Weekendplezier: download en kijk online tv met Joost

Een paar jaar geleden herinner ik me dat veel mensen Joost-uitnodigingen vroegen, verhandelen en verkochten. Ik kreeg er uiteindelijk een toen Joost in de bèta zat en hoewel ik het idee geweldig vond, was ik niet erg onder de indruk van kanaalinhoud. Sindsdien heeft Joost een lange weg afgelegd. Momenteel nog in bèta maar open voor het publiek, Joost heeft meer dan 480 kanalen met 28.000+ tv-shows.

weekend-plezier-download-en-tv-online-kijken-met-joost foto 1

Joost versie 1.1.8 beta is gratis beschikbaar voor iedereen om te downloaden en ervan te genieten. Na het downloaden eenvoudig aanmelden voor een gratis account. Eenmaal ingelogd kun je beginnen met surfen via de Joost kanalen. Terwijl u naar een programma kijkt, kunt u andere kanalen verkennen. **Opmerking: het gerucht gaat dat Joost de desktopclient gaat beëindigen en de service alleen op het web voortzet.**weekend-pret-download-en-tv-online-kijken-met-joost foto 2

Een van de programma's die beschikbaar zijn op Joost is GI JOE. Wauw, dat roept jeugdherinneringen op! Door simpelweg de muisaanwijzer over het scherm te bewegen, krijg je toegang tot verschillende Joost-menu's. U kunt programma's afspelen, pauzeren, vooruit- en terugspoelen.

weekend-plezier-download-en-tv-online-kijken-met-joost foto 3

Bij zo'n selectie van televisieprogramma's heeft de ongelukkige realiteit te maken met reclamespotjes. Ik heb volledige productadvertenties van 15 seconden gezien tussen programma's en ook tijdens het programma als reclameonderbreking. Aan de positieve kant zijn dit niets als een overvloed aan commerciële spots op tv-uitzendingen.

weekend-plezier-download-en-tv-online-kijken-met-joost foto 4

Een andere vorm van reclame die wordt gebruikt, is een advertentie van het widgettype die u aanspoort om te klikken. Als u dat doet, wordt het huidige programma dat u bekijkt, gestopt en wordt de clip van 15 seconden weergegeven.

weekend-plezier-download-en-tv-online-kijken-met-joost foto 5

Er zijn ook coole widgets die je kunt gebruiken tijdens het kijken naar Joost om contact te maken met vrienden en op andere manieren te gebruiken. Selecteer een widget in het menu om te zien wat het doet.

weekend-plezier-download-en-tv-online-kijken-met-joost foto 6

Een paar voorbeelden zijn Instant Messaging en News Ticker die door nieuwskoppen scrollen. Er is ook een optie om een ​​aflevering met een vriend te delen.

weekend-plezier-download-en-tv-online-kijken-met-joost foto 7

Andere functies zijn onder meer de mogelijkheid om je eigen kanaal te maken met aanbevolen shows die je kiest. Kanalen bevatten veel comedy-, natuur- en wetenschappelijke documentaires, en meer japanimatie dan waar je een stokje voor kunt schudden! Bekijk de volledige lijst met zenders. OH! Had ik al gezegd dat je ook heel veel Star Trek The Original Series-shows kunt bekijken?

weekend-plezier-download-en-tv-online-kijken-met-joost foto 9

Probeer de nieuwste versie van Joost voor het weekend, je zult zeker een paar uurtjes plezier beleven aan het bladeren door de verschillende programma's en het maken van je eigen lijst!

Download Joost voor Windows en Mac OS X

Meer verhalen

Vrijdag plezier met Muxtape

Je hebt weer een week doorstaan ​​(heb je het goed gedaan?) Nou, zelfs als je vrijdag je irriteert, heb ik een coole site waarmee je kunt ploeteren om de rand eraf te halen. Muxtape is een coole site die het oude schooltijdperk van het delen van nagesynchroniseerde banden naar het digitale muziekrijk brengt. Deze site is niet flitsend of fancy …

Verander een gamepad in een midi-controller voor gebruik met audiosoftware

Als thuismuzikant heb je meestal programma's zoals Fruity Loops of andere VST-instrumenten (Virtual Studio Technology) in je favoriete DAW (Digital Audio Workstation). Als je een beperkt budget hebt, zijn deze programma's al duur genoeg, laat staan ​​dat je de hardware aanschaft. Een veelgebruikt apparaat

Maak een snelkoppeling naar het dialoogvenster Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden in Windows

Als u ooit een wachtwoord hebt opgeslagen wanneer u verbinding maakt met een website waarvoor verificatie is vereist, voor een externe desktopsessie of een toegewezen schijf, heeft u zich misschien afgevraagd waar die wachtwoorden worden opgeslagen. Als je al heel lang leest, weet je al waar, maar misschien ben je geïnteresseerd in hoe je een

Synchroniseer bestanden met 2BrightSparks SyncBack - (deel 2)

Hopelijk heb je deel 1 van het gebruik van de SyncBack freeware applicatie moeten lezen. In dit artikel zal ik enkele van de meer geavanceerde functies van SyncBack behandelen en ook de voordelen van de betaalde versie van SyncBack SE.

Maak uw eigen eenvoudige iGoogle-gadget

U hoeft geen superprogrammeur te zijn om gadgets voor u en de iGoogle-pagina van uw vriend te maken. Nu zal deze methode geen flitsende games maken of aandelenrapporten weergeven, maar het is een leuke manier om inhoud met vrienden en familie te delen. Als u nog geen iGoogle-pagina heeft gemaakt, is dit erg

Back-upgegevens met 2BrightSparks SyncBack - (deel 1)

De belangrijkste regel die als IT-professional in je brein wordt geboord, is Back-up van je gegevens! Als onderdeel van een thema in de komende weken gaan The Geek en ik verschillende processen doornemen om een ​​back-up van gegevens op uw pc te maken. In een recente Lifehacker-enquête werd lezers gevraagd wat de beste Windows is

Genereer een systeemgezondheidsrapport in Vista

Windows Vista heeft een aantal nieuwe hulpmiddelen om te helpen bij het diagnosticeren van problemen met uw systeem. Ja, er zijn nog steeds de bekende zoals Event Viewer, Task Manager en Performance Monitor, maar Vista heeft deze normen verbeterd en ook nieuwe diagnostische tools toegevoegd. Een heel coole was eerder

Wijzig de standaardeditor voor batchbestanden in Vista

Is het je ooit opgevallen dat de optie Bestandstypen volledig is verwijderd uit Vista en dat er geen ingebouwde manier is om de editor voor veel bestandstypen te wijzigen? Natuurlijk kunt u de standaardtoepassing wijzigen die wordt gebruikt om het bestand te openen, maar u kunt niet wijzigen wat er gebeurt als u met de rechtermuisknop klikt/bewerkt.

Stel CCleaner in om elke nacht automatisch te draaien in Windows 7, Vista of XP

Nadat ik gisteren het artikel had geschreven over hoe je CCleaner geruisloos via een sneltoets of een sneltoets kunt gebruiken, zeiden veel mensen tegen me dat ze graag zouden willen weten hoe ze het elke avond volgens een schema moeten uitvoeren, dus ik schrijf dat op voor ieders voordeel.

Versleutel bestanden en mappen met slechts een paar klikken

Voor degenen onder u die bekend zijn met het SyncBack-hulpprogramma voor bestandsback-up, kennen het genie van 2BrightSparks-software. Een hulpprogramma dat u misschien niet kent, is EncryptOnClick. Dit is de gemakkelijkste coderingssoftware die ik ooit heb gebruikt. Het maakt gebruik van 256-bits AES-codering van militaire kwaliteit met wachtwoordbeveiliging.