Webpagina's opschonen om op een eenvoudige manier aantekeningen te maken of af te drukken

Wilt u een gemakkelijke manier om alle rommel van een webpagina te verwijderen en de opmaak te behouden, zodat u deze met een enkele klik mooi kunt kopiëren/plakken of afdrukken? Zie hoe eenvoudig het is met de Clippable Bookmarklet.

Download de bladwijzer

Om Clippable te installeren, gaat u naar de website, pakt u de bookmarklet en sleept u deze naar uw bladwijzerwerkbalk. Nu bent u klaar voor het direct met één klik opschonen van webpagina's.Clippable gebruiken

Voor ons voorbeeld hebben we besloten om de Microsoft-webpagina te bezoeken met informatie over het aanpassen van Windows 7. Let op alle items bovenaan de pagina en aan de zijkanten ...

Slechts één klik en alle overtollige items zijn verdwenen, waardoor alleen het artikel en de bijbehorende foto's overblijven. Dat is ongeveer zo snel en eenvoudig als je kunt krijgen voor functionaliteit. Nu kunt u het artikel gemakkelijk kopiëren/plakken in uw favoriete programma voor het opslaan van notities (d.w.z. Evernote of iets anders) of het afdrukken zonder de originele opmaak te verliezen.

Easy-Style Printsheet voor How-To Geek-artikelen

Onlangs is er een nieuwe, eenvoudige printsheet opgezet voor de How-To Geek-website, dus hier is een korte blik op voor degenen onder u die er misschien nog niet van hebben gehoord. Hier hebben we ons voorbeeldartikel met alle normale webpagina-extra's te zien ...

Als u een van de artikelen moet afdrukken, zult u zeker blij zijn met de nieuwe printsheet-configuratie. Om toegang te krijgen, moet u de Print-knop onderaan de artikelen gebruiken.

Om te laten zien hoe mooi de pagina's eruit zien, hebben we het artikel rechtstreeks naar een pdf-bestand afgedrukt. Alle items aan de boven-, zijbalk en onderkant zijn verwijderd, zodat je precies kunt afdrukken wat je nodig hebt. Verspil geen papier en inkt meer van uw printer aan onnodige webpagina-items.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een snelle manier om met één klik webpagina's op te schonen voor kopiëren/plakken of afdrukken, dan wilt u zeker de Clippable Bookmarklet aan uw favoriete browser toevoegen. Vergeet niet om de eenvoudige printsheet-functie te gebruiken om uw favoriete How-To Geek-artikelen af ​​te drukken.

Links

Voeg de uitknipbare bladwijzer toe aan uw browser

Meer verhalen

De wizard Beheer delegeren gebruiken om machtigingen toe te wijzen in Server 2008

Een andere geweldige functie van Server 2008 is hoe de Delegation of Control Wizard het toevoegen van rechten voor veelvoorkomende taken aan groepen of beheerders vereenvoudigt.

Compacte werkbalkknoppen in Firefox

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om de gebruikersinterface in Firefox te comprimeren? Nu kunt u de overtollige ruimte tussen en rond de werkbalkknoppen verwijderen met de extensie Compacte werkbalk.

Monitor CPU, geheugen en schijf-IO in Windows 7 met taakbalkmeters

Het kan vervelend zijn om Taakbeheer of Bronmonitor elke keer te starten als u alleen het gebruik van de CPU of het geheugen van de machine wilt controleren. Vandaag bekijken we een paar coole apps die in de taakbalk staan ​​en waarmee u eenvoudig het gebruik van bronnen kunt controleren.

Friday Fun: Portal, de Flash-versie

Ah, de laatste dag van semi-werken totdat je kunt genieten van je twee dagen pure vrijheid. Vandaag helpen we je op je semi-werkende vrijdag door je een heel leuk flash-spel te bieden ... Portal.

Een AD-zoeksnelkoppeling toevoegen aan uw startmenu in Server 2008

Er is een snelle manier om rechtstreeks vanuit uw startmenu zoekopdrachten in Active Directory uit te voeren. We laten je zien hoe.

Screenshots maken in Firefox op de gemakkelijke manier

Bent u op zoek geweest naar een snelle en gemakkelijke manier om gedeeltelijke of volledige schermafbeeldingen van een webpagina in Firefox te maken? Nu kunt u beide typen gebruiken met slechts een paar klikken met de Abduction! extensie voor Firefox.

Voeg een Google-vertaalbalk toe aan uw favoriete browser

Klinkt het idee van een klik-aan-klik-uit-vertaalbalk nuttig? Dan wil je zeker een kijkje nemen in de Google Translation Bar Bookmarklet.

De nieuwe Bing-balk biedt gemakkelijke toegang tot zoekopdrachten en Microsoft Live Services

Als u een fan bent van Microsoft Bing als uw zoekmachine, bent u misschien geïnteresseerd in het uitproberen van de nieuwe Bing Bar. Vandaag kijken we naar deze werkbalk die je kunt toevoegen aan Internet Explorer en Firefox, en veel functionaliteit biedt met Bing en Microsoft Live-services.

Onze praktische kijk op Mozilla Thunderbird 3.0

Hoewel Outlook de zakenwereld kan runnen, kunt u thuis elke e-mailclient gebruiken die u maar wilt, en Thunderbird is een geweldige keuze. Het is een tijdje geleden sinds een grote nieuwe Thunderbird-release, en vandaag bekijken we de functies van versie 3.0 en wat u kunt verwachten.

Toegang tot de systeeminstellingen van Windows 7 op de gemakkelijke manier

Bent u op zoek naar een snellere manier om toegang te krijgen tot uw systeeminstellingen zonder het Configuratiescherm te gebruiken? Dan is Windows 7 in a Box een programma om eens van dichterbij te bekijken.