Weekendplezier: neem internet-tv op op de drie grote platforms met Miro

Voortbordurend op onze serie die verschillende manieren laat zien om online televisie en andere videoprogramma's te kijken, brengen we u deze week Miro. Zie Miro als een TiVo voor uw computer die internetprogramma's zal downloaden en opslaan. Miro is beschikbaar voor alle drie de belangrijkste platforms, OS X, Windows en verschillende Linux-distributies, waaronder Ubuntu.

De gebruikersinterface is zeer eenvoudig te navigeren, waardoor u gemakkelijk uw shows kunt zoeken, opslaan en organiseren.

weekend-plezier-record-internet-tv-op-de-drie-grote-platforms-met-miro foto 1De Miro-zijbalk wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde kanalen die zijn gemaakt van verschillende onderwerpen. U kunt ze aanpassen aan uw keuzes. Miro heeft ook een handige functie waarmee je inhoud van enkele van de belangrijkste videowebsites kunt zoeken en downloaden.

weekend-plezier-record-internet-tv-op-de-drie-grote-platforms-met-miro foto 2

Op het moment van schrijven heeft Miro 5.163 kanalen. U kunt ze zoeken op trefwoord, categorie, meest populair, enz.

weekend-plezier-record-internet-tv-op-de-drie-grote-platforms-met-miro foto 4

U kunt bijhouden wat er wordt gedownload en u kunt op elk moment sommige of alle downloads stoppen. Dit is erg handig als u een andere toepassing gebruikt die extra bandbreedte vereist.

weekend-plezier-record-internet-tv-op-de-drie-grote-platforms-met-miro foto 5

Het weergavegebied in Miro kan naar wens worden aangepast en zelfs volledig scherm.

weekend-plezier-record-internet-tv-op-de-drie-grote-platforms-met-miro foto 6

Er zijn verschillende instellingen waaruit u kunt kiezen om het gedrag van de toepassing te wijzigen en uw programma's te beheren.

weekend-plezier-record-internet-tv-op-de-drie-grote-platforms-met-miro foto 7

Conclusie

Ik ben een gebruiker van Miro sinds het voorheen Democracy Player heette en het wordt met elke update steeds beter. Met meer dan 5.000 kanalen zul je zeker iets interessants vinden dat je leuk vindt. Nadat je je op een kanaal of meerdere kanalen hebt geabonneerd, laat je de computer gewoon de hele dag aan staan ​​en als je thuiskomt, is er genoeg inhoud om naar te kijken. De mogelijkheid om de video-inhoud te downloaden is wat ik denk dat Miro onderscheidt. De Participatory Culture Foundation is een non-profitorganisatie die ons deze geweldige applicatie brengt met als doel mensen veel media te bezorgen. Ik zie alleen maar geweldige dingen van deze jongens komen!

Download Miro voor Linux, Windows, OS X

Meer verhalen

Efficiënt werken met MS Office-documenten met Office Live Workspace

Microsoft heeft een aantal indrukwekkende dingen bedacht met hun Live-services. Een van de nieuwere functies die nog in bèta is, maar voor iedereen toegankelijk is, is Office Live Workspace. Het doel van Office Live Workspace is om efficiëntere toegang tot en efficiënter gebruik van documenten mogelijk te maken, zowel voor uzelf als voor een ander team

Stel het Office 2007-kleurenschema in met een snelle registerhack

We hebben eerder geschreven over het instellen van het Office 2007-kleurenschema van dat vreselijke standaardblauw, maar je kunt het ook instellen met een snelle registerhack of zelfs via groepsbeleid op je netwerk, dus dat bespreken we hier.

Maak een snelkoppeling om een ​​ontvanger rechtstreeks vanaf uw bureaublad te e-mailen

Zijn er momenten dat je online iets leest of met een idee komt en snel een vriend of collega wilt mailen? Het is misschien moeilijk te geloven, maar sommige mensen hebben hun e-mailclient niet altijd de hele dag open! Om die mensen tijd te besparen, kunnen we een snelkoppeling op het bureaublad maken om

Een onbedoelde verplaatsing of verwijdering ongedaan maken met een sneltoets in Windows Verkenner

Heb je ooit per ongeluk het verkeerde bestand of dubbele bestanden verwijderd terwijl je ze met de muis probeerde te selecteren? Dat soort fouten kan buitengewoon frustrerend zijn, maar er is een heel, heel eenvoudige manier om ze ongedaan te maken.

Voeg uw Gmail toe aan Windows Live Mail

Het leuke van tegenwoordig met e-mail is dat je vrijwel elke gewenste client kunt gebruiken en toch de meeste van je webgebaseerde accounts kunt controleren. De meeste POP-accounts zoals hotmail of Gmail kunnen met elke client worden gecontroleerd. Hier zullen we bekijken hoe u uw Gmail in Windows Live kunt krijgen

Snel snelkoppelingen starten met Microsoft Speed ​​Launch

Als je een fan bent van applicatiestarters om snel je favoriete applicaties vanaf het toetsenbord te starten, wil je waarschijnlijk eens kijken naar een nieuwe van Microsoft Office Labs genaamd Speed ​​Launch.

Beveiligde opslagruimte met IDrive - Online Storage Series

Vorige week hebben we verschillende opties bekeken voor het maken van back-ups, het opslaan en delen van gegevensbestanden met online opslagservices. Deze week zullen we kijken naar diensten die veiliger zijn. IDrive gebruikt AES 256 bit-encryptie voor zijn online opslagservice. Gegevensoverdracht naar de schijf is voltooid

Voorwaardelijke celopmaak gebruiken in Excel 2007

Als je aan een spreadsheet werkt en in één oogopslag snel verschillen in getallen wilt kunnen zien, gebruik dan de nieuwe Voorwaardelijke Celopmaak in Excel 2007. Hiermee kun je de achtergrond van een cel wijzigen op basis van de gegevens in de cel, bijna als een inline-diagram.

Word/Excel 97-2003-documenten toevoegen Terug naar het 'Nieuwe' contextmenu na installatie van Office 2007

Als u Office 2007 gebruikt in een omgeving waar iedereen Office 2003 gebruikt, heeft u Excel of Word misschien al ingesteld om altijd in 2003-indeling op te slaan, maar hoe zit het als u nieuwe documenten maakt met het menu Nieuw? De enige keuzes zijn nu om bestanden in 2007-indeling te maken, maar we kunnen toevoegen

Gadgets om u te helpen efficiënter te werken in Outlook 2007

Voor de Office-tip van deze zondag gaan we kijken naar Vista Sidebar-gadgets waarmee je afspraken en GTD-lijsten in Outlook 2007 beter kunt beheren. Toen Vista voor het eerst uitkwam, was ik geen fan van de Sidebar of zijn gadgets. In die tijd leken gadgets alleen maar een bron van inkomsten te zijn.