Wat je zei: je moet presentatietools hebben

wat-je-zei-je-moet-hebben-presentatietools foto 1Eerder deze week vroegen we je om je must-have presentatietools en -trucs te delen; lees verder om te zien hoe uw medelezers hun presentaties opfleuren en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Afbeelding door VectorOpenStock.

Verschillende lezers hebben de favorieten van PowerPoint-alternatieven om uit het PP-doldrum te breken. Kaitlin schrijft:Prezi.com
Een geweldig hulpmiddel! Hiermee kunt u echt dynamische zoompresentaties maken, op één groot canvas, zonder dia's! Wow-effect gegarandeerd.

Als je de opmerkingenthread aan het lezen was en niet helemaal zeker wist of je Prezi wilde bekijken, zou Dan's passie voor de presentatietool je misschien over de streep kunnen trekken:

John en Katalin zijn op de goede weg. PowerPoint is zakelijke karaoke. Prezi is het meest dynamische communicatiemiddel dat momenteel bestaat. Een middelmatige Prezi blaast de beste PowerPoint-presentatie weg, plus Prezi heeft 3 enorme voordelen: 1) het is cloudgebaseerd, 2) Prezi en de iPad zijn voor elkaar gemaakt, en 3) het is zoveel gemakkelijker te gebruiken dan PowerPoint dat er letterlijk geen eerlijke vergelijking. Het komt zelden voor dat er een applicatie komt die zo superieur is aan al het andere in zijn klasse dat het letterlijk al zijn huidige concurrenten onmiddellijk overbodig maakt, maar dat is precies wat er gebeurde toen Prezi in 2009 werd gelanceerd, en de updates die sindsdien zijn uitgebracht, hebben gecombineerd om een ​​bijna perfect stukje software. Geloof me niet op mijn woord. Bekijk het zelf en zie hoe in 5 minuten of minder bijna iedereen die in staat is tot niet-lineair denken, presentaties kan maken die veel beter zijn dan de meesten ooit hebben gezien.

Wat de hardware betreft, is Mike absoluut een man die de verschrikkingen van de presentatieoorlogen heeft gezien en erover heeft geleefd:

Als iemand die is overgestapt op Keynote voor presentatiesoftware, zijn dat een paar stukjes hardware die nodig zijn in de tas met trucs.
1. VGA-, HDMI- en DVI-adapters voor de huidige macbook die ik gebruik.
2. iPhone of iPod en apples remote.app voor het bedienen van keynote
3. iPad en de keynote app en remote app Sommige presentaties zijn leuk om rond te lopen met een scherm waarop je volgende dia groot genoeg is om te lezen.
4. Airport Express Ik ben vaak te veel genaaid door waardeloze draadloze of draadloze verbindingen die de protocollen blokkeert die worden gebruikt door de bovengenoemde apps. Hoewel ja, ik kan ad-hoc doen met de laptop, het is zoveel gemakkelijker om deze baby gewoon aan te sluiten en iedereen maakt verbinding met Mikes Presentation Network.
5. 25 voet vga-kabel met geïntegreerde audio http://tinyurl.com/6r5uh3. Industriële sterkteverzekering voor gekke projectorproblemen. Het laatste wat je wilt is dat alles faalt en je zit vast binnen een meter van een projector in het midden van de kamer of schreeuwt naast iemand om op de spatiebalk van je computer te drukken voor de volgende dia.

Tot slot, als u op zoek bent naar een presentatiemedium waarbij u volledige controle heeft over de inhoud en het formaat van de dia's, wilt u misschien niet de opmerking van TheFu overnemen:

Tijdens presentatie:
1. Elke computer. Kan van mij zijn of van iemand anders, op voorwaarde dat het een browser heeft met HTML, kioskmodus en javascript-ondersteuning.
2. Projector of ander groot scherm
3. USB combo clicker + laserpointer (goedkope naam uit China voor $ 9) Helaas werken Android-tablets met USB niet met deze clicker. ;(
4. Glas van een soort vloeistof, afhankelijk van de menigte. Water, maar soms is een alternatieve drank vereist.

Bij het bouwen van een presentatiedeck heb ik nog een paar dingen nodig:
* Presentatietool genaamd S5″ - Het is een op HTML-standaarden gebaseerde tool. 100% F/VERLIES.
* Een aangepast perl-script om textielmarkeringen om te zetten in HTML-dia's.
* Elke editor, vi heeft de voorkeur.

Waarom S5? Ik was het zat om 2 presentaties te moeten maken - een voor de vergadering en een om later in een webhost te plaatsen. PDF is een verspilling in vergelijking met HTML. S5 ondersteunt dia's, bladen van 1 pagina, verborgen informatie en bijlagen met links. Javascript is niet vereist om de informatie weer te geven, alleen voor de diavoorstelling. CSS verwerkt stijlen en lettertypen netjes.

Ik hou van textiel. Het is de juiste mix van functie en gebruiksgemak.

Ik ben altijd bezig met een nieuwe presentatie. Heb powerpoint jaren geleden opgegeven. Te beperkend.

U kunt hier meer lezen over S5. Als je op zoek bent naar een goedkope klikpen zonder naam, kun je er hier een kopen voor $ 12 - we gebruiken dit goedkope model al een tijdje en hebben zeker onze twaalf dollar gekregen.

Bekijk hier de volledige commentaarthread voor meer tips en trucs.

Meer verhalen

Week in Geek: Windows 8-gebruikers lopen gevaar door ontbrekende IE 10 Flash-update

De editie van WIG van deze week staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals Windows 8 Pro-downgrades naar Windows 7 en Vista is mogelijk, de Ubuntu Live-cd is nu dood, Guild Wars 2 heeft te maken met een voortdurende wachtwoordaanval en meer.

Geek Trivia: waarom is het kleurenschema van Facebook blauw-op-blauw?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De beste tips en trucs om het meeste uit Internet Explorer te halen 10

Nu Windows 8 beschikbaar is, ben je misschien begonnen met spelen met Internet Explorer 10. Het komt in twee verschillende versies: de minimalistische Modern UI/Metro-versie die toegankelijk is via het startscherm en de traditionele, volledig uitgeruste desktopversie die toegankelijk is via de taakbalk .

Desktop Fun: Gevederde Vrienden Wallpaper Collection Series 2

Vorig jaar hadden we een prachtige zwerm gevederde vrienden wallpapers voor je desktop en vandaag zijn we terug met meer. Verander je bureaublad in een kleurrijke broedplaats met de tweede in onze serie Feathered Friends Wallpaper-collecties.

Hoe het SmartScreen-filter werkt in Windows 8 en 10

Windows 8 bevat een SmartScreen-filter dat voorkomt dat onbekende en kwaadaardige programma's worden uitgevoerd. SmartScreen maakt deel uit van Internet Explorer 8 en 9 - met Windows 8 is het nu geïntegreerd in het besturingssysteem.

1e nummer van GIMP Magazine nu beschikbaar [gratis download]

Ben je klaar voor een geweldig (en gratis) tijdschrift dat helemaal over GIMP gaat? Dan is GIMP Magazine de publicatie waar je naar op zoek was! Dit gratis kwartaalmagazine richt zich op fotografie, digitale kunst, tips en trucs...

Geek Trivia: De Jedi-archieven zijn gemodelleerd naar welke op aarde gebaseerde bibliotheek?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat je zei: hoe je omgaat met Bacn

Eerder deze week vroegen we je hoe je omgaat met Bacn - e-mail die je wilt, maar niet nu - en je antwoordde. Lees verder om de drie belangrijkste manieren te zien waarop HTG-lezers met Bacn omgaan.

Verander de asbak van uw auto in een smartphonedock

Jaloers op moderne auto's met ingebouwde iPhone-opladers en dergelijke? Wees niet meer jaloers; deze eenvoudige doe-het-zelf-tutorial begeleidt je bij het omzetten van de asbak in je oudere rit in een smartphone-dock.

Vrijdagpret: Dynamite Train

De game van deze week bevat een 'explosieve' combinatie van treinen, bruggen en dynamiet! Jouw missie is om te voorkomen dat deze treinen de verschillende bruggen oversteken met vindingrijkheid en een beperkte voorraad explosieven. Kun jij alle brugontwerpen en bouwmaterialen die je tegenkomt vernietigen of zal je?