Vrijdagpret: All Ball

Als je op zoek bent naar een leuke manier om een ​​deel van je vrijdagmiddag door te brengen, bereid je dan voor op wat sportplezier. Wees echter snel met je muis terwijl je je team van twee personen helpt te winnen bij All Ball.

Alle ballen

Het doel van het spel is om je sportster de verschillende ballen naar de bovenkant van het scherm te laten schoppen of gooien om drie balcombinaties te maken. Door combinaties te maken, worden delen van de rijen ballen geëlimineerd.Hier is een korte blik op de instructies voor het spelen van het spel. Het enige dat u nodig heeft, is uw muis.

Je krijgt ook een kort verhaal / geschiedenis te zien voordat je je sportster en helper kiest.

Er zijn drie teams om uit te kiezen. Elk heeft zijn sterke punten bij het spelen van het spel (d.w.z. gooien versus trappen). Kies je favoriete team en maak je klaar om plezier te hebben!

Het eerste niveau heeft drie rijen ballen die je moet elimineren. Gebruik je muis om te richten en klik op de linkerknop om de bal omhoog te trappen of te gooien. Elimineer de ballen echter zo snel als je kunt, want er zal een muur naar beneden vallen. Zodra de muur tot een bepaald niveau zakt, is het spel afgelopen als je nog niet alle ballen hebt geëlimineerd.

Een goed begin met het bouwen van die drie balcombinaties. Let op de man aan de rechterkant ... hoe hoger die lichte bal gaat, hoe dichter je bij de muur komt die nog een inkeping naar beneden valt.

Opmerking: de hoogte van de lichtbal zal variëren naarmate deze zich opstapelt tot de volgende val van de muur.

Hier is een perfect voorbeeld van een combinatie van drie ballen net voordat deze verdwijnt.

Die muur kruipt steeds verder naar beneden!

Nu bijna aan het afronden van de ronde. Zullen ze op tijd klaar zijn?

Zege! Kijkend naar de lichte bal aan de rechterkant, kwam de muur veel te dichtbij om weer naar beneden te vallen.

Wanneer je op een bepaald niveau wint, krijg je de mogelijkheid om desgewenst door te gaan naar het volgende niveau.

vrijdag-plezier-alle-bal foto 11

Op naar het volgende level en twee extra rijen ballen om kwijt te raken! De moeilijkheidsgraad begint vanaf nu zeker te stijgen.

Speel alle ballen

Meer verhalen

Tabbladen opslaan en verzenden naar een andere computer in Chrome

Heb je thuis of op het werk een computer gebruikt, maar had je gewoon geen tijd om met de geopende tabbladen verder te werken? Nu kunt u die tabbladen opslaan en naar een andere computer verzenden voor later gebruik.

Te veel rommel? Hier zijn 15 minimalistische achtergronden voor je iPhone, iPad, Android of desktop

Drukke achtergrondafbeeldingen werken niet erg goed op je iPhone, iPad of elk ander apparaat waar je veel pictogrammen op het scherm moet hebben. Hier is een reeks minimalistische achtergrondafbeeldingen die uw bureaublad niet rommelig maken.

Beginner: Sjablonen gebruiken in MS Office 2010 & 2007

Soms wil je baas misschien dat je een spreadsheet of PowerPoint-presentatie maakt en is er een deadline. Dit is waar Sjablonen in Office-apps je beste vriend kunnen zijn.

Internet Explorer 9 beschikbaar voor download op 15 september

Microsoft staat op het punt de volledig vernieuwde versie van hun browser uit te brengen, en we kregen dit eerder vandaag van Microsoft:

Android-applicaties geforceerd doden zonder Taakbeheer

Als u uw Android-telefoon intensief gebruikt, bent u waarschijnlijk een situatie tegengekomen waarin een toepassing met fouten niet helemaal goed werkte, maar er was geen manier om de toepassing in de interface te verlaten. Hier leest u hoe u elke toepassing kunt doden zonder taakbeheer van derden.

Stapsgewijze handleiding voor het installeren van iTunes zonder extra bloatware

Vorige week schreef onze vriend Ed Bott een uitstekend artikel over het installeren van iTunes 10 op Windows zonder extra opgeblazen gevoel. Vandaag bekijken we hoe u een minimale installatie uitvoert met een stapsgewijze zelfstudie.

Kopieer en plak in Outlook zonder uw opmaak te verpesten

Vaak moet u tekst uit verschillende bronnen in een e-mail kopiëren en plakken. Standaard behoudt Outlook de opmaak van wat het ook is dat u plakt in plaats van de opmaak van de e-mail die u opstelt. Hier is een snelle tip over hoe je dat gedrag kunt veranderen.

Veel schijfruimte vrijmaken op Ubuntu Linux door pakketbestanden in de cache te verwijderen

Als je op mij lijkt, heb je waarschijnlijk Ubuntu op je oudere computers, en ze hebben vaak kleinere harde schijven, dus je wilt zoveel mogelijk schijfruimte besparen. Hier is een eenvoudige truc om verrassend veel schijfruimte vrij te maken.

Desktopmeldingen inschakelen voor Google Agenda in Chrome

Een van de belangrijkste functies die ervoor zorgden dat ik de agenda van Outlook bleef gebruiken, waren de bureaubladmeldingen die opdoken om me eraan te herinneren dat het tijd was voor weer een saaie vergadering. Nu met Google Agenda- en Chrome-meldingen, mis ik nooit de kans om door een andere vergadering heen te slapen.

Inbrekers van sociale netwerken gearresteerd in New Hampshire

Hier is iets om over na te denken de volgende keer dat u overweegt uw offline reizen of activiteiten op een sociaal netwerk te plaatsen: helemaal niets posten kan het beste en veiligste beleid blijken te zijn.