Vrijdagpret: Big Diamond 2

Het is vrijdag en het is tijd om te ontspannen en plezier te hebben op je werkstation in de tijd van de baas. Vandaag bekijken we Big Diamond 2, een leuk en glanzend behendigheidsspel dat de tijd verstrijkt totdat het fluitsignaal klinkt.

Op het bord heb je de gouden bal en moet je de andere glimmende zilveren ballen binnen de toegewezen tijd eraf slaan.Je moet zorgvuldig mikken en precies de juiste hoeveelheid kracht gebruiken achter elke beweging om ervoor te zorgen dat je bal niet van het bord valt.

Elk niveau wordt uitdagender met verschillende obstakels, kortere tijden en verschillende plaatsing van de bal.

Als je geen tijd meer hebt of je bal van het bord valt, moet je het level opnieuw beginnen.

Dit is een eenvoudig maar uitdagend spel dat veel leuker is dan saaie spreadsheets.

Speel Big Diamond II

Meer verhalen

TV kijken op uw pc met FreeZ Online TV

Je hoeft niet te wachten tot je thuis op de bank zit om wezenloos naar een televisiescherm te staren en zenders te surfen. FreeZ Online TV is een gratis applicatie waarmee je kunt surfen op meer dan 500 online kanalen en live-uitzendingen van over de hele wereld.

Laat Google Chrome & Iron Browser starten in de incognitomodus

Wilt u de incognitomodus gebruiken of wilt u elke keer dat u op internet surft, maar bent u het beu om altijd handmatig over te moeten schakelen? Nu kunt u automatisch starten in de incognitomodus elke keer dat u uw browser opent.

OffiSync combineert Google Doc-functies met MS Office

Als u houdt van het gemak van het eenvoudig delen van documenten met Google Docs en ook van de krachtige functionaliteit van Microsoft Office, dan kunt u nu het beste van twee werelden hebben. Vandaag kijken we naar de OffiSync Beta plug-in die de kracht van Google naar uw MS Office-documenten brengt.

Internet Explorer volledig uitschakelen in Windows

Veel Windows-gebruikers houden niet zo van Internet Explorer dat alleen het gebruik van een andere browser niet genoeg is - ze willen dat het weg is. Hoewel er geen manier is om het volledig te verwijderen, laten we eens kijken hoe u Internet Explorer in Windows kunt uitschakelen, zodat u er niet meer mee te maken krijgt.

Filter webinhoud in Firefox met ProCon Latte

Op zoek naar een manier om webinhoud in Firefox te filteren om te voorkomen dat uw gezin wordt blootgesteld aan minder dan wenselijke inhoud op internet? Dat kan nu met de ProCon Latte-extensie voor Firefox.

Miranda Instant Messenger - IM-client met meerdere protocollen

Op zoek naar een goede instant messenger met meerdere protocollen die weinig systeembronnen nodig heeft en zeer aanpasbaar is? Met Miranda Instant Messenger kun je genieten van instant messenger-goedheid in een klein pakket.

Xmind is Mind Mapping-software voor Linux, Mac en Windows

Er zijn 2 versies van XMind. De ene is volledig gratis en open source en de tweede is een pro-versie die een aantal geavanceerde functies biedt, waaronder presentatiemodus, audionotities, en meer gericht is op bedrijven. We gaan de gratis versie van XMind downloaden en installeren, namelijk:

Toegang tot meerdere browsers vanuit Firefox met Browser View Plus

Bent u gefrustreerd omdat u links in andere browsers moet plakken om een ​​webpagina te bekijken? Nu kunt u die webpagina's openen in een browser naar keuze met een simpele klik of klik met de rechtermuisknop.

Maak een back-up van uw op Mozilla gebaseerde software met MozBackup

Heeft u een geweldige installatie voor uw Firefox-browser of andere Mozilla-codegebaseerde software en moet u er een back-up van maken? Nu kunt u dit snel en gemakkelijk doen met MozBackup.

Minimaliseer apps naar het systeemvak met Trayconizer

Heb je een geweldige app die je vaak elke dag gebruikt, maar die geen optie Minimaliseren naar systeemvak heeft? Nu kun je die app geminimaliseerd krijgen naar het systeemvak met Trayconizer.