Friday Fun: E7 (Missie om de aarde te redden)

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 1

Het was weer een lange werkweek en je zou een paar minuten de tijd moeten nemen om te ontspannen en plezier te hebben. In de game van deze week reis je naar E7 in een poging de dodelijke bom te vinden en te vernietigen die op planeet Aarde is gericht. Kun jij de reis over de planeet overleven en je missie voltooien?

E7

Het doel van E7 is om over de planeet te reizen om de dodelijke bom te vinden en te vernietigen die op planeet Aarde is gericht. Uw AI companion houdt je op de hoogte met relevante informatie in de linkerbovenhoek terwijl je reist en je hebt toegang tot het gamemenu in de rechterbovenhoek. De blauwe lijn bovenaan staat voor je gezondheid/levenskracht.Er zijn slechts drie sleutels nodig om te kunnen spelen. Gebruik de linkerpijltoets (A) om naar links te gaan, de rechterpijltoets (D) om naar rechts te gaan en houd de pijl-omlaag (S) ingedrukt om te springen. Kies de set die het beste bij jou past.

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 2

E7 lijkt een griezelig verlaten en eenzame planeet te zijn met alleen de geluiden van de wind om je gezelschap te houden...

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 3

Het begin van je reis en avonturen! Terwijl je vaartuig beweegt, zul je merken dat het oppervlak van de planeet vloeiende, golfachtige eigenschappen heeft.

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 4

Tijdens uw reizen zult u gebieden tegenkomen waar zich rotsformaties van het stalagmiet-type bevinden. Je moet heel voorzichtig zijn en je een weg banen rond deze structuren, anders wordt je vaartuig vernietigd. Voor degenen die hier worden getoond, kun je met een goede hogesnelheidsloop aan de rand van de klif eroverheen springen en naar de andere kant in veiligheid komen.

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 5

Als je het einde van Sector 1 nadert, ontvang je je eerste trainingssessie. Dit zal je voorbereiden op de gevechten en obstakels die voor je liggen. Hier oefent u uw vaardigheden met de pijl-omlaag (S).

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 6

Je doelen voor elke sector zijn om alle vijanden die je tegenkomt te vernietigen, veilig het transportportaal te bereiken en naar de volgende sector te teleporteren.

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 7

Klaar om door Sector 2 te reizen!

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 8

Je zult onderweg ook ruïnes tegenkomen die alleen maar bijdragen aan het griezelige verlaten gevoel van E7.

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 9

Zodra je een bepaald voortgangspunt in Sector 2 hebt bereikt, zul je de eerste van vele robotachtige soldatenmachines tegenkomen die voor je liggen. De beste methode om ze aan te vallen en te verslaan, is door direct onder ze door te gaan, de pijl-omlaag (S) ingedrukt te houden en vervolgens los te laten om je vaartuig naar ze toe de lucht in te lanceren. Elke keer dat je de robot-soldaatmachines raakt/raakt, beschadig je ze...ga door totdat je ze hebt vernietigd.

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 10

Nog een goede hit en die robot-soldaatmachine is geschiedenis ...

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 11

Succes! Als je toch wordt gedood terwijl je door een sector reist, krijg je de kans om opnieuw door die sector te spelen in plaats van het spel opnieuw te beginnen. Veel succes met je zoektocht om de planeet Aarde te redden!

friday-fun-e7-mission-to-save-earth foto 12

Aanhanger voor E7

De trailer laat een aantal leuke technieken zien om delen van het spel door te komen en geeft een mooi beeld van de uitdagingen die je tegenkomt.

Speel E7

Meer verhalen

MetroTwit is een slanke native Twitter-client voor uw Windows-systeem

Ben je dol op het nieuwe Metro-ontwerp en heb je ook een native Twitter-desktopclient voor je Windows-systeem nodig? Dan wil je misschien eens kijken op MetroTwit.

Hoe u uw Android-telefoon als modem kunt gebruiken; Geen rooten nodig

Als de mobiele hotspot/tethering-abonnementen van uw mobiele provider te duur zijn, sla ze dan over en bind uw telefoon aan uw computer zonder uw maandelijkse factuur te hoog te maken. Lees verder om te zien hoe je gratis mobiel internet kunt scoren.

Maak efficiënt gebruik van de tabbalkruimte door de tabbreedte in Firefox aan te passen

Is uw tabbladbalk te snel vol tijdens het browsen met Firefox? Maak je dan klaar om efficiënt gebruik te maken van de ruimte op de tabbladbalk en verminder de hoeveelheid scrollen door tabbladen met de extensie Custom Tab Width voor Firefox.

Gebruik een kleurpotlood om gegraveerde letters op elektronica te verbeteren

Of je nu een nieuw elektronicaproject maakt of definitie aan een oud stuk probeert toe te voegen, je kunt een eenvoudig krijtje gebruiken om geëtste logo's en tekst eruit te laten springen.

Vraag het de lezers: sociale websites – browsergebaseerde interface versus desktopclients

De meeste mensen hebben een favoriete sociale website waarop ze elke dag actief zijn, maar hebben verschillende methoden om daar met hun vrienden te communiceren. Deze week willen we weten of je liever een browsergebaseerde interface of een desktopclient gebruikt om te communiceren met de door jou gekozen sociale diensten.

Wat kan Super Mario ons leren over grafische technologie?

Als je ooit Super Mario Brothers of Mario Galaxy hebt gespeeld, dacht je waarschijnlijk dat het alleen maar een leuk videospel was, maar plezier kan serieus zijn. Super Mario heeft lessen te leren die je misschien niet verwacht over graphics en de concepten erachter.

Windows 7 Service Pack 1 is uitgebracht: maar moet u het installeren?

Microsoft heeft zojuist de definitieve versie van Service Pack 1 voor Windows 7 uitgebracht, maar moet u alles laten vallen en het installatieproces doorlopen? Waar kun je het krijgen? We hebben de antwoorden voor je.

Hoe u de vensterranden van Ubuntu kunt wijzigen met Emerald

Het uiterlijk van uw besturingssysteem heeft alles te maken met de panelen en de vensterranden, dus nu we u hebben laten zien hoe u uw panelen kunt aanpassen, is het tijd om de vensterranden aan te passen zodat Ubuntu eruitziet zoals u dat wilt.

Een gemakkelijk te bekijken meldingsbadge toevoegen aan tabbladen in Firefox

Ben je het zat om handmatig tussen tabbladen te wisselen om te zien of je nieuwe e-mails, berichten of items in je RSS-feeds hebt? Zeg dan maar gedag tegen het gedoe! Tab Badge voegt een geweldige tellerbadge toe aan je tabbladen en laat je de ...

Drag2Up brengt multi-source slepen en neerzetten uploaden naar Firefox

Afgelopen herfst hebben we Drag2Up met u gedeeld, een handige kleine Chrome-extensie waarmee u in een handomdraai bestanden kunt slepen, neerzetten en uploaden naar verschillende sites voor het delen van bestanden. Nu is hetzelfde gemakkelijke delen beschikbaar voor Firefox.