Vrijdagpret: Zoeker verlaten

friday-fun-exit-searcher foto 1

Heb je een lange werkweek achter de rug en heb je iets nodig om de verveling te verlichten terwijl je wacht tot vrijdag voorbij is? Duik dan in de game van deze week waarin je vaardigheden als ontsnappingskunstenaar op de proef worden gesteld terwijl je probeert te ontsnappen uit de kamers waarin je vastzit.

Zoeker afsluiten

Het doel van het spel is om op elk niveau met succes een open pad naar de uitgang te creëren. Het begint gemakkelijk genoeg, maar het zal je zeker aan het denken en plannen zetten om te slagen voordat het spel voorbij is.Opmerking: je moet een zachte aanraking hebben met je pijltjestoetsen op deze, anders kan je ontdekkingsreiziger gemakkelijk verder gaan dan je van plan was bij een bepaalde beweging.

friday-fun-exit-searcher foto 2

Er wachten vijfentwintig niveaus van bewegende kratten, paden die plezier maken op je...

friday-fun-exit-searcher foto 3

Dit is het eerste niveau... het dient als een introductie om je te helpen vertrouwd te raken met het verplaatsen van het ontdekkingsreizigerpersonage en om een ​​idee te krijgen hoe je hem kunt verplaatsen.

friday-fun-exit-searcher foto 4

Elke keer dat je een level voltooit, zie je de tijd die nodig was om het level te voltooien, je score voor dat level en je totale score voor het spel tot op dat moment.

friday-fun-exit-searcher foto 5

Het tweede niveau lijkt in eerste instantie een snelle en gemakkelijke oplossing, maar het antwoord is niet zo voor de hand liggend als het lijkt vanuit de startpositie.

friday-fun-exit-searcher foto 6

Benader het probleem echter vanaf de andere kant van de kratten en je zult slagen.

friday-fun-exit-searcher foto 7

Bijna daar…

friday-fun-exit-searcher foto 8

Als u naar het vijfde niveau springt, ziet u een dambordpatroon om mee te werken.

friday-fun-exit-searcher foto 9

Een beetje geduld en je kunt op dit niveau gemakkelijk uit de kamer ontsnappen.

friday-fun-exit-searcher foto 10

Het zesde niveau introduceert een nieuw onderdeel in de mix ... niet-verplaatsbare kratten. Die zullen soms echt frustrerend zijn, dus houd vol!

friday-fun-exit-searcher foto 11

Zoals je kunt zien, worden de dingen steeds complexer naarmate je verder komt. Veel succes en veel plezier!

friday-fun-exit-searcher foto 12

Speel het spel

Zoeker afsluiten

Meer verhalen

Week in Geek: Linux Tsunami Trojan geport naar Mac OS X

Deze week hebben we geleerd hoe u uw persoonlijke bestanden in een foto kunt versleutelen en verbergen, de afbeeldingsgrootte in Google Afbeeldingen kunt weergeven, tabbladen kunt behouden tijdens het gebruik van CCleaner, en wat u een back-up kunt maken op uw Windows-box, gebeurtenis-ID's kunt opzoeken in de Event Viewer met behulp van een gratis tool, verander je vrienden in zombies voor Halloween

Meer van de beste Windows 7 Explorer-tips en -trucs

Eerder publiceerden we een lijst met handige tips en trucs om het meeste uit Windows 7 Verkenner te halen. Hier zijn enkele aanvullende tips om uw productiviteit te verbeteren bij het gebruik van Explorer.

Bureaubladplezier: Windows 8 Wallpaper Collection Series 1

De recente release van Windows 8 Developer Preview heeft voor veel opwinding gezorgd en de aanstaande bèta zal daar nog meer aan toevoegen naarmate het systeem een ​​stap dichter bij de voltooiing komt. Toon uw enthousiasme voor de volgende stap in de evolutie van Windows op uw desktop met de eerste in onze reeks van

Wat je zei: favoriete alternatieven voor Windows Explorer

Eerder deze week hebben we je gevraagd om je favoriete alternatieven voor de native bestandsverkenner van Windows te delen. Nu zijn we terug om uw suggesties, tips en trucs onder de aandacht te brengen.

Een draagbare USB-versie van Microsoft Office Starter 2010 maken

Microsoft Office 2010 Starter-editie is een gratis, door advertenties ondersteunde versie van Office 2010 bedoeld voor gebruik op nieuwe pc's. Het bevat alleen Word en Excel met een subset van functies, maar je kunt er wel een draagbare versie van maken. Hier is hoe het te doen.

28 oktober 1989: Geboorte van de Battle Bots [Geek History]

Eind jaren tachtig gebeurde er iets bijzonders in Denver. Een groep Sci-Fi-nerds en robotica-enthousiastelingen zei tegen zichzelf: Weet je wat geweldig zou zijn? Vechtende robots. en de eerste Battle Bot-arena was geboren.

Vrijdagpret: Halloween Shooter

Halloween en je weekend zijn beide bijna aangebroken, dus waarom zou je niet genieten van wat plezier met een vakantiethema en tegelijkertijd het beste van beide? In de game van deze week worden je schietvaardigheid op de proef gesteld als je monsters op specifieke doelen lanceert om de levels te voltooien.

Een statische stationsletter toewijzen aan een USB-station in Windows 7

Heb je een externe USB harde schijf of flash drive die je vaak gebruikt voor back-ups of voor gebruik met applicaties? Elke keer dat u het aansluit, krijgt u mogelijk een andere stationsletter voor dat station.

Uit de doos met tips: spraakbediening voor Android, doe-het-zelf-flitsdiffusers en eenvoudig sms'en voor meerdere personen

Een keer per week duiken we in de tipsbox en delen we enkele van onze favoriete lezerstips. Deze week kijken we naar stembesturing voor Android (vergelijkbaar met Apple's Siri), doe-het-zelf-flitsdiffusers voor digitale fotografie en het verzenden van sms-berichten naar groepen.

Gebruik het Windows 7 Startmenu, Verkenner en Taakbeheer in Windows 8

Als je de Windows 8 Developer Preview hebt geprobeerd en ontdekt dat je het nieuwe Start-menu, Windows Verkenner en Taakbeheer niet leuk vindt, is er een manier om die items eruit te laten zien en te laten werken als Windows 7.