Vrijdagpret: speel Air Hockey in Google Chrome

Houd je van de uitdaging van snelle games? Bereid u dan voor om uzelf tijdens uw bedrijf op de proef te stellen met de Air Hockey-extensie voor Google Chrome.

Airhockey in actie

Er zijn twee manieren waarop je Air Hockey kunt spelen... ofwel door het vervolgkeuzevenster te gebruiken of door de game in een nieuw tabblad te openen. Voor ons voorbeeld hebben we ervoor gekozen om in een nieuw tabblad te spelen.Voordat je het spel start, kun je de moeilijkheidsgraad kiezen, het geluid in-/uitschakelen en/of desgewenst naar volledig scherm gaan.

Opmerking: screenshot van de versie op volledig scherm die hieronder wordt weergegeven.

Tijdens het spelen moet je echt op de hoogte blijven... de computerspeler zal je vrij snel verslaan als je dat niet doet. Drukke drukte!

Met een beetje oefening wordt het gemakkelijker, maar zelfs het eenvoudige niveau van dit spel zal je bezig houden.

Als het spelscherm van normale grootte maar een beetje klein lijkt, kun je gemakkelijk een grotere versie krijgen met behulp van de koppeling Volledig scherm onder het spelvenster. Of uw browser nu niet gemaximaliseerd is zoals hier getoond of volledig gemaximaliseerd, hij zal het volledige browservenstergebied vullen.

Conclusie

Als je van snelle games houdt, dan voldoet de Air Hockey-extensie zeker aan die criteria en zal je scherp houden. Zorg er wel voor dat het geluid uit staat tijdens het spelen op vrijdagmiddag!

Links

Download de Air Hockey-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Een zwevende afbeeldingswerkbalk toevoegen aan Firefox

Wanneer u in Firefox met webpagina-afbeeldingen werkt, moet u normaal gesproken het contextmenu gebruiken om er iets mee te doen. De Image Toolbar-extensie biedt een extra werkbalk die u kunt gebruiken wanneer u uw muisaanwijzer over webpagina-afbeeldingen beweegt.

Vraag de lezers: welk besturingssysteem gebruikt u?

De drie meest populaire keuzes die er zijn als het gaat om computerbesturingssystemen, zijn Windows, Mac OS X en Linux. Wat we willen weten is ... welk besturingssysteem gebruikt u?

Krijg snelle toegang tot de cache in Firefox

Bent u op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om de inhoud van de cache in Firefox te bekijken? Dan wil je zeker weten hoe gemakkelijk het kan zijn om de CacheViewer-extensie te gebruiken.

Gebruik uw iPhone of iPod Touch als Boxee-afstandsbediening

Bent u een Boxee-gebruiker en zoekt u een oplossing voor afstandsbediening? Nou, je hoeft misschien niet verder te kijken dan je portemonnee. De gratis Boxee Remote App maakt van uw iPhone of iPod Touch een eenvoudige en gebruiksvriendelijke Boxee-afstandsbediening.

Multitasken als een professional met AquaSnap

Ben je het beu om heen en weer te schuiven tussen vensters? Hier is een handige app waarmee u al uw vensters georganiseerd en toegankelijk kunt houden.

Abonneer u met één klik op RSS-feeds in Chrome

Heb je een Google Reader-account en heb je een snelle, eenvoudige manier nodig om je te abonneren op nieuwe RSS-feeds terwijl je surft? Dan wil je zeker eens kijken naar de Chrome Reader extensie voor Chrome.

Een Opera Style-statusbalk toevoegen aan Firefox

Iedereen die Opera heeft gebruikt, is bekend met de informatie die wordt gepresenteerd voor de webpagina die momenteel in de browser wordt geladen (d.w.z. het aantal geladen afbeeldingen). Als u dezelfde functionaliteit in Firefox wilt hebben, sluit u dan bij ons aan als we kijken naar de Extended Statusbar-extensie.

Aan de slag met Media Browser voor Windows Media Center

Als u een Windows Media Center-gebruiker bent, wilt u Media Browser echt eens bekijken. De Media Browser plug-in voor Windows Media Center neemt uw digitale mediabestanden en geeft ze weer in een visueel aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke interface, compleet met afbeeldingen en metadata.

Test Drive Windows 7 Online met Virtual Labs

Heb je de openbare bèta van Windows 7 gemist en wil je deze uitproberen voordat je daadwerkelijk de sprong maakt en upgradet? Misschien wil je leren hoe je nieuwe features implementeert in een zakelijke omgeving. Hier leest u hoe u Windows 7 rechtstreeks vanuit uw browser kunt testen.

Hoe VERT.ZOEKEN in Excel te gebruiken

VERT.ZOEKEN is een van de handigste functies van Excel en ook een van de minst begrepen. In dit artikel demystificeren we VERT.ZOEKEN aan de hand van een realistisch voorbeeld. We maken een bruikbare factuursjabloon voor een fictief bedrijf.