Wil je een actiecamera die ook een horloge is?

Ruimtekaart / Beoncam

In de tijd van Google Glass hadden mensen moeite met het idee dat mensen rond konden of moesten lopen met een camera op hun gezicht. Spacemap wil zien of er een vergelijkbare vijandigheid is tegenover die mensen die effectief een actiecamera om hun pols dragen. De Beoncam is een verwijderbare hemisferische camera van vijf megapixels die je als een horloge kunt dragen en uit kunt trekken voor die momenten waarop een smartphoneklik te langzaam zou zijn.

Om de plaatsing op de rand van uw onderarm te rechtvaardigen, geeft de Beoncam ook de tijd aan dankzij een digitaal display onder de cameralens. Anders herbergt de dikke schijf een microfoon en lens in een behuizing met drie knoppen. Naast de polsband is het apparaat ontworpen om snel aan andere dingen te worden gekoppeld, zoals het fietsstuur, een camerastatief of je rugzak.Volgens het bedrijf blijft de 400 mAh-batterij van de camera tot vier dagen stand-by voordat je hem moet opladen. Eenmaal in gebruik is hij echter binnen drie uur uitgeput voordat je hem moet opladen met een microUSB-kabel. U kunt het apparaat ook instellen als draadloze hotspot, zodat u een voorbeeld van uw beeldmateriaal kunt bekijken via een bijbehorende app voor iOS- en Android-apparaten.

Zoals zoveel bizarre producten met twijfelachtige gebruiksscenario's, lanceert Beoncam vandaag op Indiegogo in een jacht op uw geld. Vroege vogels kunnen een van de units bemachtigen voor $ 119, terwijl alle anderen $ 149 moeten uitgeven. De levering is momenteel gepland voor juli 2017, hoewel het de moeite waard is om te onthouden dat deadlines ver in de toekomst kunnen, en vaak ook, verschuiven.

Aanbevolen verhalen

Motorola's Alexa-mod is slechts het begin van een belangrijk AI-plan

Het beste moet nog komen.

Eyes On: Oppo's 5x Lossless Digital Zoom Camera Concept

Wat een geweldige foto Oppo-tunity.

Zoho Zia zorgt ervoor dat u uw accountmanager wilt ontslaan

Zia, de nieuwe op kunstmatige intelligentie (AI) gebaseerde aanbevelingsengine van Zoho, laat uw verkopers er veel slimmer uitzien dan ze in werkelijkheid zijn.

De beste actiecamera's van 2017

Of je nu buitensporten of onderwaterexcursies wilt fotograferen, dit is wat je moet weten als je een action cam koopt, samen met de best beoordeelde modellen die we hebben getest.