Vrijdagpret: vernietig het web

Er is weer een vrijdag aangebroken en het is tijd om de bedrijfstijd te verknoeien. Vandaag bekijken we een unieke game-add-on voor Firefox genaamd Destroy the Web.

Vernietig het web

Nadat u de add-on hebt geïnstalleerd en Firefox opnieuw hebt gestart, ziet u het pictogram Destroy the Web op de werkbalk. Klik erop om de webpagina waarop u zich bevindt te vernietigen.friday-fun-destroy-the-web foto 1

Het spel start en geeft je een aftelling van 3 seconden...

vrijdag-plezier-vernietig-het-web foto 2

Verplaats het doelwit nu over verschillende elementen van de pagina om ze te vernietigen. U heeft 30 seconden om de inhoud van de site te vernietigen.

vrijdag-plezier-vernietig-het-web foto 3

Als je boos bent op een bepaald bedrijf of degene waarvoor je werkt, kan dit je een leuke stressverlichting geven door de website te vernietigen.

vrijdag-plezier-vernietig-het-web foto 5

Nadat je zoveel mogelijk van de pagina hebt vernietigd, krijg je een score. Je krijgt verschillende hoeveelheden punten voor het vernietigen van bepaalde elementen op de pagina. Vernietig in principe zoveel mogelijk om de meeste punten te krijgen. U kunt uw score indienen en ook enkele scorebordleiders bekijken.

vrijdag-plezier-vernietig-het-web foto 6

Er zijn enkele coole geluidseffecten en arcade-achtige achtergrondmuziek, dus zorg ervoor dat je het volume lager zet tijdens het spelen. Of u kunt naar de Add-on-opties gaan en deze uitschakelen.

friday-fun-destroy-the-web foto 7

Als je een unieke manier wilt om wat stoom af te blazen voordat het weekend begint, is dit een leuke manier om dat te doen.

Installeer Destroy the Web voor Firefox

Meer verhalen

Voeg gratis Google Apps toe aan uw website of blog

Wilt u een e-mailadres van uw eigen domein, maar geeft u de voorkeur aan de interface van Gmail en integratie met Google Docs? Hier leest u hoe u de gratis Google Apps-standaard aan uw site kunt toevoegen en het beste van twee werelden kunt krijgen.

ScrollyFox biedt automatisch bladeren door pagina's in Firefox

Leest u elke dag een grote hoeveelheid inhoud op internet, maar bent u het zat om handmatig door alles te scrollen? Nu kunt u automatisch scrollen in een ontspannen tempo instellen in Firefox met de ScrollyFox-extensie.

Desktop Fun: Nebula Wallpaper Collection Series 1

Nevels kunnen heel kleurrijk zijn, adembenemend om naar te kijken en tot de verbeelding spreken. Voeg een vleugje van die etherische schoonheid toe aan uw bureaublad met de eerste in onze reeks Nebula Wallpapers-collecties.

Voeg bladwijzers en notities toe aan Delicious in IE 8

Voegt u tijdens het browsen voortdurend bladwijzers toe aan uw Delicious-account, maar wilt u het gebruik van de gebruikersinterface tot een minimum beperken? Voeg bladwijzers rechtstreeks toe aan uw account vanuit het contextmenu met behulp van de Share with Delicious-accelerator.

Pas de achtergrond aan in Boxee

Bent u een Boxee-gebruiker die de standaardachtergrond een beetje saai vindt? Vandaag bekijken we hoe we het uiterlijk van Boxee kunnen opfrissen door de achtergrond te veranderen.

Voeg uw eigen domein toe aan uw WordPress.com-blog

Nu je een mooie blog hebt op WordPress.com, waarom zou je dan niet je eigen domein nemen om je site te brandmerken? Hier leest u hoe u eenvoudig een nieuw domein kunt registreren of uw bestaande domein kunt verplaatsen naar uw WordPress-site.

Maak de Firefox Awesome Bar semi-transparant zoals Google Chrome

Wilt u het vervolgkeuzemenu Firefox Awesome Bar semi-transparant maken, zoals in Google Chrome? Hier is een snelle truc die uw Firefox Awesome Bar een beetje geweldiger kan maken.

Vrijdagpret: Doom Triple Pack

Gelukkig was het maar een 4-daagse werkweek, maar dat is genoeg om ziek te worden van de TPS-rapporten. Vandaag gaan we retro en ervaren we drie klassieke first-person pc-schietgames met het Doom Triple Pack.

Schermactiviteit opnemen met CamStudio

Soms werkt een visuele demonstratie veel beter dan een lijst met instructies. Als je een demovideo wilt maken voor familie en/of vrienden, dan wil je misschien eens kijken bij CamStudio.

Afbeeldingen bijsnijden in Word, Excel en PowerPoint 2010

Wanneer u afbeeldingen aan uw Office-documenten toevoegt, moet u deze mogelijk bijsnijden om ongewenste gebieden te verwijderen of een specifiek deel te isoleren. Vandaag bekijken we hoe u afbeeldingen kunt bijsnijden in Office 2010.