Win verticale UI-ruimte terug door een werkbalk toe te voegen aan de linker- of rechterkant van Firefox

Wilt u zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de verticale UI-ruimte op het scherm van uw systeem, maar heeft u horizontale ruimte over? Nu kunt u de werkbalkpictogrammen en hun geweldige functionaliteit verplaatsen naar een slanke zijbalk in Firefox met behulp van de Vertical Toolbar-extensie.

Zoals je hierboven kunt zien, is de zijbalk zelfs opgepikt op ons Personas-thema om het mooi te laten opgaan in de rest van de browser. U krijgt toegang tot de opties voor de nieuwe werkbalk door met de rechtermuisknop te klikken in het werkbalkgebied.

Dit zijn de opties voor de werkbalk... u kunt de kant van Firefox kiezen die het beste werkt voor plaatsing van de werkbalk, instellingen voor weergave, verbergen en animatie aanpassen, definiëren hoe de knoppen worden weergegeven en naar wens extra knoppen toevoegen/verwijderen.Zodra u het venster Werkbalk aanpassen opent, maakt u de gewenste toevoegingen of verwijderingen, net zoals u eerder zou doen, in het bovenste gedeelte van de gebruikersinterface en sluit u af wanneer u klaar bent.

Opmerking: werkt met Firefox 4.0b7pre – 4.0.*

Verticale werkbalk [Mozilla-add-ons]

Meer verhalen

De 50 gezichten van Mario Death [Infographic]

Hoe vaak heb je Mario gespeeld, in de tientallen games waarin hij is verschenen, en heb je nooit stilgestaan ​​bij het aantal verschillende manieren waarop je hem de dood in hebt gestuurd? Maak de balans op met deze leuke infographic.

Internet Explorer 9 RC nu beschikbaar: dit zijn de meest interessante nieuwe dingen

Gisteren kondigde Microsoft de release candidate van Internet Explorer 9 aan, die heel dicht bij het eindproduct staat. Hier is een screenshot-rondleiding van de meest interessante nieuwe dingen, evenals antwoorden op uw vragen.

De interface van Google Agenda opschonen in Chrome en Iron

Onlangs hebben we een manier gedeeld om de interface van Gmail op te schonen met de Minimalist Gmail-extensie voor Chrome en Iron. Vandaag presenteren we de begeleidende extensie die dezelfde schoonmaakwonderen zal uitvoeren in Google Agenda.

Deze week in de geschiedenis van geek: Gmail wordt openbaar, Deep Blue wint bij schaken en de geboorte van Thomas Edison

Elke week brengen we je een momentopname van de week in Geek History. Deze week nemen we een kijkje in de publieke release van Gmail, de eerste keer dat een computer won van een schaakkampioen en de geboorte van de productieve uitvinder Thomas Edison.

GNOME Shell 3 Live-cd's voor OpenSUSE en Fedora beschikbaar om te testen

Met al het recente gepraat over Ubuntu's nieuwe Unity UI, begin je je misschien af ​​te vragen hoe het met GNOME Shell 3 gaat. Als je nieuwsgierig bent en de nieuwe versie van GNOME Shell eens wilt proberen, dan heb je geluk. ...

Project M brengt klassieke Super Smash Bro-stijl gameplay naar de Wii

Als je een fan bent van Super Smash Bros. Melee en vond dat de gameplay te onevenwichtig was en de Wii-release Super Smash Bros. Brawl radicaal veranderde, is Project M een gratis en ambitieuze mod die klassieke gameplay naar de Wii brengt.

Hier is een supereenvoudige truc om valse antivirusmalware te verslaan

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom we een screenshot hebben van wat AVG Anti-Virus lijkt te zijn, maar in feite een nep-antivirusmalware is die je computer in gijzeling houdt totdat je ze betaalt. Hier is een heel eenvoudige tip om dit soort malware te verslaan, en een snel overzicht van andere opties.

Gebruikt u Facebook al met een versleutelde sessie?

Als je een nerd bent en al het technische nieuws bijhoudt, weet je waarschijnlijk al dat Facebook een SSL-functie heeft toegevoegd, maar voor alle anderen: je kunt je Facebook-profiel veiliger maken door deze optie in te schakelen, en hier is hoe het te doen .

Wees creatief door Hex- en RGB-codes te gebruiken voor Crayola Crayon-kleuren op uw volgende web- of kunstproject [Geek Fun]

Kleurpotloden zijn een van de beste aspecten van het kind zijn, dus waarom zou je al het plezier missen nu je volwassen bent? Als je goede herinneringen hebt aan het kleuren van foto's met kleurpotloden tijdens je kindertijd, dan is deze set Hex...

Vraag het de lezers: Browser Wars - Welke zal zegevieren in 2011?

Met elke week die voorbijgaat, lijkt het alsof de browseroorlog heviger wordt omdat alle deelnemers vaker nieuwe functies toevoegen en versies uitbrengen. Deze week willen we graag weten welke browser of browsers volgens jou de overwinning zullen behalen in 2011.