Wat te doen als uw e-boeklezer verloren of gestolen is?

Bij thuiskomst kijk je in je messenger bag en je ebook reader is weg. Wat doe je? Deze gids laat zien wat u moet doen voor de drie meest populaire lezers om uw verliezen te minimaliseren.

Bij Mashable hebben ze enkele richtlijnen opgesteld voor het omgaan met het verlies van je Kindle, Nook en Sony Reader. Dit is wat u moet doen als u uw Nook kwijtraakt:

Als je Nook- of Nook Color-apparaat zoekraakt, moet je de klantenservice bellen op 1-800-843-2665 of je Nook uitschrijven op bn.com. Het bedrijf zegt dat u aansprakelijk bent voor alle aankopen totdat u het apparaat uitschrijft. U moet ook uw inloggegevens van bn.com onmiddellijk wijzigen.Een van de voordelen van een Nook-e-reader is dat alle aan de zijkant geladen inhoud (d.w.z. alle potentieel gevoelige documenten die u zelf naar uw Nook hebt geüpload) veilig is zodra u het apparaat uitschrijft, vertelde een medewerker van de klantenservice aan Mashable. U kunt die documenten echter niet terughalen.

Als u besluit uw ereader te vervangen, kunt u al uw inhoud opnieuw downloaden zodra u uw nieuwe apparaat synchroniseert met uw bn.com-account.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de Kindle en Sony Reader.

Wat te doen als uw ereader verloren of gestolen is [Mashable]

Meer verhalen

Facebook, Twitter, Google+ en Foursquare gebruiken via sms

Sociaal blijven terwijl je mobiel bent, betekent niet dat je moet betalen voor een data-abonnement. Met sms kun je statusberichten van je favoriete sociale netwerken bijwerken en ontvangen met behulp van het berichtenplan dat je waarschijnlijk al hebt.

Een externe computer bedienen met alleen uw Chrome-webbrowser

Op afstand gaan met vrienden en familie is handig als je ze moet laten zien hoe ze iets moeten doen of een probleem moeten oplossen. Hier leest u hoe u platformonafhankelijke hulp op afstand kunt bieden met alleen Google Chrome en een extensie.

Week in Geek: China vindt drie 'High-Risk'-fouten in Google Chrome

Deze week hebben we geleerd hoe u eenvoudig de gebruikersinterface van Windows 8 kunt inschakelen, God-modus kunt instellen op Windows 8, Taakbeheer kunt aanpassen in Windows 7, Windows 8 kunt verwijderen of verwijderen uit uw dual-boot-installatie, gegevens kunt branden op meerdere dvd's of Cd-schijven, bulk Office Doc-eigenschappen bewerken, een router configureren voor poort

Beste Windows 7 Explorer-tips en -trucs

Windows Verkenner in Windows 7 is aanzienlijk veranderd en verbeterd sinds de dagen van Vista en XP. Dit artikel bevat enkele van de meer nuttige tips en trucs om het meeste uit Explorer te halen.

Desktop Fun: Railway Tracks Wallpaper Collection Series 1

Spoorwegen helpen onze steden en ons overal ter wereld met elkaar te verbinden. Ze hebben ook hun eigen unieke schoonheid wanneer ze worden gevonden tijdens rustige momenten in landelijke gebieden. Volg het pad naar een nieuwe (of favoriete) bestemming op je bureaublad met de eerste in onze serie Spoorwegbehangcollecties.

Timr is een eenvoudige webgebaseerde afteltimer

Als u op zoek bent naar een eenvoudige afteltimer zonder franjes, dan is Timr een webgebaseerde oplossing die net zo gebruiksvriendelijk is als het instellen van een fysieke kookwekker.

Desktopplezier: Legend of Zelda-aanpassingsset

De zoektocht naar de Triforce gaat verder terwijl Link en Zelda vechten tegen Ganondorf en werken om het land van Hyrule te redden van zijn kwaadaardige veroveringsplannen. Nu kun je de magie en het avontuur van Hyrule naar je desktop brengen met onze Legend of Zelda Customization-set.

Hoe u Windows 8 kunt verwijderen of verwijderen uit uw Dual-Boot Setup

Tot nu toe hebben we je laten zien hoe je een klassieke dual-boot voor Windows 8 instelt, en we hebben je zelfs laten zien hoe je dit kunt doen zonder een nieuwe partitie te maken. Als u nog steeds niet bent verkocht op de nieuwe versie van Windows, kunt u deze als volgt volledig verwijderen.

Vraag het aan HTG: Office Doc-eigenschappen in bulk bewerken, poort doorsturen en Android op afstand bedienen

Een keer per week verzamelen we enkele lezersvragen die we hebben beantwoord om met iedereen te delen. Deze week bekijken we hoe u het auteurschap in Microsoft Office-documenten in bulk kunt bewerken, port forwarding op uw router kunt instellen en uw Android-telefoon op afstand kunt bedienen.

Nep PS3 volgt dieven via GPS

Wil je zeker weten dat je iemand betrapt die brutaal genoeg is om je geliefde mediacentrum te plunderen? Voeg dit PS3-trojaanse paard toe aan de mix om je uitrusting te volgen.