Vrijdagpret: test je 'eyeballing'-vaardigheden

Heb je ooit een foto opgehangen en er gewoon naar gekeken in plaats van een niveau te gebruiken? De kans is groot dat je een stap terug hebt gedaan en je realiseerde dat het ver weg was, en het vervolgens moest repareren. Dat is het basisidee van deze verrassend leuke flashgame, die je oogvaardigheden op de proef stelt.

Als deze game niet jouw stijl is, kun je GemCraft, onze Last Friday Fun, bekijken of door Mysticgeeks archief met leuke dingen bladeren.

Het Eyeballing-spel spelenHet basisidee is om je muis te gebruiken om het middelpunt in een reeks geometrische vormen te vinden. In deze moet u bijvoorbeeld de muis verplaatsen naar het punt waar alle lijnen elkaar normaal gesproken zouden ontmoeten als ze hetzelfde pad zouden volgen als de pijlen.

vrijdag-plezier-test-je--en-quot;oog-en-quot;-vaardigheden foto 1

In deze moet je de lijnen aanpassen om een ​​parallellogram te maken...

vrijdag-plezier-test-je--en-quot;oog-en-quot;-vaardigheden foto 2

En hier moet je het middelpunt van de cirkel vinden.

vrijdag-plezier-test-je--en-quot;oog-en-quot;-vaardigheden foto 3

Dit is het dichtst dat ik ooit ben gekomen om nauwkeurig te zijn ...

vrijdag-plezier-test-je--en-quot;oog-en-quot;-vaardigheden foto 4

Over het algemeen was ik niet al te geweldig in dit spel - hier zijn mijn resultaten per categorie.

vrijdag-plezier-test-je--en-quot;oog-en-quot;-vaardigheden foto 5

Aan het einde vertellen ze je hoe goed je het hebt gedaan tegen de laatste 10.000 mensen die het hebben gespeeld (volledig anoniem)

vrijdag-plezier-test-je--en-quot;oog-en-quot;-vaardigheden foto 6

Dit is een van die spellen waarvan je nooit denkt dat het leuk is totdat je het probeert. Dus hoe goed heb je het gedaan?

Speel de Eyeballing Gaming op woodgears.ca

Meer verhalen

Green Computing: stroomverbruik verminderen en bijhouden met Edison

Elke dag zoeken steeds meer particulieren en bedrijven naar manieren om hun dagelijkse praktijk groener te maken, zowel om kosten te besparen als om geld te besparen op hun energierekening. Vandaag zullen we een ander hulpprogramma bekijken om u te helpen geld te besparen.

Installeer en voer toepassingen uit vanaf uw iPod, flashdrive of mp3-speler

Dat was toch makkelijk? Het is een goed hulpprogramma waarmee u uw onmisbare applicaties kunt meenemen zonder een laptop of een ander soortgelijk apparaat mee te nemen.

Maak een snelkoppeling om eenvoudig het Windows-klembord te bekijken

Heb je je ooit afgevraagd wat er op je klembord staat? Natuurlijk kun je Kladblok openen en proberen het erin te plakken, maar er is een eenvoudig hulpprogramma ingebouwd in Windows XP dat je kunt gebruiken om de inhoud van het klembord te bekijken.

Veilig computeren: Windows Live OneCare

Toen Windows Live OneCare voor het eerst uitkwam en zich nog in de beginfase bevond, dachten velen dat er veel te wensen overliet, maar het heeft een lange weg afgelegd in zijn ontwikkeling en biedt betere en nuttigere functies. Deze alles-in-één beveiligingssuite van Microsoft bevat basisbeveiligingsfuncties en meer.

Benchmark opstarttijden van softwareapplicaties met AppTimer

Tijdens het schrijven van de Secure Computing-serie hebben we veel verzoeken ontvangen om elk beveiligingshulpprogramma naast elkaar te vergelijken, dus laten we eens kijken naar een gratis hulpprogramma waarmee u kunt bepalen hoeveel tijd een toepassing nodig heeft om op te starten.

Analyseer software-EULA's op de gemakkelijke manier

Wanneer u software installeert, is een van de eerste dingen die u moet doen akkoord gaan met de EULA (End-User License Agreement)... u weet wel, die kleine lettertjes van 12.000 woorden die bij vrijwel elk softwareprogramma dat u installeert wordt geleverd. Ik ben net zo schuldig als de andere 98% van de pc-gebruikers die ze niet lezen, en gewoon

Houd uw Office 2007-documenten gemakkelijk beschikbaar op een gemakkelijke manier

Hoe vaak bent u al op zoek naar een Word of Excel-document en wat moet een snel ophalen zijn, duurt enkele minuten? Natuurlijk kun je altijd zoeken, maar voor veelgebruikte documenten is dat niet de beste oplossing.

Veilig computergebruik: identificeer en elimineer spyware met Comodo BOClean

Terwijl we de Secure Computing-serie hebben doorlopen, hebben we ontdekt dat Comodo een aantal geweldige producten heeft. Tot nu toe hebben we hun antivirus bekeken en hebben we lof uitgesproken voor de Comodo Firewall. Vandaag zullen we Comodo BOClean bekijken, een mooie set en vergeten Anti-Malware-hulpprogramma.

Snelle tip: verberg Outlook 2007 indien geminimaliseerd

Op sommige dagen heb je misschien zoveel applicaties draaien dat je ze niet allemaal bij kunt houden. Een van de programma's die ongetwijfeld ruimte in beslag nemen, is Outlook. Vandaag behandelen we een snelle tip waarmee u meer ruimte op uw taakbalk krijgt als u Outlook geminimaliseerd hebt.

Verspil tijd met de meest geekiest Flash-game ooit

Rond middernacht stuitte ik op een nieuwe flashgame die was gepost door dillon, een van onze forumleden... ongeveer 3 uur later realiseerde ik me dat ik nog steeds aan het spelen was, en niets had geschreven voor vandaag... maar maakt niet uit, ik geef dit door productiviteitsmoordenaar waar iedereen van kan genieten!