Weekendplezier: televisie kijken op uw pc met AnyTV

Afgelopen weekend namen we een kijkje bij Joost, een online tv-applicatie met veel content. Dit weekend gaan we verder met het thema door AnyTV te bekijken, dat momenteel 2.630 online tv-kanalen, 6.910 on-demand video's en 4.750 online radiostations heeft.

Aangezien de applicatie de zenderlijst dagelijks bijwerkt, zal deze lijst in de loop van de tijd blijven groeien. Met zoveel stations om te bezoeken, kun je het weekend zeker vullen!

AnyTV gebruikenDe interface voor deze applicatie is uiterst eenvoudig, met grote knoppen om tussen secties te schakelen en vervolgens een lijst met inhoud die u kunt bekijken.

weekend-plezier-televisie-kijken-op-je-pc-met-anytv foto 1

De zenders komen van over de hele planeet. U kunt bladeren op genre en/of land.

weekend-plezier-televisie-kijken-op-je-pc-met-anytv foto 2

U kunt met de rechtermuisknop op een kanaal klikken om het aan favorieten toe te voegen, wat het veel gemakkelijker maakt om alleen door de inhoud te bladeren die u wilt bekijken. Andere opties zijn onder meer het markeren van niet-werkende kanalen en beoordelingskanalen.

weekend-plezier-televisie-kijken-op-je-pc-met-anytv foto 3

Als je ergens anders een coole tv-, video- of radio-URL vindt, kun je deze als je eigen aangepaste kanaal aan de speler toevoegen, zodat je alles vanuit dezelfde interface kunt bekijken.

weekend-plezier-televisie-kijken-op-je-pc-met-anytv foto 4

Bij het afspelen van radiostations worden coole visualisaties weergegeven zoals bij de meeste muziekspelers.

weekend-plezier-televisie-kijken-op-je-pc-met-anytv foto 6

Conclusie

Wat indrukwekkend is aan AnyTV is de eenvoudige en responsieve interface. Er zijn geen reclamebanners aan vastgemaakt (zoals sommige tv-apps) die afleidend kunnen zijn.

De gratis versie biedt niet alle beschikbare programma's, dus voor toegang tot alle kanalen kunt u zich maandelijks abonneren of een levenslange licentielicentie kopen voor $ 67,99.

Zorg ervoor dat je elk weekend op de hoogte blijft, want we hebben leuke inhoud en meer online tv-applicaties om je weekend te vullen met geeky plezier.

Download AnyTV van anytvplayer.com

Meer verhalen

Abonneren op RSS-feeds Mozilla's Thunderbird

Een tijdje terug schreef ik een artikel over het gebruik van Outlook 2007 als RSS-lezer. In mijn nieuwe functie gebruik ik Thunderbird eigenlijk als mijn e-mailclient en wilde me hiermee abonneren op RSS-feeds in plaats van een aparte app zoals RSS Owl of Google Reader te gebruiken. Niet dat er iets mis mee is

Programma's die uw kind gebruikt met ouderlijk toezicht blokkeren of toestaan

Dit is weer een deel van het gebruik van de functie Ouderlijk toezicht in Vista. Ik dacht dat ik deze week deze bedieningselementen en andere hulpprogramma's zou behandelen die we kunnen gebruiken om de kinderen te beschermen. Eind deze week of begin volgende zal ik alles op een rijtje zetten en één uitgebreid artikel schrijven dat

Regel eenvoudig het computervolume met een wielmuis

Er zijn verschillende manieren om het volume op uw computer te regelen. Als je een toetsenbord-ninja bent, kun je vertrouwen op sneltoetsen om het volume te regelen. Als je een set versterkte desktopspeakers hebt, kun je de volumeknop gebruiken. Er is ook de ouderwetse manier om op het luidsprekerpictogram in uw systeemvak te klikken

Gebruik ouderlijk toezicht om de tijd die kinderen op de computer doorbrengen te beperken

Ouders zijn altijd op zoek naar manieren om hun kinderen veilig te houden. Windows Vista heeft een coole functie toegevoegd, Ouderlijk toezicht genaamd, die heel gemakkelijk te gebruiken is en die helpt als het gaat om computers en internet. Ongeveer een jaar geleden heb ik besproken hoe u de bedieningselementen kunt gebruiken om ongunstige websites te filteren.

Forceer Firefox 3 om het standaard Vista-thema te gebruiken in Windows XP

Dit artikel is geschreven door Leon Steadman, dezelfde behulpzame lezer die ons liet zien hoe we een aangepast thema voor het XP Classic-aanmeldingsscherm kunnen gebruiken.

Converteer een Excel-spreadsheet naar een door tabs gescheiden tekstbestand

Als het gaat om de zakenwereld en kantoordocumenten, zijn er talloze bestandsindelingen, extensies en associaties waarmee rekening moet worden gehouden. Toen Adobe met het PDF-formaat uitkwam, moest het de standaard zijn en zelfs dat kan soms moeilijk zijn bij het omgaan met conversie voor verschillende taken

Mysticgeek's Weekoverzicht

We hebben deze week een aantal zeer spannende dagen gehad en veel geweldige inhoud behandeld. Ik ben bezig met een paar aanpassingen en wijzigingen aan mijn blog. Het meest opvallende is dat je je nu kunt aanmelden voor een e-mailabonnement om mijn dagelijkse artikelen te ontvangen.

Vrijdag plezier met Muxtape

Je hebt weer een week doorstaan ​​(heb je het goed gedaan?) Nou, zelfs als je vrijdag je irriteert, heb ik een coole site waarmee je kunt ploeteren om de rand eraf te halen. Muxtape is een coole site die het oude schooltijdperk van het delen van nagesynchroniseerde banden naar het digitale muziekrijk brengt. Deze site is niet flitsend of fancy …

Verander een gamepad in een midi-controller voor gebruik met audiosoftware

Als thuismuzikant heb je meestal programma's zoals Fruity Loops of andere VST-instrumenten (Virtual Studio Technology) in je favoriete DAW (Digital Audio Workstation). Als je een beperkt budget hebt, zijn deze programma's al duur genoeg, laat staan ​​dat je de hardware aanschaft. Een veelgebruikt apparaat

Maak een snelkoppeling naar het dialoogvenster Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden in Windows

Als u ooit een wachtwoord hebt opgeslagen wanneer u verbinding maakt met een website waarvoor verificatie is vereist, voor een externe desktopsessie of een toegewezen schijf, heeft u zich misschien afgevraagd waar die wachtwoorden worden opgeslagen. Als je al heel lang leest, weet je al waar, maar misschien ben je geïnteresseerd in hoe je een