Vrijdagpret: ga retro met Pacman

Als je oud bent zoals ik, weet je nog hoe opwindend het was toen Pacman werd geïntroduceerd en de daaropvolgende razernij die daarmee gepaard ging. Vandaag maken we voor Friday Fun een trip down memory lane en beleven we een aantal coole Pac-man-games opnieuw.

Deze Flash-versie van de originele Pacman is erg leuk en komt redelijk dicht bij het origineel.

friday-fun-go-retro-met-pacman foto 1Speel Flash Pacman

MS Pacman was altijd mijn favoriet en nu kun je het spelen zonder een zak vol kwartjes.

friday-fun-go-retro-met-pacman foto 2

Speel originele Ms. Pacman

Heb je ooit een van de geesten willen zijn? Hier kan je in Anti-Pacman.

Speel Anti-Pacman

En jullie... hebben jullie een favoriet Pac-man-moment of een favoriete versie die je online kunt spelen? Laat een reactie achter en laat het ons weten.

Meer verhalen

Verwijder hardnekkige malware met SuperAntiSpyware

Tijdens onze serie over hoeveel een probleem Malware kan zijn, hebben we drie van de beste hulpprogramma's bekeken die het kunnen elimineren. We zouden echter nalatig zijn als we niet een andere vertrouwde topkeuze zouden behandelen, genaamd SuperAntiSpyware, die meer dan een miljoen bedreigingen kan detecteren en verwijderen.

Vervang Windows Live Messenger door Emesene

Ben je het opgeblazen gevoel van Windows Live Messenger beu en zou je willen dat er een eenvoudigere en schonere vervanging was waarmee je je live.com- en hotmail.com-accounts zou kunnen gebruiken? Zoek niet verder, nu kun je al die boodschapper-goedheid hebben met Emesene!

Vrijdagpret: Sloopstad

Weer een week achter de rug en het is tijd om te ontspannen en een flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Voor de Friday Fun van vandaag bekijken we het leuke en uitdagende physics-spel Demolition City.

Hoe de Windows 7 RC te upgraden naar RTM (definitieve release)

De definitieve versie van Windows 7 is gisteren uitgebracht voor MS Technet-abonnees, maar u kunt niet rechtstreeks upgraden vanaf een pre-releaseversie - tenminste, niet zonder een snelle en gemakkelijke oplossing, en we hebben u gedekt.

Eenvoudig bestanden versnipperen met Moo0 File Shredder

Heeft u een kleine maar effectieve app nodig om bestanden op uw computersysteem te vernietigen? Nu kunt u klein en effectief zijn met Moo0 File Shredder.

Miro 2.5 verbetert snelheid en prestaties voor Windows-, Linux- en Mac-versies

Als u op zoek bent naar een gratis en gebruiksvriendelijke desktoptoepassing voor het beheren van online audio- en video-inhoud, is het de moeite waard om de nieuwste versie van Miro te bekijken. De laatste keer dat we naar de Open Source-videospeler en podcastclient keken, was iets minder dan een jaar geleden en sindsdien hebben ze het veel verbeterd.

Verwijder malware van een geïnfecteerd systeem met Ad-Aware 2009

Eerder deze week hebben we je laten zien hoeveel een probleem spyware eigenlijk is, en daarna hebben we je laten zien hoe je het kunt opruimen met Spybot - en in de les van vandaag laten we je zien hoe je de rommel had kunnen opruimen met Ad-Aware 2009.

Tijdelijke oplossingen voor mislukte installatie van extensies en thema's in Firefox

Heb je ooit geprobeerd een extensie of thema in Firefox te installeren en kreeg je de irritante foutmelding Invalid file hash (mogelijke downloadcorruptie)? Nu kunt u werken aan het oplossen van dat probleem met de volgende tijdelijke oplossingen.

Vernietig malware efficiënt met Spybot Search & Destroy

Eerst hebben we u laten zien hoe gemakkelijk uw computer geïnfecteerd kan raken met spyware, crapware en andere ongewenste software - en vandaag laten we u zien hoe u uw systeem kunt opschonen met Spybot Search & Destroy.

Tabgedrag aanpassen in Firefox met Tab Kit

Op zoek naar een gemakkelijke manier om het tabbladgedrag in Firefox te specialiseren? Met de Tab Kit-extensie kunt u de tab-ervaring personaliseren naar uw hartenwensen.