Vrijdagpret: verlicht de frustratie van de werkweek door gekke maandag te spelen

Vrijdag is weer hier en je bent gefrustreerd over de puntige bazen en de hele werkweek in het algemeen. Laat die frustratie de vrije loop met Mad Monday, een snelle online flashgame waarmee je voertuigen kunt neerschieten en van de weg kunt rijden.

Het begint met een rustgevend beeld van een gekke maniak die klaar staat om schade aan te richten en hard rock op de achtergrond

vrijdag-plezier-verlicht-werkweek-frustratie-spelen-gek-maandag foto 1De besturing is eenvoudig met de pijltjestoetsen om je auto te besturen en de A-knop om te schieten.

friday-fun-relieve-workweek-frustration-playing-mad-monday foto 2

De scène is van een nieuwe helikopter die je acties volgt tijdens een achtervolging op hoge snelheid. Het doel is om zoveel mogelijk schade aan te richten aan andere voertuigen en onschuldige voetgangers op de trottoirs.

vrijdag-pret-relieve-werkweek-frustratie-spelen-gek-maandag foto 3

Terwijl je doorgaat met je razernij, kijk uit voor politie en andere voertuigen die terug zullen schieten.

friday-fun-relieve-workweek-frustration-playing-mad-monday foto 4

Naarmate je verder komt, zul je ook militaire jets, constructies om te vermijden, nieuwe wapens, helikopters en nog veel meer aan de hand hebben.

vrijdag-plezier-verlicht-werkweek-frustratie-spelen-gek-maandag foto 5

Wanneer het spel is afgelopen, kun je oppikken vanaf het laatste checkpoint of je hoge score indienen en stoppen.

vrijdag-plezier-verlicht-werkweek-frustratie-spelen-gek-maandag foto 6

Mad Monday is erg leuk met een aantal overdreven scenario's en luide muziek en geluidseffecten die je niet kunt weigeren in de game-opties. Misschien wilt u ervoor zorgen dat het volume erg laag of gedempt is wanneer de baas rondwandelt.

friday-fun-relieve-workweek-frustration-playing-mad-monday foto 7

Speel Mad Monday in de How-To Geek Arcade

Meer verhalen

GFI Backup Home Edition is een gratis hulpprogramma voor gegevensback-up voor Windows

In de huidige moeilijke economische tijden is het laatste wat u wilt, belangrijke gegevens kwijtraken, omdat u zich geen kwaliteitsback-uphulpprogramma kunt veroorloven. Vandaag kijken we naar GFI Backup Home Edition, een volledig gratis professionele back-upoplossing.

Markeer tekst online met Wired-Marker

Als je op kantoor werkt, zoek je in de loop van de dag waarschijnlijk heel wat dingen op en maak je er een bladwijzer van. Ze zijn misschien niet werkgerelateerd, maar hoe dan ook, je wilt ze niet kwijtraken. Als je studeert, is dit dubbel waar. Voor degenen die een bladwijzer maken voor elk klein ding dat hen interesseert - dit is een categorie

Bekijk Joost-programma's op uw bureaublad met Joost Media Player

Als je de Joost-desktoptoepassing leuk vond die ze hadden voordat ze het project afsloegen, dankzij Paul Yanez hebben we nu Joost Media Player voor de desktop die is gebouwd op Adobe Air.

Laat Windows Live Messenger minimaliseren naar het systeemvak in Windows 7

Als je Windows Live Messenger in Windows 7 hebt gebruikt, heb je waarschijnlijk gemerkt dat in plaats van te minimaliseren naar het systeemvak, de taakbalkknop altijd blijft zitten. Gelukkig kun je Messenger met een simpele aanpassing dwingen om te werken zoals je verwacht.

Online bladwijzersynchronisatie en browsen met CometBird

Gesynchroniseerde bladwijzers en op Firefox gebaseerde goedheid nodig, waar u ook bent? Nu kunt u met CometBird het beste van beide in één enkele browser ingebouwd hebben.

Bespaar geld en energie met Monitor ES

Geld besparen op de kosten van elektriciteit en het verkleinen van onze zogenaamde CO2-voetafdruk is tegenwoordig erg belangrijk. Vandaag bekijken we een gratis hulpprogramma dat uw monitor(s) uitschakelt telkens wanneer u uw computer vergrendelt. Naast het uitschakelen van energieverslindende monitoren, pauzeert het ook een aantal

Week in Geek: The Disable Firefox 3.5 Tab Tearing Edition

De aankomende Firefox 3.5-release voegt een nieuwe Tab Tearing-functie toe waarmee je tabbladen van de balk naar een nieuw venster kunt slepen. Heel cool, maar waarom hebben ze je geen manier gegeven om de functie uit te schakelen als je dat niet wilt?

Vrijdagpret: Redstar Fall

Deze vrijdag kijken we naar een leuk en ontspannend physics-flashspel genaamd Redstar Fall. Het wordt een uitdaging naarmate je hoger in de levels komt en zorgt voor leuke afleiding totdat het fluitsignaal klinkt.

Ontvang de nieuwste Chrome-releases met Early Access-releasekanalen

Wilt u altijd de nieuwste en beste versie van Google Chrome op uw computer hebben? Dat kan nu door je te abonneren op de Early Access Release Channels.

Een watermerk toevoegen aan Word 2007-documenten

Soms wilt u misschien een watermerk of achtergrondafbeelding aan uw Word-documenten toevoegen om een ​​bedrijfslogo toe te voegen of de documentstatus te identificeren. Vandaag zullen we kijken naar het proces om ze gemakkelijk toe te voegen aan uw Word 2007-documenten.