Wat je zei: je favoriete RSS-lezers

wat-je-zei-je-favoriete-rss-lezers foto 1

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete RSS-reader te delen; nu zijn we terug om uw RSS-favorieten, tips en trucs te delen.

Met een overweldigende meerderheid gaven lezers de voorkeur aan Google Reader. Terwijl veel lezers gewoon de web/mobiele interface gebruikten zonder extra apps of aanpassingen, gebruikten velen de reader in combinatie met iets anders.Alex LaFroscia schrijft:

Google Reader, gesynchroniseerd met Reeder voor iOS en OSX. Beide apps zijn perfect voor mij, en ik gebruik de webinterface nooit meer, hoewel ik die vroeger exclusief gebruikte.

Nolan synchroniseert RSSOwl (een populaire lezerskeuze) en Liferea met Google Reader:

RSSOwl op Windows. Synchroniseert met Google Reader en sluit / minimaliseert naar lade.
Liferea op Ubuntu. Synchroniseert ook met Google Reader en integreert mooi in de Unity-interface.

wat-je-zei-je-favoriete-rss-lezers foto 2

Een paar andere populaire Google Reader-vriendelijke apps waren Feedly en FeedDemon. Stemls schrijft:

FeedDemon, gemakkelijk te navigeren, opent het volledige artikel in uw browser naar keuze, previews zodat u kunt kiezen om te lezen of over te slaan, het doet alles wat u wilt.

Ondanks de enorme populariteit van Google Reader, werden veel lezers afgeschrikt door de recente herziening van de Google Reader-interface. Lee schrijft:

Ik gebruik Google Reader. Ik vind het leuk omdat het meestal webgebaseerd is. Maar ik weet nog niet zeker of ik het nieuwe ontwerp mooi vind. Ik hield van de eenvoud van de oudere. Deze nieuwe ziet er gewoon een beetje meer opgeblazen uit. Als ik de grootte van de lijstitems (zoals Gmail) zou kunnen verkleinen, zou ik het waarschijnlijk leuker vinden.

HelpingHand biedt zijn, nou ja, hulp aan voor lezers die boos zijn over de nieuwe Google Reader-interface:

Voor alle krachtige gebruikers die boos zijn op de nieuwe gebruikersinterface (zoals ik), is hier iets om het te repareren en GR weer bruikbaar te maken. (vond het gisteravond)

GoogleReaderBack-script - dit behoudt de nieuwe esthetiek, maar verwijdert alle onnodige verspilde ruimte.

GoogleReaderBack is een Greasemonkey-script, dus je moet ofwel Greasemonkey geïnstalleerd hebben of een browser met native Greasemonkey-ondersteuning (zoals Google Chrome 4+).

Voor meer combinaties van lezer en apparaat, klik hier op de volledige commentaarthread.

Meer verhalen

Evenement-ID's opzoeken in de Event Viewer met een gratis tool

Met de Event Viewer kunt u systeem- en toepassingsproblemen in Windows diagnosticeren. Het is verbeterd in Windows 7; het geeft echter nog steeds niet veel informatie over de gebeurtenissen in de interface.

Spook trick-or-treaters met de Haunted Mansion zingende geesten

Het is niet nodig om het hoogwaardige theater aan Disney over te laten als er doe-het-zelfgidsen zoals deze rondzweven. Breng de Singing Ghosts van het Haunted Mansion naar je veranda.

BestSFBooks Catalogi Bekroonde sciencefictionboeken

Als je een SciFi-fan bent en op zoek bent naar nieuwe boeken om te verslinden, catalogiseert BestSFBooks de winnaars van een dozijn verschillende Science-Fiction-literatuurprijzen - bekijk het beste van het heden tot de jaren vijftig.

Waarom computerstemmen meestal vrouwelijk zijn

Of je nu praat met een geautomatiseerde technische ondersteuningslijn, Star Trek kijkt of speelt met de nieuwe Siri-stemassistent van Apple, de stem van de computer is vrouwelijk. De wetenschap kan uitleggen waarom.

De 20 beste Windows 7 Startmenu en Taakbalk Tips en Trucs

Als u van Windows XP naar Windows 7 bent overgestapt, kan het even duren voordat u gewend bent aan het nieuwe Start-menu en de nieuwe taakbalk. Hier is een lijst met handige tips om u te helpen het meeste uit elk te halen.

Week in Geek: Ubuntu 12.04 krijgt 5 jaar verlengde ondersteuning

Deze week hebben we geleerd hoe je het Windows 8 Explorer-lint in Windows 7 kunt krijgen, ghosts kunt maken in Photoshop of GIMP, op afstand de dvd-drive van een pc via je netwerk kunt gebruiken, Hyper-V-virtualisatie kunt installeren of inschakelen in Windows 8, genoten van de nieuwste set van Geek Aanbiedingen en meer.

Desktop Fun: Halloween 2011 Wallpaper Collection [Bonuseditie]

Het is weer die enge tijd van het jaar en we hebben precies wat je nodig hebt om je favoriete computer klaar te maken voor de vakantie. Voeg het perfecte beetje spookplezier toe aan je bureaublad met onze Halloween 2011 Wallpaper-collectie.

Vang dit weekend de Orioniden-meteorenregen

De jaarlijkse meteorenzwerm Orioniden nadert zijn hoogtepunt; vang dit weekend een geweldige meteorenshow door op het juiste moment naar de nachtelijke hemel te kijken.

Wat u zei: printertips, trucs en kostenbesparende bewegingen

Eerder deze week hebben we u gevraagd uw tips en trucs te delen om uw afdrukkosten te minimaliseren en meer uit uw thuisprinter te halen. Je hebt gereageerd en we zijn terug met een overzicht van je opmerkingen.

Lytro Focus-Free Camera Functies Post-Photo Focus Shifting

Eerder dit jaar gonsde het internet van het nieuws over de Lytro Camera, een camera waarmee je de foto kunt scherpstellen nadat je hem hebt gemaakt. Mensen waren sceptisch, maar de camera is in het wild gezien.