Vrijdagpret: bekijk HD-videocontent met Meevid

Nog een vrijdag en je bent het zat om door waardeloze inhoud op YouTube te bladeren? Tegenwoordig veranderen we dingen en kijken we naar Meevid, dat alleen video-inhoud van hoge kwaliteit bevat, samen met sociale aspecten.

Overzicht van Meevid

Meevid is een high-definition portal voor het delen van video's met video's in glorieuze HD-resolutie en -kwaliteit met bestandsgroottes tot 2 GB. Het concept van de site was gebaseerd op het leveren van echte High Definition-inhoud aan de massa. Alles wat ik op Meevid heb bekeken, is absoluut de hoogste kwaliteit die ik heb gezien in vergelijking met andere HD-sites.U hebt geen account nodig om door de verschillende beschikbare HD-inhoud te bladeren en deze te bekijken.

friday-fun-watch-hd-video-content-with-meevid foto 1

Om videobestanden te downloaden en gebruik te maken van de sociale aspecten moet u een account aanmaken.

friday-fun-watch-hd-video-content-with-meevid photo 2

Nadat je de video's hebt bekeken, kun je verschillende opties voor sociale bladwijzers gebruiken, een reactie achterlaten of de video downloaden.

friday-fun-watch-hd-video-content-with-meevid photo 3

Hoewel ze net zijn begonnen, hebben ze verschillende coole kanalen met verschillende inhoud. Bekijk Fighter Pilot Operation Red Flag om een ​​kwaliteitsvideo te ervaren.

friday-fun-watch-hd-video-content-with-meevid photo 4

Conclusie

Van wat ik tot nu toe heb gezien, heeft Meevid zeker veel potentieel met de beste consistente videokwaliteit die ik op andere videosites heb gezien. De andere leuke functie zijn de sociale netwerkaspecten. Het enige voorbehoud bij het bekijken van de video's met de h.264-codec is dat het niet ideaal is voor oudere pc's, omdat het nogal wat stroom vereist. Om dit te verhelpen, converteren ze ook alle video's naar DivX-indeling, wat eenvoudiger is voor systeembronnen, maar nog steeds van hoge kwaliteit. Na verloop van tijd ziet Meevid er veelbelovend uit om een ​​topkandidaat te worden voor HD-videosites.

friday-fun-watch-hd-video-content-with-meevid photo 5

Bekijk Meevid voor echte high-definition video online

Meer verhalen

Maak een willekeurige map vast aan het Vista Start-menu op de gemakkelijke manier

Heb je je ooit afgevraagd waarom je applicaties wel aan het startmenu kunt vastzetten, maar geen mappen? Er zijn een aantal artikelen die je vertellen hoe je ze kunt vastzetten met behulp van ingewikkelde registerhacks, maar er is eigenlijk een heel eenvoudige manier om het te doen.

Organiseer uw rommelige bureaublad met Stardock's Fences

Heb je een rommelig bureaublad vol iconen en snelkoppelingen en ben je op zoek naar een manier om ze te ordenen? Vandaag zullen we kijken naar een oplossing van Stardock genaamd Fences, die uw pictogrammen in groepen indeelt voor een efficiëntere desktop.

Vind gratis of goedkope indiemuziek in Amie Street

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een enorme muziekfan.

Svchost Viewer laat precies zien wat elke svchost.exe-instantie doet

Een van de meest populaire artikelen op deze site van het afgelopen jaar was onze must-read-functie waarin svchost.exe wordt uitgelegd en waarom het wordt uitgevoerd, en nu is er een nog eenvoudigere manier om te zien wat er achter al die svchost-processen gebeurt in Taakbeheer .

Friday Fun: The Boombot Flash Game laat je puzzels oplossen door dingen op te blazen

Er is niets om het einde van je week te ontstressen, zoals het spelen van een verslavende, tijdverspillende flashgame. Combineer dat met puzzels en bommen, en je hebt een winnaar!

Flash-video's opslaan in Linux

Dit gastartikel is geschreven door Nate van het blog The Geeky Life, die ook een van onze meest productieve forumleden is. Bedankt!

Stomme geektrucs: geheime items in het menu Verzenden naar Windows 7

Terwijl ik rondkeek in Windows 7, ontdekte ik extra contextmenu-items met dezelfde Shift + rechtermuisknop-truc die we gebruikten om een ​​opdrachtprompt te openen vanuit het bureaubladmenu, en we hebben grote kleurrijke screenshots om je vandaag te laten zien.

Gebruik een willekeurige XKCD-strip als bureaubladachtergrond

Als je een grote fan bent van de populaire xkcd-webcomic, heb je je misschien afgevraagd hoe je de strip als bureaubladachtergrond kunt gebruiken, en vandaag heb ik dat antwoord voor je in de vorm van een kleine applicatie die je achtergrond roteert met willekeurige xkcd-strips .

Bescherm uw kinderen met het Windows Live Family Safety-filter

Kinderen beschermen tegen ongepaste webinhoud kan een ontmoedigende taak zijn. Aan de ene kant wil je dat de kinderen computertechnologie leren voor deze moderne tijd, en aan de andere kant wil je niet dat ze worden blootgesteld aan dingen die ze niet zouden moeten doen.

Vrijdagpret: test je 'eyeballing'-vaardigheden

Heb je ooit een foto opgehangen en er gewoon naar gekeken in plaats van een niveau te gebruiken? De kans is groot dat je een stap terug hebt gedaan en je realiseerde dat het ver weg was, en het vervolgens moest repareren. Dat is het basisidee van deze verrassend leuke flashgame, die je oogvaardigheden op de proef stelt.