Efficiënt werken met MS Office-documenten met Office Live Workspace

Microsoft heeft een aantal indrukwekkende dingen bedacht met hun Live-services. Een van de nieuwere functies die nog in bèta is, maar voor iedereen toegankelijk is, is Office Live Workspace. Het doel van Office Live Workspace is om efficiëntere toegang tot en efficiënter gebruik van documenten mogelijk te maken, zowel voor uzelf als voor andere teamleden.

In plaats van bijlagen te e-mailen of gegevens eenvoudig op te slaan om flashdrives te verliezen, kunnen al uw documenten nu worden opgeslagen en bewerkt vanaf een centrale en veilige locatie. Als een snelle blik op Office Live Workspace gaan we door het opslaan van een document op een site.

Het eerste dat u hoeft te doen, is de Microsoft Office Live-invoegtoepassing versie 2.1 toevoegen nadat u deze hebt geïnstalleerd. Het systeem moet opnieuw worden opgestart.werken-met-ms-office-documenten-efficiënt-met-kantoor-live-werkruimte foto 1

Laten we nu eens kijken hoe Office Live werkt. Voor deze demonstratie gebruik ik een Word 2007-document en ik wil dit met mezelf delen om thuis aan te werken. Klik op de Office-knop en ga naar Opslaan in Office Live. Als u nog niet bent aangemeld, wordt u gevraagd dit te doen.

werken-met-ms-office-documenten-efficiënt-met-kantoor-live-werkruimte foto 2

werken-met-ms-office-documenten-efficiënt-met-kantoor-live-werkruimte foto 3

Er verschijnt een .NET-paspoortscherm waarop u zich kunt aanmelden.

werken-met-ms-office-documenten-efficiënt-met-kantoor-live-werkruimte foto 4

Na het inloggen ziet u Documenten waar de inlogknop zat. Als u hierop klikt, wordt er een geopend met een directe verbinding met uw Office Live Workspace.

werken-met-ms-office-documenten-efficiënt-met-kantoor-live-werkruimte foto 5

Sla het document eenvoudig op in uw Live Workspace. Zorg ervoor en kies een door Office Live ondersteund bestandstype. Anders wordt het bestand opgeslagen op uw werkruimte, maar iedereen die er toegang toe heeft, moet het downloaden voordat hij wijzigingen kan aanbrengen.

werken-met-ms-office-documenten-efficiënt-met-kantoor-live-werkruimte foto 6

Wanneer u zich nu aanmeldt bij uw Workspace op de Office Live-site, ziet u het opgeslagen document. Iedereen die toegang heeft tot deze Office Workspace kan dit document lezen en wijzigen. Door met de muis over de documenttitel te bewegen, toont een pop-upmenu verschillende opties.

werken-met-ms-office-documenten-efficiënt-met-kantoor-live-werkruimte foto 7

werk-met-ms-office-documenten-efficiënt-met-kantoor-live-werkruimte foto 8

Er is ook een werkbalk met verschillende opties die bovenaan het document wordt weergegeven wanneer het is geopend in Office Live.

werken-met-ms-office-documenten-efficiënt-met-kantoor-live-werkruimte foto 9

Een document delen is eenvoudig. Klik terwijl het document is geopend op het pictogram Delen. Voer vervolgens de e-mailadressen in van degenen die u het document wilt bekijken door hun e-mailadres in het veld Kijkers te typen. Typ een e-mailadres in het veld Editors voor degenen die u bewerkingsrechten wilt verlenen.

werk-met-ms-kantoordocumenten-efficiënt-met-kantoor-live-werkruimte foto 10

Dit is bedoeld als een introductie tot Office Live Workspaces, zodat u vertrouwd raakt met wat er wordt aangeboden. Volgende week gaan we veel dieper in op deze service en laten we meer coole functies zien. We zullen ook Office Live Small Business behandelen, waarmee eigenaren van kleine bedrijven online kunnen komen en efficiënt kunnen werken met klanten en werknemers.

Meer verhalen

Een nieuwe computer bouwen - Deel 5: Uw nieuwe computer tweaken

Nu we onze computer in elkaar hebben gezet, het BIOS hebben ingesteld en Windows hebben geïnstalleerd, is het tijd om aan de slag te gaan met het aanpassen van onze nieuwe computer. In de laatste aflevering van deze serie ga ik de basisconfiguratie en softwareaanpassingen bespreken die u moet gebruiken om uw computer veilig te houden,

Zoek uw Internet Explorer-favorieten vanuit IE in Vista of XP

Na het schrijven van de methode voor het doorzoeken van uw Internet Explorer-favorieten met de ingebouwde zoekmachine van Vista, wees een andere van onze geweldige forumgebruikers op een freeware-hulpprogramma waarmee u uw IE-favorieten rechtstreeks vanuit de browser zelf kunt doorzoeken.

Maak een snelkoppeling om uw IE-favorieten te doorzoeken met Windows 7 of Vista Search

Een van onze geweldige forumleden vroeg gisteren hoe je door je Internet Explorer-favorieten kunt zoeken, wat me aan het denken zette... als je Windows 7 of Vista gebruikt, is het net zo eenvoudig als het maken van een opgeslagen zoekmap.

Hoe het pictogram voor gedeelde documenten van mijn computer te verwijderen in Windows XP

Heb je je ooit afgevraagd hoe je gedeelde documenten uit je Mijn computer-venster in Windows XP kunt verwijderen? Als je die functie niet gebruikt, lijkt het nogal dwaas om ruimte op het scherm te verspillen terwijl je eigenlijk alleen maar je harde schijf of flashstation wilt openen.

Downloadgeschiedenis automatisch wissen in Firefox

Een ding dat me irriteert aan Firefox is wanneer het downloadvenster verschijnt met alle eerdere downloads. Ik weet zeker dat deze functie voor sommigen van pas kan komen en een gewaardeerde functie moet zijn omdat je ze kunt doorzoeken, maar ik herinner me meestal wat ik download, wanneer ik het download, en

Schakel de irritante 'Deze pagina heeft een niet-gespecificeerd potentieel beveiligingsrisico' uit bij het gebruik van bestanden op een netwerkshare

Het probleem wordt erger... als u bestanden uit de map probeert te slepen/kopiëren, krijgt u de foutmelding Wilt u bestanden uit deze zone verplaatsen of kopiëren?

Gebruik Tweak UI om automatisch in te loggen op XP

Een van de ergernissen die sommige mensen met XP hebben, is dat ze telkens moeten inloggen als je opnieuw opstart. Begrijp me niet verkeerd, als je een computer hebt die voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is, met die eerste beveiligingslaag als deze van vitaal belang is. Het komt echter vaak voor dat u de enige bent die de hoofdgebruiker van uw

Gebruik Ubuntu Live-cd om een ​​back-up te maken van bestanden van uw dode Windows-computer

Als je ooit om hulp hebt gevraagd met je Windows-computer die niet meer opstart, is je waarschijnlijk verteld om een ​​back-up van al je gegevens te maken en vervolgens opnieuw te installeren ... maar als je niet kunt opstarten, hoe kun je dan bij je gegevens komen? Dat is de vraag die we vandaag zullen beantwoorden.

Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 3

Tijd voor wat Friday Fun! Ontwikkeld door Shinki Productions kan dit het best worden omschreven als de Flash-versie van Guitar Hero. Je doorloopt nummers door tijdens het nummer op verschillende toetsen op je toetsenbord te slaan om punten te scoren.

Voorkomen dat Firefox of Internet Explorer de URL op elke pagina afdrukt

Als je het type persoon bent dat graag lange artikelen afdrukt om offline te lezen, dan heb je ongetwijfeld dezelfde irritatie gehad als ik: hoe zorg ik ervoor dat de pagina-URL niet op elke pagina wordt afgedrukt? Het is echt vervelend, en het is ook een verspilling van inkt, vooral omdat veel pagina's lange URL's hebben