en tientallen vervelende stappen in een paar eenvoudige stappen veranderen.

Ubuntu 10.10 verbetert uw Linux-desktopervaring [Screenshot Tour]

Ubuntu 10.10 is de eerste versie van Ubuntu die wordt geleverd met de Ubuntu-lettertypefamilie en gebruikt deze standaard voor veel elementen van de gebruikersinterface.

Week in Geek: The Stuxnet Facts Edition

Deze week hebben we geleerd hoe je nooit meer minuten te kort kunt komen door gratis VoIP-gesprekken te voeren op Android-telefoons, Windows-onderhoudstaken te automatiseren om een ​​pc als nieuw te laten werken, een Windows-wachtwoord te kraken met behulp van een videogids, te weten waarom applicatie-installaties je willen herstart en sluit andere apps, weet je

Vandaag is het 10/10/10 - het antwoord op het leven, het universum en alles

Het is vandaag 10/10/10, maar het is zelfs meer dan dat. Vandaag is het antwoord op het leven, het universum en alles. Hoe? Blijf lezen.

Gebruik uw iPhone of iPod Touch als documentscanner

Herinner je je de dagen nog dat je voor het scannen van een document een groot, lelijk, ruimteverslindend apparaat nodig had dat op je computer was aangesloten? Vandaag bekijken we een gratis app die van onze iPhone of iPod Touch (met camera) een handige documentscanner maakt.