Vrijdagpret: vernietig alles met Indestructo Tank

Voor de meesten van ons is er tegen de tijd dat vrijdag rondrent, genoeg stress en agressie om eruit te komen. Vandaag zullen we kijken naar Indestructo Tank, een arcade-achtige flashgame waarmee je alles op het slagveld kunt vernietigen.

Het uitgangspunt is simpel, je rijdt en een onverwoestbare tank die punten krijgt door gebombardeerd te worden en vervolgens helikopters uit de lucht te slaan. Voordat je gaat spelen, laten ze je een korte tutorial over hoe je moet spelen, maar het is heel eenvoudig.

vrijdag-plezier-vernietig-alles-met-indestructo-tank foto 1Je krijgt meer punten door combo's te maken.

vrijdag-plezier-vernietig-alles-met-indestructo-tank foto 2

Door meer punten te scoren kun je verschillende nieuwe wapens aanschaffen.

vrijdag-plezier-vernietig-alles-met-indestructo-tank foto 3

Het belangrijkste dat u wilt controleren, is de hoeveelheid brandstof die u gebruikt en het traject van de tank om betere combo-opnamen te maken.

vrijdag-plezier-vernietig-alles-met-indestructo-tank foto 4

Deze game is erg leuk als je eenmaal in levels omhoog gaat. Het is een geweldige kans om wat frustratie te uiten zonder echt te schreeuwen tegen de puntharige bazen.

Speel Indestructo Tank bij The How-To Geek Arcade

Meer verhalen

Friday Fun: Track Mania Nations Forever

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald ... TGIF en tijd voor wat plezier! Vandaag hebben we een leuk spel dat helemaal gratis is en van hoge kwaliteit. Track Mania Nations Forever is een racespel in arcade-stijl voor Windows dat je online kunt spelen.

Vrijdagplezier: raceplezier met SuperTuxKart Racer

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald, dus het is tijd om achterover te leunen met een coole gratis racegame! Tux Racer is een gratis spel gebaseerd op het Mario Kart-concept, maar bevat in plaats daarvan de Linux-mascotte Tux.

Laat uw systeem automatisch oude downloads opschonen

Wordt uw downloadmap voortdurend vol met oude bestanden waarvan u zich niet eens herinnert dat u ze hebt gedownload? Natuurlijk kunt u altijd de inhoud van de map verwijderen en opnieuw beginnen, maar een betere manier is om uw computer te leren hoe deze voor u moet worden schoongemaakt.

Geek Fun: gebruik Double Vision om heimelijk televisie te kijken op het werk

Weer een glorieuze maandag, tijd om weer aan dat TPS-rapport te werken waarvan de baas vorige week tegen je schreeuwde dat je klaar moest zijn. Je wilt de baas laten zien dat je hard aan het werk bent om het rapport af te maken, maar het is al een week geleden - dus ze kunnen nog een dag wachten terwijl je de Family Guy van vorige week inhaalt.

Gebruik Sleep.FM om wakker te worden met internet

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een grote fan van Sleep.FM.

Maak een hyperlink in een Word 2007-stroomschema en verberg vervelende schermtips

Eerder vorig jaar hebben we gekeken naar Een stroomdiagram maken in Word 2007. Sindsdien heb ik een paar vragen ontvangen over het maken van koppelingen in stroomdiagrammen van Word 2007, dus laten we teruggaan en een kijkje nemen!

Maak een willekeurige map vast aan het Vista Start-menu op de gemakkelijke manier

Heb je je ooit afgevraagd waarom je applicaties wel aan het startmenu kunt vastzetten, maar geen mappen? Er zijn een aantal artikelen die je vertellen hoe je ze kunt vastzetten met behulp van ingewikkelde registerhacks, maar er is eigenlijk een heel eenvoudige manier om het te doen.

Organiseer uw rommelige bureaublad met Stardock's Fences

Heb je een rommelig bureaublad vol iconen en snelkoppelingen en ben je op zoek naar een manier om ze te ordenen? Vandaag zullen we kijken naar een oplossing van Stardock genaamd Fences, die uw pictogrammen in groepen indeelt voor een efficiëntere desktop.

Vind gratis of goedkope indiemuziek in Amie Street

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een enorme muziekfan.

Svchost Viewer laat precies zien wat elke svchost.exe-instantie doet

Een van de meest populaire artikelen op deze site van het afgelopen jaar was onze must-read-functie waarin svchost.exe wordt uitgelegd en waarom het wordt uitgevoerd, en nu is er een nog eenvoudigere manier om te zien wat er achter al die svchost-processen gebeurt in Taakbeheer .