Vrijdagpret: open deuren

Hopelijk hebben velen van jullie vandaag vrij, zodat je kunt gaan winkelen voor je favoriete geeky-speelgoed. Als de baas je vandaag heeft laten komen, of als je een pauze nodig hebt van de schoonouders, neem dan even de tijd om het puzzelspel Open Doors te spelen.

Open deuren

Dit is een cool puzzelspel waarbij je deuren strategisch moet openen en sluiten, zodat je je vierkant naar de X in de blauwe print kunt krijgen.De levels beginnen vrij eenvoudig en worden ingewikkelder naarmate je verder komt.

vrijdag-pret-open-deuren foto 2

Als u het niveau opnieuw moet instellen, kunt u op elk moment op de 'R'-toets drukken. Er zijn in totaal 25 levels om te voltooien om het spel te verslaan.

vrijdag-pret-open-deuren foto 3

Dit is een licht en leuk puzzelspel om te spelen terwijl je voor de man werkt, of spijt hebt van die extra portie vulling!

Speel Open Doors in de How-To Geek Arcade

Meer verhalen

We hebben 20 Google Wave-uitnodigingen. Wil er een?

Google Wave is tegenwoordig een rage, waarschijnlijk voor een groot deel omdat je moet worden uitgenodigd om deel te nemen aan de preview-versie. Wil je een uitnodiging? We hebben er 20 om weg te geven. Sorry, de winactie is afgelopen!

Aan de slag met TrueCrypt (om uw gegevens te beveiligen)

BitLocker is een versleutelingshulpprogramma voor de harde schijf in Windows 7 en Vista, helaas is het alleen beschikbaar in Ultimate- en Enterprise-edities en helemaal niet in XP. Vandaag bekijken we TrueCrypt, een gratis hulpprogramma dat coderingsfunctionaliteit voor andere versies mogelijk maakt.

Rants: we haten de zwendel van gebundelde crapware

Een van de dingen die we het meest haten, zijn alle gratis softwaretoepassingen die minder goed geïnformeerde gebruikers oplichten door te proberen extra werkbalken of andere software op hun computer te sluipen. Helaas komt de praktijk steeds vaker voor, en we gaan er over razen.

Verwijder Garbage Software van uw nieuwe (of oude) computer

Staat uw gloednieuwe computer vol met afval en proefsoftware? Heeft u een oudere computer die wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken? PC Decrapifier kan helpen om het proces zo snel en pijnloos mogelijk te maken.

Foobar2000 is een volledig aanpasbare muziekspeler

Als je iTunes of Windows Media Player beu bent omdat ze omvangrijk zijn en bepaalde formaten niet kunnen afspelen, dan is het tijd om naar een andere speler te zoeken. Vandaag bekijken we Foobar2000, die weinig systeembronnen gebruikt, extreem configureerbaar is en verschillende soorten muziekformaten afspeelt.

Verander uw bureaublad in een diavoorstelling met afbeeldingen in Windows 7

Bent u op zoek naar een manier om uw bureaubladachtergrond eenvoudig periodiek gedurende de dag te wijzigen? Vandaag kijken we naar het gebruik van de desktop-diavoorstellingsfunctie in Windows 7 die de achtergrond automatisch met verschillende tijdsintervallen zal veranderen.

Gebruik geavanceerde tools om prestatieproblemen in Windows 7 op te lossen

U hebt uw nieuwe Windows 7-systeem in gebruik, maar plotseling realiseert u zich dat sommige dingen niet meer zo soepel lopen als vroeger. Vandaag bekijken we het gebruik van de verborgen maar nuttige geavanceerde systeemtools in Windows 7 om een ​​probleem op te lossen.

Plaknotities aan uw bureaublad toevoegen met een notitie

Wilt u een onopvallende manier om plaknotities op uw bureaublad te bewaren? Dan is A Note misschien wel het programma waar je naar op zoek was.

Converteer foto's naar Flash voor uw website

Op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om uw foto's om te zetten in een flash-diavoorstelling voor uw website? Dat kan nu met Photo Flash Maker Free.

Tweak het Start-menu in Windows 7 en Vista

Als u overstapt van XP naar Windows 7, heeft u mogelijk wat hulp nodig bij de wijzigingen in het menu Start. Hier hebben we een lijst samengesteld met enkele handige tips die u zullen helpen de controle te krijgen over en het Startmenu onder de knie te krijgen in Windows 7 en Vista.