Waarom openen nieuwe tabbladen van Internet Explorer zo langzaam? (en hoe los ik het op?)

waarom-do-internet-explorer-nieuwe-tabbladen-zo-langzaam-open-en-hoe-ik-het-repareer foto 1

Is het je ooit opgevallen hoe het openen van Internet Explorer op sommige pc's een eeuwigheid kan duren? Dat komt over het algemeen omdat uw add-ons het vertragen tot een crawl - en erger nog, ze hebben ook invloed op het maken van nieuwe tabbladen.

Op de officiële Internet Explorer-blog hebben ze een grafiek samengesteld met de meest populaire add-ons gesorteerd op de hoeveelheid traagheid die ze toevoegen aan de laadtijden van IE, maar je kunt het zelf controleren en de add-ons uitschakelen als je willen. We hebben ook een kopie van de onderstaande grafiek.Schakel add-ons uit in IE

We hebben al besproken hoe u add-ons in Internet Explorer kunt beheren en oplossen, en u moet zeker dat artikel lezen voor een meer diepgaande kijk op het onderwerp, maar hier is de snelle en vuile methode ...

Ga naar Tools -> Add-ons beheren in het menu:

waarom-do-internet-explorer-nieuwe-tabbladen-zo-langzaam-open-en-hoe-ik-het-repareer foto 2

Als je daar eenmaal bent, zie je aan de rechterkant een kolom met de naam Laadtijd, die laat zien hoeveel seconden een add-on aan het laadproces toevoegt.

waarom-do-internet-explorer-nieuwe-tabbladen-zo-langzaam-open-en-hoe-ik-het-repareer foto 3

U kunt de add-ons selecteren en op de knop Uitschakelen klikken om ze te verwijderen. U wilt er waarschijnlijk zeker van zijn dat u in plaats daarvan de vervolgkeuzelijst voor Momenteel geladen add-ons hebt gewijzigd in Alle add-ons.

50 langzaamste populaire add-ons voor IE8

Als u naar deze grafiek kijkt, heeft uw browser een extra seconde nodig om te laden als u de AVG Safe Search-add-on gebruikt. Als je meerdere van deze add-ons hebt geladen, kan het nog erger zijn.

Als uw browser echt te lang is, moet u onze handleiding raadplegen om Internet Explorer volledig terug te zetten naar de standaardinstellingen, waarmee u vrijwel elk probleem kunt oplossen.

Meer verhalen

Batchscript om Sysinternals-hulpprogramma's automatisch bij te werken

Hoewel de Microsoft Sysinternals-tools ongelooflijk krachtig en nuttig zijn, is de enige functie die ze missen de mogelijkheid om te controleren op nieuwe versies. Momenteel moet u regelmatig de Sysinternals-site controleren en versies tussen uw systeem en de meest recente officiële release vergelijken om

Herinneringen voor gebeurtenissen ontvangen terwijl u video's bekijkt in Windows 7 Media Center

Als u Windows 7 Media Center gebruikt, kunt u de tijd uit het oog verliezen bij het kijken naar uw favoriete films of tv-programma's. Vandaag kijken we naar de Remin Me plug-in die een herinneringsbericht zal weergeven.

PHP installeren op IIS 6 voor Windows Server 2003

Een van de meest populaire ontwikkelplatforms op het web is PHP, dat veel populaire applicaties en sites mogelijk maakt, zoals Facebook, WordPress en Joomla. Hoewel de meeste van deze systemen zijn ‘ontworpen’ om te worden gebruikt op een Linux-systeem met de Apache Web Server, kunt u PHP-applicaties implementeren via IIS 6 op

Laat uw Windows 7-pc eruitzien als Mac OS X Leopard

Wilt u uw Windows 7-thema meer op Mac OS X laten lijken? Hier is een thema dat precies dat kan, zolang je al een gehackt uxtheme hebt.

Hoe installeer ik Windows Home Server Beta Vail op VMware Workstation

Als je een Windows Home Server-liefhebber bent, wil je waarschijnlijk de nieuwe versiecode met de naam Vail testen. Je hebt misschien geen extra box om het op te testen, dus hier bekijken we hoe je het op VMware Workstation kunt installeren.

Snelle en eenvoudige videobewerking met de YouTube Editor

Op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om basisbewerkingen uit te voeren en muziek toe te voegen aan je YouTube-clips? Vandaag zullen we bekijken hoe u de video-editor van YouTube kunt gebruiken.

Snelle tip: games uitschakelen in Windows 7

Als je tevreden bent met de functies in Windows 7, maar geen gebruik vindt voor de standaard meegeleverde games, kunnen ze worden uitgeschakeld. In deze snelle tip laten we je zien hoe het moet.

Sla de laatst uitgevoerde opdracht op in een bestand

Heb je ooit een heel lang commando getypt, besefte dat het geweldig werkte en wilde je het vervolgens in een bestand opslaan? Er is een eenvoudige bash-truc die je kunt gebruiken om precies dat te doen.

Maak geweldige screenshots van webpagina's in Chrome

Wilt u geweldige schermafbeeldingen van een webpagina maken, deze van aantekeningen voorzien en deze delen, allemaal vanuit Chrome? Hier leest u hoe u het kunt doen met de Awesome Screenshot-add-on.

Zorg ervoor dat Microsoft Security Essentials bijgewerkte definitiebestanden heeft

Als u een nieuwe gebruiker van Microsoft Security Essentials bent, is het misschien niet duidelijk hoe u definitiebestanden handmatig of automatisch kunt bijwerken. Hier laten we u enkele methoden zien die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat MSE altijd up-to-date is.