'Watch Dogs 2'-patch voegt een mysterie toe aan het einde van de game

-and-039;watch-dogs-2-and-039;-patch-adds-a-mystery-to-the-game-and-039;s-einde foto 1 Ubisoft

Watch Dogs 2 heeft een nieuw einde, en het zou de locatie van het vervolg van de game kunnen plagen. Ubisoft heeft vorige week de actiegame met hackerthema bijgewerkt en nieuwe emotes, dansen en kleding toegevoegd. Het voegde ook deze kleine hint toe:

'Zonder al het plezier in de patch notes te bederven, zeggen we gewoon dat als je het verhaal uit hebt, je de laatste missie opnieuw moet spelen om aan het eind nog wat extra's te zien.'Dus, wat gebeurt er als je de laatste missie opnieuw speelt? Je krijgt een aangepast einde met een nieuw opgenomen telefoongesprek. Je kunt het nieuwe einde hier zien (uiteraard spoilers):

De bestandsnaam van de opname, '51.462014, -0112504.wav', is blijkbaar een set coördinaten. Als je die coördinaten in een kaart stopt, leidt het je naar Brixton, Londen. Een Reddit-gebruiker, DanniBee, zegt dat het specifiek de locatie is van een restaurant genaamd de Chip Shop. We horen dat het een geweldige surf 'n' turf doet voor ongeveer £ 15.

-and-039;watch-dogs-2-and-039;-patch-adds-a-mystery-to-the-game-and-039;s-einde foto 2

Is dit de locatie van Watch Dogs 3? In de audio-opname van het nieuwe einde bespreken twee mannen hoe de hacktivistische groep DedSec wereldwijd is geworden. Nieuwe cellen duiken op in het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en, ja, Europa. Watch Dogs 2 vindt plaats in San Francisco, dus het is waarschijnlijk dat Ubisoft een nieuwe locatie zal kiezen voor het volgende deel van de franchise. Het is ook mogelijk dat dit een plaag is voor wat DLC of de aankomende Watch Dogs-film.

Hoewel Ubisoft niet heeft geverifieerd dat de coördinaten een echt paasei zijn, is dit niet de eerste keer dat het aanwijzingen geeft over mogelijke projecten. In One Watch Dogs 2-missie hacken spelers het kantoor van de uitgever om een ​​voorproefje te krijgen van een onaangekondigd ruimtespel met een westers thema. Ubisoft heeft niet bevestigd dat zo'n spel bestaat, en het is mogelijk dat het gewoon de spot dreef met de geschiedenis van gelekte aankondigingen.

Aanbevolen verhalen

'Team Fortress 2'-patch lost tien jaar oude bug op

Het probleem zat vermoedelijk al in de game sinds de lancering in 2007.

B&O voegt een optie van $ 299 toe aan zijn draadloze hoofdtelefoonlijn

De nieuwe Beoplay H4-hoofdtelefoon van Bang & Olufsen zal de bank niet breken, maar er zijn enkele compromissen.

Je kunt 'Watch Dogs 2' drie uur gratis spelen

Console-gamers kunnen hun geluk beproeven als hipster-hacker, dankzij een beperkte proefperiode.