Vrijdagpret: Snowboarden Supreme 2

Na een lange werkweek is het tijd om te ontspannen en plezier te maken. Deze week hebben we een coole stunt en trick snowboardgame die je kunt spelen.

Opmerking: deze game heeft een kort, zeer repetitief stukje muziek dat je misschien wilt uitschakelen tijdens het spelen.

Snowboarden Supreme 2

Het doel van het spel is om de vereiste kwalificatiescore voor elk van de snowboardcursussen te halen of te overtreffen, terwijl je zoveel mogelijk stunts/trucs doet.Het eerste dat je ziet, is een kaart met daarop de vijftien verschillende snowboardcursussen en je voortgang op het circuit.

Je zult zeker de nodige klaviertoetsen willen leren kennen om zo goed mogelijk te kunnen snowboarden.

Opmerking: het numerieke toetsenblok op ons toetsenbord leek niet erg goed te combineren met het spel, dus we raden aan om de gewone numerieke toetsen of hun alfabetische equivalenten te gebruiken.

Je kunt ook kiezen uit een van de vier verschillende snowboarders. De standaard snowboarder bij het starten van het spel is Kate Powder, maar je kunt een andere snowboarder kiezen door erop te klikken. Elke snowboarder heeft speciale trucs en verschillende niveaus van kracht voor springen, snelheid en luchtbalans.

Tijd om te gaan snowboarden!

vrijdag-fun-snowboarden-supreme-2 foto 5

Tijdens het snowboarden op de banen zie je prompts van de Yeti om bepaalde stunts/trucs uit te voeren. Er zullen ook prompts onderaan het spelvenster verschijnen om ook andere stunts/trucs uit te voeren. Hoe meer je doet, hoe beter je score zal zijn.

Aan het einde van elke cursus ontvang je scores voor je prestaties. De juryleden zullen niet aarzelen om je lage scores te geven als ze vinden dat je niet genoeg stunts/trucs hebt gedaan. Een goed voorbeeld van de kwalificatiescores zie je hier…vijftien was de minimumvereiste om te slagen voor de cursus. Als je eenmaal een cursus onder de knie hebt, kun je deze opnieuw proberen of doorgaan naar de volgende.

Kom maar op cursus #2!

Speel Snowboarden Supreme 2

Meer verhalen

Maak toetsenbordvriendelijke contacten voor eenvoudiger mobiel e-mailen

Het typen van e-mailadressen in het kleine toetsenbord van uw mobiele telefoon is niet altijd de gemakkelijkste taak, maar met een simpele truc kunt u uw meest gebruikte contacten een stuk eenvoudiger maken.

Voer eenvoudig te beheren online tests uit met ZohoChallenge

Bent u op zoek naar een eenvoudigere manier om online testen uit te voeren op uw werk of school? Dan wil je misschien eens kijken naar de online testdiensten van ZohoChallenge.

Lees al uw eBooks op Nook voor pc en draagbare apparaten

Wil je profiteren van de eBooks die beschikbaar zijn voor de Barnes & Noble Nook zonder een nieuw apparaat te kopen? Vandaag kijken we naar Nook voor pc-, netbooks-, Android- en Apple iOS-apparaten.

Hoe u uw Android-telefoon kunt laten stoppen met het draaien van het scherm wanneer u zijwaarts leest

Lig je in bed en lees je e-mail of twitter op je telefoon in portretmodus? Word je er niet gek van als het scherm in de liggende modus draait? Dit is de snelle manier om dat probleem op te lossen.

De referentiefunctie van Microsoft Word 2010 gebruiken (voor studenten)

Fotocredit: NoodleMistress

Update je Tumblr-blog vanaf je iPhone of iPod Touch

Tumblr is een erg coole manier om gratis je eigen site te maken en je inhoud sociaal te delen. Terwijl u onderweg bent, wilt u deze misschien bijwerken. Hier kijken we naar het gebruik van je iOS-apparaat om je Tumblr-berichten bij te werken.

Houd uw Windows-computer veilig op openbare draadloze hotspots

Als je een netbook of laptop hebt die je op een openbare wifi-hotspot wilt gebruiken, zijn er veiligheidsmaatregelen die je moet nemen. Hier kijken we hoe u uw computer veilig houdt op openbare Wi-Fi-hotspots.

Bureaubladplezier: populaire filmlettertypen

Veel van onze favoriete films hebben geweldige tekststijlen in de aftiteling en zouden zeker leuk zijn om op onze systemen te hebben. Vandaag hebben we een geweldige verzameling populaire filmlettertypen waar je doorheen kunt kijken.

Hoe u kunt voorkomen dat Windows wordt afgesloten of opnieuw wordt opgestart?

Als je ooit per ongeluk een systeemuitschakeling hebt geactiveerd en vervolgens plotseling van gedachten bent veranderd, is hier de eenvoudige truc om Windows te vertellen het afsluiten af ​​te breken en je weer te laten gaan.

Wijzig de standaard opslagmap voor Windows 7-bibliotheken in iets anders (zoals uw Dropbox)

Is het je ooit opgevallen dat wanneer je een bestand opslaat in een Windows 7-bibliotheek via het algemene dialoogvenster Opslaan als, het in slechts een van de mappen terechtkomt waaruit die bibliotheek bestaat? Hier leest u hoe u de standaardopslaglocatie voor elke bibliotheek kunt aanpassen.