Wat je zei: de beste bronnen voor geweldige achtergronden

wat-je-zei-de-beste-bronnen-voor-geweldige-achtergronden foto 1

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete websites te delen voor het vinden van geweldige wallpapers en vandaag zijn we terug om de resultaten met je te delen. Het desktopparadijs waar je op hebt gewacht is slechts een klik verwijderd...

We beginnen met de websites waarop u afgelopen woensdag het meest heeft gestemd. Elk van deze kreeg veel liefde in de commentaren en wordt sterk aanbevolen door je medelezers. • DesktopNexus
 • InterfaceLIFT
 • deviantART
 • Webshots – Professionele foto's
 • Digitale godslastering (link #1) & digitale godslastering (link #2)

Een populaire manier om wallpapers onder lezers te vinden, was het gebruik van Google Image Search. brodiemac schrijft:

Google geavanceerd zoeken naar afbeeldingen met behulp van specifieke trefwoorden en afmetingen voor mijn drievoudige monitorconfiguratie op het werk.

Deadline gebruikt Google ook om wallpapers te vinden en schrijft:

Ik gebruik meestal Google-afbeeldingen, stel het in om naar mijn schermresolutie te zoeken en zoek weg.

Google gebruiken om naar afbeeldingen te zoeken met de resolutie van uw scherm als parameter is zeker een snelle en gemakkelijke manier om uw bureaublad een frisse uitstraling te geven.

Heel wat lezers creëren liever hun eigen desktopparadijs met foto's die ze hebben gemaakt. Alex Thorp schrijft:

Ik geef de voorkeur aan afbeeldingen van wolken als bureaubladachtergrond. Omdat ik na een tijdje zoeken geen goede foto's kon vinden, ben ik op een vliegtuig gesprongen en een aantal foto's gemaakt. http://kalhounmedia.com/Clouds2.jpg<– That is my current background, and when I get tired of it, I have a few more good ones to use before I need to get more. I have also used pictures of waterfalls and lighthouses that I’ve taken myself as backgrounds. Someday, I would like to take/create an HDR picture with the moon to use as a background.

Vincent schrijft ook:

Ik blijf bij foto's die ik zelf heb gemaakt, meestal van landschappen of foto's met vrienden erop (meestal memorabele momenten). Zelfs met een standaard point-a-shootcamera krijg ik een aantal echt goede achtergronden zonder dat er bewerkingen nodig zijn. Ik draai ze ongeveer elke 15 minuten of zo (standaard Win7-manager). Zelfs daarmee kun je dagen gaan zonder een specifieke foto te zien.

Enkele andere unieke vermeldingen die door medelezers worden gedeeld, zijn:

 • Astronomie Foto van de Dag Archief
 • NASA - Afbeelding van de dag - Galerij
 • National Geographic
 • Bing Afbeeldingenarchief
 • Shorpy (historische foto's)
 • Zedge (Mobiele achtergrond)

Dus daar heb je het ... alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met je eigen persoonlijke wallpaper-zoektocht naar de beste desktop ooit.

Heb je eerder deze week je kans gemist om je favoriete wallpaper-websites of -methoden te delen? Deel ze dan zeker met je medelezers in de reacties hieronder! En als je klaar bent met het delen van je favorieten, neem dan even de tijd om verder te bladeren en onze woensdag Ask the Readers-post door te nemen voor meer lezersaanbevelingen.

Meer verhalen

Geek Trivia: wat gebruikten parkwachters om erosie in het Yellowstone National Park te bestrijden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Woordopmaak: alineaopmaak en lijsten maken

De Geek School-les van vandaag in deze Word Formatting-serie zal je helpen eindelijk te begrijpen hoe je je alinea's kunt opmaken en ze eruit kunt laten zien zoals jij dat wilt, en met vertrouwen lijsten met opsommingstekens of genummerde lijsten kunt maken.

Geek Trivia: In welke Sci-Fi-franchise trouwde een acteur met de echte dochter van zijn voorganger op het scherm?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe moet ik oude harde schijven en elektronische componenten opslaan?

Of je nu een beetje een onderdelenhoarder bent of gewoon oude onderdelen probeert te hergebruiken en ze uit de vuilstortplaats te houden, het is gemakkelijk om een ​​stapel elektronische componenten te verzamelen. Het is echter niet goed om ze op te slaan als ze beschadigd zijn wanneer je ze gaat gebruiken; lees verder terwijl we praten over veilige opslag en hoe u uw oude HDD kunt bewaren en

Woordopmaak: de interface, lettertypen en sjablonen

Microsoft Word is de wereldwijde standaard voor tekstverwerking. Tegelijkertijd is het een van de meest gekmakende toepassingen om onder de knie te krijgen. Daarom gaat deze Geek School-serie helemaal over het leren opmaken van documenten in Word.

Geek Trivia: Welke filmfranchise heeft zowel een film met de hoogste als laagste rang op Rotten Tomatoes?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: de naam van welk sci-fi-personage is het antwoord op onzinnige vragen in Frankrijk geworden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Welke Amerikaanse staat heeft de meeste vuurtorens?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Lokale login terug krijgen in Windows 8

Beste How-To-nerd,

Excel-formules: zoekopdrachten, grafieken, statistieken en draaitabellen

Nadat we de basisfuncties, celverwijzingen en datum- en tijdfuncties hebben bekeken, duiken we nu in enkele van de meer geavanceerde functies van Microsoft Excel. We presenteren methoden om klassieke problemen op het gebied van financiën, verkooprapporten, verzendkosten en statistieken op te lossen.