Week in Geek: The Progress of Geekery Edition

In plaats van je een goede tip te geven in de wekelijkse samenvatting van vandaag, gaan we je wijzen op alle nieuwe dingen hier die je misschien hebt gemist omdat je je feedreader nooit verlaat. We hebben ook meer geweldige geek-links voor je.

iPhone / Android / iPod Touch geoptimaliseerd

Als u op uw iPhone of ander mobiel apparaat door de nieuwste artikelen op de How-To Geek-site wilt bladeren, kunt u dat nu gemakkelijk doen dankzij onze geoptimaliseerde interface...week-in-geek-de-vooruitgang-van-geekery-editie foto 1

Het verkleint zelfs de afbeeldingen netjes, zodat de artikelen leesbaar blijven.

Voor wie het kan schelen, we gebruiken de WPtouch-plug-in voor WordPress om dit te bereiken.

Gebruikersrecensies voor onze sectie met recensies

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat we onze productrecensies nu opnemen in de belangrijkste RSS / e-mailnieuwsbrief. Wat u zich misschien niet realiseert, is dat u uw eigen recensie onder die van ons kunt achterlaten.

Ga gewoon naar een van de recensies, zoals deze op Norton AntiVirus 2010, voeg uw mening over het product toe en geef het een sterbeoordeling - wees vrij om helemaal eerlijk te zijn, zelfs als u het product haat.

week-in-geek-de-vooruitgang-van-geekery-editie foto 3

Artikelen afdrukken is beter dan voorheen

We hebben in de loop der jaren vaak van onze lezers gehoord en het afdrukken van de artikelen zou nu een stuk beter moeten werken ... klik gewoon op de knop Afdrukken in uw browser en u kunt de pagina afdrukken zonder de zijbalken, kopteksten, opmerkingen , of de rest van de dingen die u niet op uw afgedrukte pagina wilt hebben. Als je niet weet waar de printknop in je browser is, staat er ook een nieuw pictogram onder elk artikel.

week-in-geek-de-vooruitgang-van-geekery-editie foto 4

Tip: Als het artikel te ver van de pagina lijkt af te lopen, kunt u de Afdrukgrootte wijzigen naar een kleiner getal gebruiken, bijvoorbeeld 95%.

week-in-geek-de-vooruitgang-van-geekery-editie foto 5

Als je een offline kopie van onze artikelen wilt bewaren, moet je echt overwegen om ze naar PDF te printen in plaats van op papier.

Nieuw artikelschema

Je hebt misschien gemerkt dat de artikelen vandaag de deur uitgaan in een iets ander schema - voor de laatste, nou ja, lange tijd hebben we alle artikelen voor de dag vroeg in de ochtend in één grote set gepland. Vanaf gisteren zullen we de hele dag met regelmatige tussenpozen artikelen publiceren.

De dagelijkse e-mailabonnees krijgen nog steeds alle artikelen, dus maak je geen zorgen. Het wordt alleen een beetje anders gepland.

Proef de nieuwste willekeurige geekery van TinyHacker

Voor de rest van jullie die zich niet hebben aangemeld voor TinyHacker de laatste keer dat we het noemden, we zullen doorgaan met het laten zien van enkele van de hoogtepunten hier in de wekelijkse samenvatting. Houd er rekening mee dat er nog veel meer geweldige dingen zijn op TinyHacker.

week-in-geek-de-vooruitgang-van-geekery-editie foto 6Zet uw virtuele desktops in de taakbalk van Windows 7 Crazy Awesome, gigantische resolutie wallpaper-afbeeldingen De echte Paper Mario (Geek Fun) Gebruik het Ecofont om geld te besparen op afdrukken Verberg uw bestanden in Windows Calculator Open uw C:-schijf met één toetsaanslag in het vak Uitvoeren Wil je wat ASCII-kunst? Deze man heeft de hele nerd-collectie Vind geweldige pictogrammen die precies de juiste maat hebben RichCopy is een krachtige, gratis kopieertoepassing voor Windows

Super gebruiker

Nog meer supervragen met superantwoorden van onze favoriete Super Geeky-site. Super.

 • Waarom wordt MD5 nog steeds veel gebruikt?
 • Wat is het doel van het WWW-subdomein?
 • Kun je één Windows 7 activeren op 2 identieke machines?
 • Linux: Hoe verplaats ik alle bestanden van de huidige directory naar de hogere directory?
 • Is er een verschil tussen AMD- en Intel-processors?
 • Is een schone installatie echt beter dan een upgrade?
 • Windows Vista 32-bits naar Windows 7 64-bits upgraden?
 • Is het gebruik van een bepaald soort cijfers een goed wachtwoord?

De nerd op Lifehacker

Bij Lifehacker ben ik doorgegaan met mijn dagelijkse schrijven met verschillende niveaus van bruikbaarheid, maar heel veel eye-candy. Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

De hoofdlijst met nieuwe Windows 7-snelkoppelingen

 • LongBar is een gelikte, open-source zijbalk voor Windows
 • De Left 4 Dead HUD-desktop
 • Het ultieme Halloween-bureaublad
 • Het ChromeOS LiteStep-bureaublad

De Geek Opmerking

Weeeeeeee!

Klopt. Binnenkort meer nieuwe dingen.

Meer verhalen

Add-onbeheer verplaatsen naar de zijbalk in Firefox

Wilt u uw add-ons liever in de zijbalk beheren in plaats van in een apart venster? Dat kan nu met de Add-ons Sidebar-extensie voor Firefox.

Maak bladwijzers altijd eenvoudig open in nieuwe tabbladen

Heeft u ooit op een bladwijzer geklikt en realiseerde u zich pas te laat dat deze op uw huidige tabblad werd geopend in plaats van op het nieuwe tabblad dat u wilde? Hier zullen we een aantal methoden bekijken om ze in een nieuw venster te laten openen.

Maak een online videoserie - Windows Live Movie Maker gebruiken

In dit artikel gaan we in op het maken, bewerken en opmaken van een video om op YouTube te uploaden. De applicatie die we zullen gebruiken is Windows Live Movie Maker (WLMM), de nieuwe applicatie voor het maken van video's die Windows Movie Maker zal vervangen, die momenteel beschikbaar is in XP en

Open afbeeldingen in nieuwe tabbladen op de gemakkelijke manier

Heb je ooit een webpagina met veel afbeeldingen bekeken en wilde je een gemakkelijke manier om die afbeeldingen in nieuwe tabbladen te openen om naar te kijken nadat je klaar bent met bladeren op de pagina? Dat kan nu met Afbeelding openen in nieuw tabblad.

Werk aan en verbeter uw foto's met PhotoFiltre

Op zoek naar een goed betrouwbaar fotoprogramma met een mooie set tools erbij? Nu kunt u genieten van het werken aan en verbeteren van uw foto's met PhotoFiltre.

Microsoft Security Essentials is een gratis antivirusprogramma

Microsoft Security Essentials is een gratis hulpprogramma dat realtime bescherming biedt om schadelijke virussen en andere malware van uw pc te identificeren en te verwijderen. Vandaag bekijken we hoe het presteert en welke bescherming het te bieden heeft.

Q-Dir – Bestandsbeheer met meerdere panelen

Soms zou het leuk zijn om meer te hebben dan een weergave met twee panelen als je door een bestandsbeheerder kijkt. Nu kunt u uw bestanden beheren met maximaal vier weergavevensters tegelijk met Q-Dir.

Houd nieuwe e-mail bij met Gmail Notifier

Het openen van een webbrowser en het meerdere keren per dag controleren van uw Gmail-account kan vervelend worden. Vandaag kijken we naar een cool gratis hulpprogramma dat op de achtergrond draait en je waarschuwt wanneer een nieuw bericht wordt ontvangen.

Naam en adres van webpagina bekijken met Tab Pop-up voor Firefox

Wilt u meer dan alleen een afbeeldingsvoorbeeld van de inhoud van een tabblad bij het schakelen tussen meerdere tabbladen in Firefox? Nu kunt u meer krijgen met Tab Popup.

Pas het systeemvak in Windows 7 aan met behulp van lokaal groepsbeleid

Als je een ervaren pc-gebruiker bent, zou je geïrriteerd kunnen raken door de ballonmeldingen die verschijnen en je vertellen wat je al weet. Misschien wilt u helemaal niets in het systeemvak zien. Vandaag bekijken we hoe u de meldingen kunt uitschakelen met behulp van Lokaal groepsbeleid