Early Internet Explorer 11 Build heeft een functie voor het synchroniseren van tabbladen, vermomd als Firefox

early-internet-explorer-11-build-has-tab-syncing-feature-masquerading-as-firefox foto 1

In het weekend lekte een vroege build van Windows Blue op internet en biedt een interessant kijkje in de nieuwste versie van Internet Explorer. De nieuwe versie wordt geleverd met een functie voor het synchroniseren van tabbladen en doet verrassend genoeg zich voor als Firefox (Gecko). Microsoft heeft ook aanvullende wijzigingen aangebracht in de User Agent String voor de browser.

Afbeelding met dank aan Softpedia.De functie voor het synchroniseren van tabbladen is zeker handig voor diegenen die heen en weer gaan tussen meerdere Windows 8-apparaten en hun workflow liever zo naadloos mogelijk houden. Microsoft werkt er ook aan om verder te gaan dan de problemen met paginaweergave op websites met IE-specifieke hacks.

In de onderstaande afbeelding ziet u de wijzigingen in hoe Internet Explorer wordt weergegeven in de User Agent String (nu vermeld als IE versus MSIE in eerdere versies), samen met de toevoeging 'like Gecko'. Er zijn goede redenen voor de wijzigingen in de User Agent String:

Uit de Neowin-blogpost: Microsoft heeft de MSIE-tekenreeks, die de browser naar de website identificeert als Internet Explorer, vervangen door alleen IE, wat betekent dat hostwebsites hun huidige CSS-hacks niet kunnen gebruiken op IE11. Om er verder voor te zorgen dat IE11-gebruikers geen vreemde versie van de site ontvangen, heeft Microsoft ook het commando Like Gecko toegevoegd, dat de website instrueert om dezelfde versie van de website terug te sturen als naar Firefox.

early-internet-explorer-11-build-has-tab-syncing-feature-masquerading-as-firefox foto 2

Afbeelding met dank aan Neowin.net.

U kunt meer te weten komen over de nieuwste versie van Internet Explorer door de twee onderstaande links te bezoeken...

[via Softpedia en Neowin.net]

Meer verhalen

Geek School: Windows 7 leren - Draadloos netwerken

In de laatste twee artikelen hebben we gekeken hoe u uw pc kunt voorbereiden op netwerktoegang. In deze aflevering gaan we kijken naar de draadloze netwerkconfiguratie.

Wat is het verschil tussen het Locahost en het lokale IP-adres?

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderafdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groep van Q&A-websites.

Geek Trivia: een militaire aanval op een Koreaans vliegtuig waartoe het publiek toegang kreeg?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Google rolt de guillotine uit voor een nieuwe serviceronde en functiesluitingen

Gisteren kondigde Google een nieuwe ronde van 'voorjaarsschoonmaak' aan, waardoor in 2013 meer services en functies worden gesloten. Deze laatste ronde brengt het totale aantal functies of services op 70 sinds de start van het initiatief 'lenteschoonmaak' in 2011.

Systeemvariabelen voor uw MySQL-server weergeven

Als u een MySQL-databaseserver gebruikt, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u de huidige instellingen voor de database kunt zien. In MySQL worden ze variabelen genoemd en het is heel gemakkelijk om de huidige waarden te zien.

Wijzig de standaard opstartmap van de bestandsverkenner in Windows 8

De weergave Bibliotheken is de standaardweergave wanneer u Windows Verkenner opent in Windows 7 of Verkenner in Windows 8. Als u een andere map wilt openen wanneer u Verkenner opent, kunt u deze eenvoudig wijzigen in Windows 8, en we laten u zien hoe .

Volg het nieuws dat u nodig hebt met Yahoo Pipes en IFTTT

Automatisering is geweldig. Alles wat kan worden gedaan om de hoeveelheid inspanning die nodig is om een ​​doel te bereiken te verminderen, moet met open armen worden ontvangen. We hebben gekeken naar verschillende tools die kunnen worden gebruikt om taken te automatiseren die u regelmatig uitvoert, waaronder het gebruik van Wappwolf om cloudopslag en

De ultieme Nexus 7-gids voor probleemoplossing: 6 mogelijke problemen en hoe u ze kunt oplossen

Heeft u problemen gehad met uw Nexus 7? We zijn nogal wat problemen tegengekomen en hebben ze allemaal opgelost - van slechte prestaties en problemen met het reactievermogen van het aanraakscherm tot tablets die niet kunnen worden ingeschakeld en schermen die worden gescheiden.

Geek Trivia: Alfred Nobel heeft de Nobelprijs vastgesteld na wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Dropbox 2.0 voegt nieuw meldingsmenu toe, maakt eenvoudig delen en activiteitenbewaking mogelijk

Gisteren heeft Dropbox een nieuwe versie van hun desktopclient uitgebracht die het monitoren van de activiteit van je account en het delen van bestanden eenvoudiger dan ooit maakt... allemaal vanuit een snelmenu. Als je een fervent Dropbox-gebruiker bent, wil je zeker een exemplaar van de nieuwste versie pakken!